Diyet yapiyor musun siz de canimBen yaşadım. Oğlum 51 günlük. Yaklaşık 1.aydan beri gürültülü kaka vardı sonra mukus ve köpük eklendi 2hafta önce. Doktoru kaka tahlili istedi ve laktoz intoleransı çıktı. Çok ileri düzeyde değilmiş ama önlem aldık. Şimdi relaktaz diye damla kullanıyoruz. Doktorundan sende tahlil isteyebilirsin
O hemsireye deseydin keske hayatima gunes gibi dogdugu icin adi güneş dicektin laf cok kiz isteyene yapistircan hemenIsimle mi ilgili bu uyumama acababzmki de güneş..esmer ve adi gunes. Uymadi mi cocugâ acaba:) baska huylari nasl? Beyaz tenli mi? Gunes ismini koydgnz icn hic pismn olcgnz bsy yasadnz mi? Bna bi hemsre cocuk esmer dye pek de gunes gbi olmams dedi. Ben hayat boyu bunlara cvp vererek mi yasycm dedim o zamn
O kadar gergin ve saskndm ki..ilk asisini yapackti. Cocuk elinde olunca zitlasmk istemedim. Hep olck bu tipler..umarm can skmzlarO hemsireye deseydin keske hayatima gunes gibi dogdugu icin adi güneş dicektin laf cok kiz isteyene yapistircan hemen
Bosver canim insanlara takilma cok senin kizin sen en guzel ismi vermissindirO kadar gergin ve saskndm ki..ilk asisini yapackti. Cocuk elinde olunca zitlasmk istemedim. Hep olck bu tipler..umarm can skmzlar
Tipe bakılacak olsa senin adını kazulet koymaları lazımdı deseydin hemşireye. O ne biçim cümle ya.Isimle mi ilgili bu uyumama acababzmki de güneş..esmer ve adi gunes. Uymadi mi cocugâ acaba:) baska huylari nasl? Beyaz tenli mi? Gunes ismini koydgnz icn hic pismn olcgnz bsy yasadnz mi? Bna bi hemsre cocuk esmer dye pek de gunes gbi olmams dedi. Ben hayat boyu bunlara cvp vererek mi yasycm dedim o zamn
Bana nedense esmer çocuk güneşle daha uyumlu geliyor. Tatilde güneşten bronzlaşmışIsimle mi ilgili bu uyumama acababzmki de güneş..esmer ve adi gunes. Uymadi mi cocugâ acaba:) baska huylari nasl? Beyaz tenli mi? Gunes ismini koydgnz icn hic pismn olcgnz bsy yasadnz mi? Bna bi hemsre cocuk esmer dye pek de gunes gbi olmams dedi. Ben hayat boyu bunlara cvp vererek mi yasycm dedim o zamn
Nedeni de var aslnda ama oturup ona hikayeyi mi anltymBosver canim insanlara takilma cok senin kizin sen en guzel ismi vermissindir
Tipe bakılacak olsa senin adını kazulet koymaları lazımdı deseydin hemşireye. O ne biçim cümle ya.
Keske keske..yapack bsy yok hayatmz bunun kavgasyla gecmz insallah :)Bana nedense esmer çocuk güneşle daha uyumlu geliyor. Tatilde güneşten bronzlaşmışÖzge Özpirinçci de Üzüm ismini koymak istemiş toplum baskısından koymayacakmış. Keşke ağzı olan konuşmasa herkes kendi işine baksa . Ay çok kızıyorum
Yaa maşallah kuzuyaKizlar Oğlum bu gün boynunu başını kendi kendine döndürmeye başladı 40 ından sonra Gerçekten baya şeyler değişiyormuş
Şimdi neden kilo verdiğini anlıormMerhaba kızlar uzun zamandır sadece okuyorum yazamıyorum çünkü bebelerim kudurmuş gibi bağırıyorlar
Bu aralar ikisi de çok huysuz artık atak haftası mıdır başka bir dertleri mi var anlamadım ama ben resmen mahvoldum. Ikisiyle birden tek başıma delirme noktasına gelince anneme taşındım bir haftadır annemde kalıyorum. Annem de engelli kardeşim ona bakıyor ben bebeklere bakıyorum ama en azından yemek yiyebiliyorum. Haftaya 2.ay kontrolümüz var kalça çıkıklığı muayenesi de yapılacak gelişimleri ne durumda merak ediyorum. Bi ara sütüm yetmedi bir hafta kadar buzluktan daha önce sağdığım sütlerden verdik. Mama araştırmaya başladım bi taraftan da malt içeceklerine yüklendim şimdilik iyi gibi ama kilolarına bakmadan bilemem galiba.
Canım normalde 40 45 gün arası yapılması gerekiyor benimkiler erken doğdukları için 2.ay kontrolüne gittiğimiz gün yapılacak.Yaa maşallah kuzuya
Şimdi neden kilo verdiğini anlıorm
Kalça muaynesi 40-45 gn arası yapılma zorunluluğu yok o zaman?
Biz bu hatfta götürmeyi düşünüoduk 40 olcaz
Oyy maşllah kocaman olıolarCanım normalde 40 45 gün arası yapılması gerekiyor benimkiler erken doğdukları için 2.ay kontrolüne gittiğimiz gün yapılacak.
Ben göreve başladım bu arada resmi olarak antakyaliyim artıkOyy maşllah kocaman olıolar
Cnm hoşgeldinnniizzz aramızaBen göreve başladım bu arada resmi olarak antakyaliyim artıkhenüz taşınmadık ama eşimin de tayin olmasını bekliyoruz nasılsa doğum iznindeyim diye
Inşallah canım çok sağol. Imkanlarimin burdakinden daha fazla olduğunu biliyorum en azından. Köy hayatı güzel de biz yorulduk artıkCnm hoşgeldinnniizzz aramıza
İnşallah şansınız açık olur
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Hayırlı olsun canım, hafta sonu Hatay’a gittim çok güzel bir memleket. Antakyanın olanakları daha fazla. Seneye de inşallah tayin isteyip tamamen oraya yerleşeceğiz. Eşimin memleketi Hatay,benim memleket Ankara . Ankara’nın tayin puanı çok yüksek oraya gidemiyoruz maalesefBen göreve başladım bu arada resmi olarak antakyaliyim artıkhenüz taşınmadık ama eşimin de tayin olmasını bekliyoruz nasılsa doğum iznindeyim diye
İnşallah memnun kalırsınız cnmInşallah canım çok sağol. Imkanlarimin burdakinden daha fazla olduğunu biliyorum en azından. Köy hayatı güzel de biz yorulduk artık
Sendemi geliosunnnn anamm 3lüosssHayırlı olsun canım, hafta sonu Hatay’a gittim çok güzel bir memleket. Antakyanın olanakları daha fazla. Seneye de inşallah tayin isteyip tamamen oraya yerleşeceğiz. Eşimin memleketi Hatay,benim memleket Ankara . Ankara’nın tayin puanı çok yüksek oraya gidemiyoruz maalesef
Eltimin kızının nişanı vardı, onun için geldik canımSendemi geliosunnnn anamm 3lüosss
Kız nie sölemedn geldiğini
Bizim de aynısı olduHayırlı olsun canım, hafta sonu Hatay’a gittim çok güzel bir memleket. Antakyanın olanakları daha fazla. Seneye de inşallah tayin isteyip tamamen oraya yerleşeceğiz. Eşimin memleketi Hatay,benim memleket Ankara . Ankara’nın tayin puanı çok yüksek oraya gidemiyoruz maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?