• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Idarecilik çekilecek sey değil ya iki tane bebeyle bi başıma kaldım kocamı sürekli arıyorlar okula gidiyor. Komple memurluktan istifa ettircem adamı az kaldı 🤣
İdarecilik çekilecek bir şey değil de işte alışmışlar bir kere 🤷🏻‍♀️ Şu bebeyi biraz büyütene kadar öğretmenlik yapsın da ondan sonra isterse yeniden müdür olur. Ben 32 yaşında anne oldum, bu zamana kadar gez toz derken şimdi hayat kısıtlandı. Anne olmak çok güzel bir duygu ama bazen bunalıyorum bebek ağlayınca, gazı olunca falan, o geliyor hemen alıyor benden bakıyor biraz , o bile rahatlatıyor beni. Biraz büyüse oğluşla gezeriz :) senin hele iki yavrun var, Allah kolaylık versin 🙏🏻 Eşin öğretmenliğe geçsin yarım gün çalışsın. Sonra gelsin sana yardım etsin . En azından çocuklar kreş yaşına gelene kadar. Öyle olmuş olsa hayat senin için daha kolay ve keyifli olur

Kızlar selam,
Bitmek bilmeyen gaz sancısı olduğunu sandığımız bebeğimin idrar yolu enfeksiyonu çıktı.. Defalarca doktora götürdüm, farklı hastaneler, doçentler hepsi ilk aylarda sindirim sorunlarının normal olduğunu söyledi tamam ama bu çocuğun başka bir derdi var diyordum farkli farkli bir sürü gaz damlası denedik son 2 gün çığlık atarak ağlamaya başlayınca alerjiden şüphelenip zorla tahlil yaptırdım. Canım yavrum acılar içinde kıvranıyormuş meğer, hemen yatış yapıldı minicik bedeninde damar yolu bulmak için çok canını yaktılar. Okadar kötüyüm ki, o kadar üzülüyorum ki sütümün kesilmesinden de korkuyorum.
5 gündür hiç uyumadım, hastanede ne kadar kalacağımız kesinleşmedi. Böyle bir şey yaşayan var mı ? ona bir şey olmasından çok korkuyorum, akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim.
Gecms olsun..anne en iyisini bilir derler dogruyms.ne guzel fark etmssnz buna sukur. Tani konulduktan sonrasi daha kolay..zorunu atlatmssnz aslnda..insallah cabucak iyilesr. Allah dermansz dert vermesin..annelik boyle olck demk ki..alisacgz insallah..ne kadar sıklıkla aglyordu ki gazdan nasl ayirt edebldnz?

İdarecilik çekilecek bir şey değil de işte alışmışlar bir kere 🤷🏻‍♀️ Şu bebeyi biraz büyütene kadar öğretmenlik yapsın da ondan sonra isterse yeniden müdür olur. Ben 32 yaşında anne oldum, bu zamana kadar gez toz derken şimdi hayat kısıtlandı. Anne olmak çok güzel bir duygu ama bazen bunalıyorum bebek ağlayınca, gazı olunca falan, o geliyor hemen alıyor benden bakıyor biraz , o bile rahatlatıyor beni. Biraz büyüse oğluşla gezeriz :) senin hele iki yavrun var, Allah kolaylık versin 🙏🏻 Eşin öğretmenliğe geçsin yarım gün çalışsın. Sonra gelsin sana yardım etsin . En azından çocuklar kreş yaşına gelene kadar. Öyle olmuş olsa hayat senin için daha kolay ve keyifli olur
Sınıf çok daha rahat bence. Uğraştığın sey belli sınıfın belli velilerin belli. Idarede bütün öğrenciler bütün velilerden sen sorumlusun.
Bu sene sınıf öğretmenliğine bir sürü arsuz açmışlardı iskenderun da acıktı ama 450 puanla almış orası. Antakyanın puanları nispeten daha düşük oluyor bence şansınız yüksek. Inşallah siz de gelirsiniz seneye😍

Sınıf çok daha rahat bence. Uğraştığın sey belli sınıfın belli velilerin belli. Idarede bütün öğrenciler bütün velilerden sen sorumlusun.
Bu sene sınıf öğretmenliğine bir sürü arsuz açmışlardı iskenderun da acıktı ama 450 puanla almış orası. Antakyanın puanları nispeten daha düşük oluyor bence şansınız yüksek. Inşallah siz de gelirsiniz seneye😍
Arsuz uzak istediğimiz yere, İskenderun’da da nefes alamıyorum nemden. Puanlarımız Antakyaya yetiyor ama ilk 4-5 yıl kayınvalidemlerin olduğu ilçe, daha sonra Antakya var planımızda, hayırlısı bakalım ☺️ Ben 10 yıldır keyifle yapıyorum mesleğimi, çok da memnunum

Ayy benmki tüp ve aynı duygular içerisindeym :D :D :D

Valla cnm benim kız uyandırılmaktan nefret edio... Zaten emmio.. Ama uyandırsam bile asla mama almıor huysuzlanıp bdaha uyuyor
O yüzden kendi haline bırakıorm...
Genelde 3 saat uyuyor uyanıor.. Yiyip uyuyor.. Bazen 4 saat uyuduğu bile oluyor

Cnm 7.8 cok yğksek değil bence
Bence o kdarı hepimizde var..
Neden öyle demişki doktor
Gün ışığında tut sürekli iyiy geliyor
Bide sadece anne sütüyse belki yetersiz geliyordur
Uzamış sarılık diyor doktor kaçın altına düşünce normal bilmiyorum. Bu hafta 8.6 olmuş yine. Kilo alması gayet iyi canım doymasa durmuyor zaten doktorda kes dedi mamayı

Bizim de aynı. En son 2 hafta önce cocuk doktoru idrar tahlili ve kan tahlili istedi . Kanda tiroit bazı enzim ve protein eksikliklerine bakıldı. İdrar veremedik ama kan tahlilinde sıkıntı yok. 2 hafta önce bilirubin 11 Di.
Bizim şuan 8.6 ve 43 günlük oldu Dr arastirilmali atta yatan sebep bu kadar uzamamali artık diyor. İdrar verdik 3 ayrı kap yaptıkça eşim goturuyor hastaneye bakalım onların sonucu nasıl cikacak. Çünkü bazen sadece idrar yolu enfeksiyonu bile uzatiyormus sarılığı

Kızlar aşınızı olduğunuz gün emzirdiniz mi bebeğinizi?emzirdiysenizde bebeğinizde huzursuzluk yada hiç beklemediğiniz bişey gördünüz mü?ben doktoruma soruyorum olabilirsinde olmayabilirsinde sen bilirsin diyo 🤦🏻‍♀️ sağlık ocağındaki ebem de ol da demem olmada demem diyo.anlamadım ben kime danışıp aşı olup olmamaya karar vericem 😒
Bir de olmak istersem bana bir kağıt imzalatacaklarmış eğer olurda bebeğimde bi sıkıntı olursa bütün mesuliyet benim diye 😡
Asi olan hamilelerden 4 gün uzak dursun diye duyduğumda beri aşıyla ilgili kararını verdim kesinlikle hayır. Bebekler hamilelerden daha hassas degilmi yani

Kızlar sesli kaka yapınca neyden suphelenmemiz gerekiyor ya besin alerjisi mi laktoz intolaransi mi neydi 🤔 Benimki de hep öyle yapıyor yüzünde boynunda ensesinde falan kabarikliklar da var şüphelenmeli miyim🤔 Burada konuşmuştunuz benim sonradan dikkatimi çekti şimdi mesajları bulamadım.

Bizim şuan 8.6 ve 43 günlük oldu Dr arastirilmali atta yatan sebep bu kadar uzamamali artık diyor. İdrar verdik 3 ayrı kap yaptıkça eşim goturuyor hastaneye bakalım onların sonucu nasıl cikacak. Çünkü bazen sadece idrar yolu enfeksiyonu bile uzatiyormus sarılığı
Evet ya idrar veremedik biz 😩 3 tane poşet taktım hepsinde kakayla birlikte idrar yaptı. Saatlerce bekledim hastanede . O gün de yola çıkacaktık memlekete . Olmadi. Büyük kızımda da uzamış sarılık vardı. Onda idrar tahlili de temiz çıkmıştı. Sonra olcmedi bile bir daha doktor . Rengi 2.5 aylıkken falan tamamen açılmıştı.

Back
X