- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.888
- 528
Kirikhanda boş kalan okullar bile oluyorKırıkhandalar. Bu sene güzel okullar açılmıştı , seneye de açılır inşallah . Puanlarımız fazlasıyla yetiyor oraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kirikhanda boş kalan okullar bile oluyorKırıkhandalar. Bu sene güzel okullar açılmıştı , seneye de açılır inşallah . Puanlarımız fazlasıyla yetiyor oraya
Doktor kontrolünde soracağım.ama sanırım çok ciddi ağlama vs oluyorBenimki de çok gürültülü yapıyor ama kilo da alıyor ciddiye almalımıyım acaba
Neden tek başına yapamayacaksın ki canım o olmasa da uyumasa da yaparsın. Benim de ilk bebeğim ve ailemden 1200 km uzaklıktayım kimsem yok burada 20 günlüktü geldiğimizde. Bakıyorum sorun olmuyor şükür evet çok yoruluyorum ama evimde varlığından şikayet ettiğim biri yok. Bence ona direkt söyle anlamasını bekleme. Her şeyi kendin yapmaya çalış ki ihtiyacın olmadığını fark etsin. Elinden geldiği kadar yardım isteme bence. Zaten zor kavuşmuşsunuz minnoşla ağız tadı ile geçsin ilk zamanlarınızKızlar oğluma e bebek ten hamak beşik aldık uykuya bir türlü dalamayan oğlum 5 dk da uyudu inşallah hep böyle devam eder de kv onsuz yapabileceğime kanaat getirir
bugün dr kontrolumuz vardı canım gürültülü kaka olayına normal dedi güldü hatta 2-3 ay sürebilir dediBenim bebeğimle doğduğundan berl gürültülü yapiyor.sut ve yogurt fazla tüketmeden calisiyirum gaz yapiyor diye.accaba böyle birsey olabilir mi merak ettim bende.bebegin kilo alımı nasil. Laktoz intoleransi olan bebeklerin gelişimi iyi olmuyor mus
bugün dr kontrolumuz vardı canım gürültülü kaka olayına normal dedi güldü hatta 2-3 ay sürebilir dediBenim bebeğimle doğduğundan berl gürültülü yapiyor.sut ve yogurt fazla tüketmeden calisiyirum gaz yapiyor diye.accaba böyle birsey olabilir mi merak ettim bende.bebegin kilo alımı nasil. Laktoz intoleransi olan bebeklerin gelişimi iyi olmuyor mus
sağol kuzucum biraz izleyeyim bakalımBen yaşadım. Oğlum 51 günlük. Yaklaşık 1.aydan beri gürültülü kaka vardı sonra mukus ve köpük eklendi 2hafta önce. Doktoru kaka tahlili istedi ve laktoz intoleransı çıktı. Çok ileri düzeyde değilmiş ama önlem aldık. Şimdi relaktaz diye damla kullanıyoruz. Doktorundan sende tahlil isteyebilirsin
geçmiş olsun canım ins çabucak toparlar bebişinKızlar selam,
Bitmek bilmeyen gaz sancısı olduğunu sandığımız bebeğimin idrar yolu enfeksiyonu çıktı.. Defalarca doktora götürdüm, farklı hastaneler, doçentler hepsi ilk aylarda sindirim sorunlarının normal olduğunu söyledi tamam ama bu çocuğun başka bir derdi var diyordum farkli farkli bir sürü gaz damlası denedik son 2 gün çığlık atarak ağlamaya başlayınca alerjiden şüphelenip zorla tahlil yaptırdım. Canım yavrum acılar içinde kıvranıyormuş meğer, hemen yatış yapıldı minicik bedeninde damar yolu bulmak için çok canını yaktılar. Okadar kötüyüm ki, o kadar üzülüyorum ki sütümün kesilmesinden de korkuyorum.
5 gündür hiç uyumadım, hastanede ne kadar kalacağımız kesinleşmedi. Böyle bir şey yaşayan var mı ? ona bir şey olmasından çok korkuyorum, akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim.
Kızlar benim kız hafif grip... Ateşi 36 çıkıo normal sanırım...
Ama grip die ne yapılır bilmiorm..
Annemde 40ını doldurmadı die ilaç vermezler dio..
Yaşaysn varmı?
Benimkininde burnu aliyor bugün sen nasıl anladın grip olduğunu 40 bilmiyorum ama belli bir süre ilaç vermiyolarmis emerek atlatacakmış öyle duydum
Ben hala tam iyi degilim canim cok dikisim vardi . Ofisim allahta alt katimda isleri kolay yürütüyoruzOf Allah yardm etsin ben ertesi gun zor hareket edyordum![]()
Benim bebegim alem bebeklerden ya kucakta uyuyor yataga yatirdim an uyuyan o degil gibi gozler cipil cipilAnladım canım seninki baya zorlamış ilk günden benimki 40 tan sonra fena oldu
Amin..guzel haberlernzi alrz insallah en kisa zamnda ⚘Teşekkür ederim. Umarım çabucak geçer, sürekli bacaklarını toplayıp ıkınıyordu, hep bir emme isteği vardı, son zamanlarda emerken de ağlamaya ve çığlık atmaya başladı, ordan anladım sürekli ve giderek artan ağrısı olduğunu. Doktorlar da hep yeni anne, evham yapıyorsun diye geçiştirdiler. Cidden ısrarcı olmak gerekiyormuş.
Allah herkesin evladını bağışlasın inşallah, ayaklarına taş değmesin. Annelik yüreği elinde yaşamakmış
Ben gunde 30 cc vermeye çalıyorum acikcasi suyu seven bebek değil sevse daha cok vericem ilk gunden beri veriyorum benÇok geçmiş olsun size de, su vermeye hiç karşı değilim aslında bana tokluk hissi vererek yetersiz beslenmeye neden olacağını söylediler cesaret edemedim ama bir iki tatlı kaşığından bir şey olmaz diye düşünüyorum, benim bebeğim 50 günlük siz ne kadar veriyorsunuz?
YaaBen hala tam iyi degilim canim cok dikisim vardi . Ofisim allahta alt katimda isleri kolay yürütüyoruz
Cnm burnund sürekli pislik var ve hırlamalı nefes alıoBenimkininde burnu aliyor bugün sen nasıl anladın grip olduğunu 40 bilmiyorum ama belli bir süre ilaç vermiyolarmis emerek atlatacakmış öyle duydum
Sevda suyu nie veriosn cnm?Ben gunde 30 cc vermeye çalıyorum acikcasi suyu seven bebek değil sevse daha cok vericem ilk gunden beri veriyorum ben
Canım evet şuan götürsende doktor ilaç vermez.Kızlar benim kız hafif grip... Ateşi 36 çıkıo normal sanırım...
Ama grip die ne yapılır bilmiorm..
Annemde 40ını doldurmadı die ilaç vermezler dio..
Yaşaysn varmı?
O zaman 40 gün değil 3 ay..Canım evet şuan götürsende doktor ilaç vermez.
Geçtiğimiz günlerde benimki hasta oldu. burnu akıyordu, devamlı doluydu ve rahat nefes alamıyordu. öksürüğü de vardı.
Kanına bakıldı enfeksiyon cıkmadığı için devamlı emzir dedi. 3 aylık en azından olması gerekiyormuş.
İlaçsız olduğu için uzun sürdü tabi ama iyileşti. 3 hafta sürdü hemen hemen
Insallah canim bebisimde surekli kucak isteyen zorlaniyorum biraz evde kalabalik bi kendimle kalip kafa dinleyemedimYaaAllah kolaylik versin inşallah..bi dinlenme firsati olur insallah bi ara
Hava sicak canim birde mama verdigim içinSevda suyu nie veriosn cnm?