- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsn cnmUzamış sarılık diyor doktor kaçın altına düşünce normal bilmiyorum. Bu hafta 8.6 olmuş yine. Kilo alması gayet iyi canım doymasa durmuyor zaten doktorda kes dedi mamayı
Ayyy evetttt kaldııııı 2.5 ayy4. Ay çoğunluk bitiyormus kadı 2 buçuk ay![]()
Sesli kaka dediğiniz nedir kızlae yaKızlar sesli kaka yapınca neyden suphelenmemiz gerekiyor ya besin alerjisi mi laktoz intolaransi mi neydiBenimki de hep öyle yapıyor yüzünde boynunda ensesinde falan kabarikliklar da var şüphelenmeli miyim
Burada konuşmuştunuz benim sonradan dikkatimi çekti şimdi mesajları bulamadım.
Yok artık ya hala sizdemiKızlar oğluma e bebek ten hamak beşik aldık uykuya bir türlü dalamayan oğlum 5 dk da uyudu inşallah hep böyle devam eder de kv onsuz yapabileceğime kanaat getirir
Canım benim oglaninkini soyliyim biraz açık yazicamSesli kaka dediğiniz nedir kızlae ya
Benmkide yaparken böyle sanki pırtlıo gibi ses çkkartıo
Evet ben de merak ediyorum bilen biri cevap verir belkiKızlar bu sesli kaka bizde de var.Hem de ne ses.Kötü bir şey mi bu?
Gazıyla atıodurCanım benim oglaninkini soyliyim biraz açık yazicamHani böyle ishal olursun da tuvalete gidersin böyle ilk anda patlar gibi çıkar da bir ses gelir ya heh işte öyle bir şey
![]()
Kaynananlar hangi ilcedeler? Kırıkhan falansa kesin çıkar orası.Arsuz uzak istediğimiz yere, İskenderun’da da nefes alamıyorum nemden. Puanlarımız Antakyaya yetiyor ama ilk 4-5 yıl kayınvalidemlerin olduğu ilçe, daha sonra Antakya var planımızda, hayırlısı bakalımBen 10 yıldır keyifle yapıyorum mesleğimi, çok da memnunum
Kaç kilo doğmuştu kaç kilo almistiniz? Benip bebeğim emmiyir genelde biberonla veriyoruz eğer ki gazı varsa ağlıyor hemen gazını alıyorum. Emzirmeye çalışırken de eğer ağlıyorsa gazını alıyorduk sakinleşiyordu.Ya bana bi akil verin nolur delircem. Doktr bna meme verip sonrasnda alabildgnce mama ver demsti. Biberonun dibinde kalana kadar. Once acikcasi vermedim mamayi oyle dibnde kalck kadar. Kilo tam istedği gbi almaynca bn de hadi mamayi arttrym dedim. Ne kadar verirsem verym aliyo doymuyo delircm bn ya. Uyku da yok denck kadar az. Ben napcgmi sasrdm ya. Aglmasi ara ara abarti oluyo hep degil. Memede tutarsam aglamyo hatta. Gaz olsa memede de ağlar degl mi? Bna bi akil verin Allah aşkına yauykusuz halde surekli kucagmda tutmktan mahvoldum
Aglama degil aslnda sorun. Mamaya doymuyo ve derin uyumuyoKaç kilo doğmuştu kaç kilo almistiniz? Benip bebeğim emmiyir genelde biberonla veriyoruz eğer ki gazı varsa ağlıyor hemen gazını alıyorum. Emzirmeye çalışırken de eğer ağlıyorsa gazını alıyorduk sakinleşiyordu.
Benim bebeğimde aynı şekilde memede yaşıyor ve uyumuyor. Daha 10dk beşiğinde yatmış değil,geceleri yatarak emziriyorum anca öyle bizim yatakta uyuyor. Biz ayak ucunda yatıyoruz. Çaresini bulursanız banada söyleyinAglama degil aslnda sorun. Mamaya doymuyo ve derin uyumuyo
Aglmlar tabi oluyor ama o kadar olur dyorum. 2640 dogdu. Kac kilo almstnz derkn bebek mi ben mi anlyamadm onu![]()
Kırıkhandalar. Bu sene güzel okullar açılmıştı , seneye de açılır inşallah . Puanlarımız fazlasıyla yetiyor orayaKaynananlar hangi ilcedeler? Kırıkhan falansa kesin çıkar orası.
Haklısınız çok teşekkür ederimCok geçmiş olsun. Onlar sandığımızdan cok daha güçlü. Bakma öyle küçük olduklarına. Sen yanında güçlü olmalısın. Kendine dikkat etmelisin. Biraz uyu dinlen ki sütün de kesilmesin . O süt cok lazım bebeğine. Olumlu düşünce cok cok önemli. Böyle böyle büyüyorlar aşılar iğneler serumlar düşmeler. Hepimiz yaşıyoruz yaşayacağız bunları.
Teşekkür ederim. Umarım çabucak geçer, sürekli bacaklarını toplayıp ıkınıyordu, hep bir emme isteği vardı, son zamanlarda emerken de ağlamaya ve çığlık atmaya başladı, ordan anladım sürekli ve giderek artan ağrısı olduğunu. Doktorlar da hep yeni anne, evham yapıyorsun diye geçiştirdiler. Cidden ısrarcı olmak gerekiyormuş.Gecms olsun..anne en iyisini bilir derler dogruyms.ne guzel fark etmssnz buna sukur. Tani konulduktan sonrasi daha kolay..zorunu atlatmssnz aslnda..insallah cabucak iyilesr. Allah dermansz dert vermesin..annelik boyle olck demk ki..alisacgz insallah..ne kadar sıklıkla aglyordu ki gazdan nasl ayirt edebldnz?
Çok geçmiş olsun size de, su vermeye hiç karşı değilim aslında bana tokluk hissi vererek yetersiz beslenmeye neden olacağını söylediler cesaret edemedim ama bir iki tatlı kaşığından bir şey olmaz diye düşünüyorum, benim bebeğim 50 günlük siz ne kadar veriyorsunuz?Canim gecmis olsun benim bebegimde idrar yolu enfeksiyonu oldu cok sukur igne vurularak hemen hemen kurudu. Bize doktor su verin cocuga dedi normalde vermeyin demelerine rağmen su vermiyirsan vermeni tavsiye ederim canim
Çok teşekkür ederim, bende 6 aylık hamileyken idrar yolu enfeksiyonu geçirdim tedavi gördüm, sanırım benden bebeğime geçtiÇok geçmiş olsun, hemen iyileşir inşallah bebeğiniz. Arkadaşımda hamileliğin son ayında idrar yolu enfeksiyonu olmuş ve farkında değildi, ikiz bebeklere hamileydi. Enfeksiyon bebeklere geçmiş doğumdan sonra bebeklere test yapılınca farkedildi. 10 gün kadar hastanede yattılar, şuan çok şükür çok sağlıklı iki minik de. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın, bebeğinizin size ve sütünüze ihtiyacı var
Cook gecmis olsunTeşekkür ederim. Umarım çabucak geçer, sürekli bacaklarını toplayıp ıkınıyordu, hep bir emme isteği vardı, son zamanlarda emerken de ağlamaya ve çığlık atmaya başladı, ordan anladım sürekli ve giderek artan ağrısı olduğunu. Doktorlar da hep yeni anne, evham yapıyorsun diye geçiştirdiler. Cidden ısrarcı olmak gerekiyormuş.
Allah herkesin evladını bağışlasın inşallah, ayaklarına taş değmesin. Annelik yüreği elinde yaşamakmış