• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bizim de aynısı oldu 🤣
Eşim doğma büyüme iskenderunlu. Yeni evliyken bi gittik ben bayıldım oralara. Tayin için zor ikna ettim eşim çok sıcak diye istemiyordu. Bu sene ben istedim cıktı çok şükür. Şubatta da eşim tayin isteyecek bu kış biz de taşınacağız inşallah.
Öğretmen misiniz siz de?
Evet eşimle ben öğretmeniz 😊 iskenderun çok sıcak ve nemli, ben nefes alamıyorum orda . İyi yapmışsınız eşinizi ikna etmekle, özür grubuna güzel okulları açıyorlar 😊

Evet eşimle ben öğretmeniz 😊 iskenderun çok sıcak ve nemli, ben nefes alamıyorum orda . İyi yapmışsınız eşinizi ikna etmekle, özür grubuna güzel okulları açıyorlar 😊
Biz de öğretmeniz eşimle. Ben ingilizce öğretmeniyim eşim sınıf öğretmeni. Idarede şu an ama özür grubunda istifa edip öğretmenliğe dönmek istiyor.
Sizin branş ne?🤗

Biz de öğretmeniz eşimle. Ben ingilizce öğretmeniyim eşim sınıf öğretmeni. Idarede şu an ama özür grubunda istifa edip öğretmenliğe dönmek istiyor.
Sizin branş ne?🤗
Biz sınıf öğretmeniyiz ama eşim idarecilik yapıyor. Ben eşimin öğretmenliğe geçmesini çok istiyorum, bize daha fazla vakit ayırsın diye 😊 başka şehre tayin isteyince öğretmen olarak gidiliyor, buna en çok ben mutlu oluyorum 😄

Günaydın kızlar 💋
bebiş uyutmadı yine gece :halay:
ya size bişi sorcam bebeğim aşırı gürültülü kaka yapıyor youtubeda tesadüfen dinlediğim bi Dr bunun laktoz intoleransı olabileceğini söyledi bilgisi olan yaşayan var mı?
Benim bebeğimle doğduğundan berl gürültülü yapiyor.sut ve yogurt fazla tüketmeden calisiyirum gaz yapiyor diye.accaba böyle birsey olabilir mi merak ettim bende.bebegin kilo alımı nasil. Laktoz intoleransi olan bebeklerin gelişimi iyi olmuyor mus

Benim bebeğimle doğduğundan berl gürültülü yapiyor.sut ve yogurt fazla tüketmeden calisiyirum gaz yapiyor diye.accaba böyle birsey olabilir mi merak ettim bende.bebegin kilo alımı nasil. Laktoz intoleransi olan bebeklerin gelişimi iyi olmuyor mus
Benimki de çok gürültülü yapıyor ama kilo da alıyor ciddiye almalımıyım acaba

Benim bebeğim de gürültülü kaka yapıyor ve son 1 haftadır sümüksü takipteyim alerjik oldugunu düşünüyorum devam ederse doktora gidicem.

Eltimin kızının nişanı vardı, onun için geldik canım 😃 kayınvalidemin de Belen de yayla evi var, orda kaldık. Çok serin değildi ama 😒 eşimin görevinden dolayı geri döndük. Önümüzdeki yıl bu zamanlar bizim de oradaki görev yerlerimiz belli olur inşallah 😃
Ayyy gelin gelin süperrr ♥️♥️♥️

Kızlar selam,
Bitmek bilmeyen gaz sancısı olduğunu sandığımız bebeğimin idrar yolu enfeksiyonu çıktı.. Defalarca doktora götürdüm, farklı hastaneler, doçentler hepsi ilk aylarda sindirim sorunlarının normal olduğunu söyledi tamam ama bu çocuğun başka bir derdi var diyordum farkli farkli bir sürü gaz damlası denedik son 2 gün çığlık atarak ağlamaya başlayınca alerjiden şüphelenip zorla tahlil yaptırdım. Canım yavrum acılar içinde kıvranıyormuş meğer, hemen yatış yapıldı minicik bedeninde damar yolu bulmak için çok canını yaktılar. Okadar kötüyüm ki, o kadar üzülüyorum ki sütümün kesilmesinden de korkuyorum.
5 gündür hiç uyumadım, hastanede ne kadar kalacağımız kesinleşmedi. Böyle bir şey yaşayan var mı ? ona bir şey olmasından çok korkuyorum, akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim.

Kızlar selam,
Bitmek bilmeyen gaz sancısı olduğunu sandığımız bebeğimin idrar yolu enfeksiyonu çıktı.. Defalarca doktora götürdüm, farklı hastaneler, doçentler hepsi ilk aylarda sindirim sorunlarının normal olduğunu söyledi tamam ama bu çocuğun başka bir derdi var diyordum farkli farkli bir sürü gaz damlası denedik son 2 gün çığlık atarak ağlamaya başlayınca alerjiden şüphelenip zorla tahlil yaptırdım. Canım yavrum acılar içinde kıvranıyormuş meğer, hemen yatış yapıldı minicik bedeninde damar yolu bulmak için çok canını yaktılar. Okadar kötüyüm ki, o kadar üzülüyorum ki sütümün kesilmesinden de korkuyorum.
5 gündür hiç uyumadım, hastanede ne kadar kalacağımız kesinleşmedi. Böyle bir şey yaşayan var mı ? ona bir şey olmasından çok korkuyorum, akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim.
Cok geçmiş olsun. Onlar sandığımızdan cok daha güçlü. Bakma öyle küçük olduklarına. Sen yanında güçlü olmalısın. Kendine dikkat etmelisin. Biraz uyu dinlen ki sütün de kesilmesin . O süt cok lazım bebeğine. Olumlu düşünce cok cok önemli. Böyle böyle büyüyorlar aşılar iğneler serumlar düşmeler. Hepimiz yaşıyoruz yaşayacağız bunları.

Kızlar selam,
Çok geçmiş olsun, hemen iyileşir inşallah bebeğiniz. Arkadaşımda hamileliğin son ayında idrar yolu enfeksiyonu olmuş ve farkında değildi, ikiz bebeklere hamileydi. Enfeksiyon bebeklere geçmiş doğumdan sonra bebeklere test yapılınca farkedildi. 10 gün kadar hastanede yattılar, şuan çok şükür çok sağlıklı iki minik de. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın, bebeğinizin size ve sütünüze ihtiyacı var

Kızlar selam,
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin minik bebişe

Biz sınıf öğretmeniyiz ama eşim idarecilik yapıyor. Ben eşimin öğretmenliğe geçmesini çok istiyorum, bize daha fazla vakit ayırsın diye 😊 başka şehre tayin isteyince öğretmen olarak gidiliyor, buna en çok ben mutlu oluyorum 😄
Yeniden sınava hazırlanıp idareci olcam demesin de🤣

Benimki bu yüzden tayin bile istemiyor. 😂
Büyük okulda mi çalışıyor?
Biz bu sene bıktık artık ikimiz de köydeyiz hatta aynı okuldayız. Müdür senin ikiz bebeklerin olacak nasılsa bu sene memlekete gidemezsin deyip 1 ay yıllık izinle tatile çıktı hem de dogumumdan 2 gün sonra. Okulda kimse kalmayacak diye babalık iznini bile kullanamadı eşim

Yok canim gelisimi iyi olabiliyor benim bebegim ayiyla orantılı gidiyor

Kızlar selam,
Canim gecmis olsun benim bebegimde idrar yolu enfeksiyonu oldu cok sukur igne vurularak hemen hemen kurudu. Bize doktor su verin cocuga dedi normalde vermeyin demelerine rağmen su vermiyirsan vermeni tavsiye ederim canim

Diyor 😂 ben de öğretmenliğin avantajlarından bahsediyorum, bakalım ne yapacak 😃
Idarecilik çekilecek sey değil ya iki tane bebeyle bi başıma kaldım kocamı sürekli arıyorlar okula gidiyor. Komple memurluktan istifa ettircem adamı az kaldı 🤣

Back
X