2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Diyet yapiyor musun siz de canim

O hemsireye deseydin keske hayatima gunes gibi dogdugu icin adi güneş dicektin laf cok kiz isteyene yapistircan hemen

Kizlar Oğlum bu gün boynunu başını kendi kendine döndürmeye başladı 40 ından sonra Gerçekten baya şeyler değişiyormuş

Merhaba kızlar uzun zamandır sadece okuyorum yazamıyorum çünkü bebelerim kudurmuş gibi bağırıyorlar
Bu aralar ikisi de çok huysuz artık atak haftası mıdır başka bir dertleri mi var anlamadım ama ben resmen mahvoldum. Ikisiyle birden tek başıma delirme noktasına gelince anneme taşındım bir haftadır annemde kalıyorum. Annem de engelli kardeşim ona bakıyor ben bebeklere bakıyorum ama en azından yemek yiyebiliyorum. Haftaya 2.ay kontrolümüz var kalça çıkıklığı muayenesi de yapılacak gelişimleri ne durumda merak ediyorum. Bi ara sütüm yetmedi bir hafta kadar buzluktan daha önce sağdığım sütlerden verdik. Mama araştırmaya başladım bi taraftan da malt içeceklerine yüklendim şimdilik iyi gibi ama kilolarına bakmadan bilemem galiba.

Tipe bakılacak olsa senin adını kazulet koymaları lazımdı deseydin hemşireye. O ne biçim cümle ya.

Bana nedense esmer çocuk güneşle daha uyumlu geliyor. Tatilde güneşten bronzlaşmış Özge Özpirinçci de Üzüm ismini koymak istemiş toplum baskısından koymayacakmış. Keşke ağzı olan konuşmasa herkes kendi işine baksa . Ay çok kızıyorum

Bosver canim insanlara takilma cok senin kizin sen en guzel ismi vermissindir
Nedeni de var aslnda ama oturup ona hikayeyi mi anltym
Tipe bakılacak olsa senin adını kazulet koymaları lazımdı deseydin hemşireye. O ne biçim cümle ya.

Keske keske..yapack bsy yok hayatmz bunun kavgasyla gecmz insallah :)

Kizlar Oğlum bu gün boynunu başını kendi kendine döndürmeye başladı 40 ından sonra Gerçekten baya şeyler değişiyormuş
Yaa maşallah kuzuya

Şimdi neden kilo verdiğini anlıorm
Kalça muaynesi 40-45 gn arası yapılma zorunluluğu yok o zaman?
Biz bu hatfta götürmeyi düşünüoduk 40 olcaz

Yaa maşallah kuzuya

Şimdi neden kilo verdiğini anlıorm
Kalça muaynesi 40-45 gn arası yapılma zorunluluğu yok o zaman?
Biz bu hatfta götürmeyi düşünüoduk 40 olcaz
Canım normalde 40 45 gün arası yapılması gerekiyor benimkiler erken doğdukları için 2.ay kontrolüne gittiğimiz gün yapılacak.

Ben göreve başladım bu arada resmi olarak antakyaliyim artık henüz taşınmadık ama eşimin de tayin olmasını bekliyoruz nasılsa doğum iznindeyim diye
Cnm hoşgeldinnniizzz aramıza
İnşallah şansınız açık olur
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Ben göreve başladım bu arada resmi olarak antakyaliyim artık henüz taşınmadık ama eşimin de tayin olmasını bekliyoruz nasılsa doğum iznindeyim diye
Hayırlı olsun canım, hafta sonu Hatay’a gittim çok güzel bir memleket. Antakyanın olanakları daha fazla. Seneye de inşallah tayin isteyip tamamen oraya yerleşeceğiz. Eşimin memleketi Hatay,benim memleket Ankara . Ankara’nın tayin puanı çok yüksek oraya gidemiyoruz maalesef

Sendemi geliosunnnn anamm 3lüosss
Kız nie sölemedn geldiğini

Sendemi geliosunnnn anamm 3lüosss
Kız nie sölemedn geldiğini
Eltimin kızının nişanı vardı, onun için geldik canım kayınvalidemin de Belen de yayla evi var, orda kaldık. Çok serin değildi ama eşimin görevinden dolayı geri döndük. Önümüzdeki yıl bu zamanlar bizim de oradaki görev yerlerimiz belli olur inşallah

Bizim de aynısı oldu
Eşim doğma büyüme iskenderunlu. Yeni evliyken bi gittik ben bayıldım oralara. Tayin için zor ikna ettim eşim çok sıcak diye istemiyordu. Bu sene ben istedim cıktı çok şükür. Şubatta da eşim tayin isteyecek bu kış biz de taşınacağız inşallah.
Öğretmen misiniz siz de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…