2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben arifoglu anne cayi aldım içiyorum ve kendi yediklerime dkkat etmeye başladım biraz daha azaldı gibi birde kendi ayaklarinida üşütme

Kızlar çok fazla giremiyorum artık malum bebekten fırsat bulamıyorum uyuduğu zaman iş güç uyumazsa hep kucakta ilgi istiyor. Sarılık hala geçmedi geçen hafta en son 7.8 çıktı Dr arastirilmasi lazım artık deyip bir sürü bölüme ayrı ayrı gitmem gerektiğini söyledi varmı basina gelen nasıl geçer bu illet

İlk doğduğunda eşime çakmağı versene dedim anlamadı ne yapacaksın dedi gaž kaçağı var mı diye bakacam demiştim şimdi anlıyorum ki fena kaçak varmış
Ayy benmki tüp ve aynı duygular içerisindeym

Valla cnm benim kız uyandırılmaktan nefret edio... Zaten emmio.. Ama uyandırsam bile asla mama almıor huysuzlanıp bdaha uyuyor
O yüzden kendi haline bırakıorm...
Genelde 3 saat uyuyor uyanıor.. Yiyip uyuyor.. Bazen 4 saat uyuduğu bile oluyor

Cnm 7.8 cok yğksek değil bence
Bence o kdarı hepimizde var..
Neden öyle demişki doktor
Gün ışığında tut sürekli iyiy geliyor
Bide sadece anne sütüyse belki yetersiz geliyordur

Ya sanki bebiş 3-4 saat aç kalırsa kan şekeri düşüp hasta olacakmış gibi geliyor bana . Çok korkuyorum o yüzden uyanmazsa ben uyandırıyorum. Abarttığımı söyleyenler var ama biz değeri sınıra yakın bir sarılığı atlattık belki ondan , bilemiyorum ki

Bende öyle düşünüorm ama uyndıramıorm
İlk günden beri böyle
Hemşirelerde uyandıramamştı
Aynı babası

Her istediğinde emziriyorum canım. Bir tek cok uykusuzken anneme verdiğimde mama veriyor annem. Uyuyorsa uyandirmiyorum artık beslemek için. 6 saat uyuduğu oldu acıkınca uyaniyor kendisi

Bizim de aynı. En son 2 hafta önce cocuk doktoru idrar tahlili ve kan tahlili istedi . Kanda tiroit bazı enzim ve protein eksikliklerine bakıldı. İdrar veremedik ama kan tahlilinde sıkıntı yok. 2 hafta önce bilirubin 11 Di.

DoktorumUz sarılık tehlikesi kalmadı dediğinden beri uyandirmiyorum. Gündüzleri en fazla 2 - 2 buçuk saat uyuyor. Gece de ilk uykusu 4-5 saat oluyor. Hatta 6 saat bile uyudu. Sarılık ile ilgili sıkıntı yaşamıyorsaniz, uyandırmayabilirsin. En azından gece uykusuna geçince. İlerde uyku düzeni buna göre olursa sıkıntı yaşarsın canım. Düzene çok çabuk alışıyorlar.

Ben geçen hafta ilk dozumu oldum doktorum ol demişti canim

Aşıyı sormuşsunuz bu arada.. ilk dozunu bende oldum. Doktorum ıslarla olmamı istedi. Herhangi bir yan etki yaşamadım.
Açıkcası Hasta olup bebeğimi tehlikeye atmak, ilgilenememek daha korkutucu geldi bana
Kızlar aşınızı olduğunuz gün emzirdiniz mi bebeğinizi?emzirdiysenizde bebeğinizde huzursuzluk yada hiç beklemediğiniz bişey gördünüz mü?ben doktoruma soruyorum olabilirsinde olmayabilirsinde sen bilirsin diyo sağlık ocağındaki ebem de ol da demem olmada demem diyo.anlamadım ben kime danışıp aşı olup olmamaya karar vericem
Bir de olmak istersem bana bir kağıt imzalatacaklarmış eğer olurda bebeğimde bi sıkıntı olursa bütün mesuliyet benim diye

Ben emzirdim bisy olmadi.gerci bnm sutum az bilmem cvp verck dogru kisi miyim :) bnce olmak gerek kimse olun olmyin demez ama korona olmktansa asiyla korunmak şu anki yapilablck en mantikli sey gbi..

O gazin bittgini ne zaman tam anlycgz? Mama artik biberonda artana kadar veryorm yine mi doymuyo ki? Gogsunde hirilti var onla mi ilgili? O nasl gecer ya delircm artik 2-3 saat uykuyla durmk mahvetti beni
Ağızdan gazı çıkarmadan uyutma bırakma.. Ağızdan mutlaka gazı çıksın anca rahatlıorlar
Ben bazen yarım saat uğraşıorm ama sabrediorm öyle uyuyor..
Mama veriosun cnmda ml yetmiodur..
Mesela eskiden benm kız 2 ölçek yerdi
Şimdi 3 ölçek yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…