Ben arifoglu anne cayi aldım içiyorum ve kendi yediklerime dkkat etmeye başladım biraz daha azaldı gibi birde kendi ayaklarinida üşütmeKizlar deli olucam. Bu 2 3 gündür kizimik baya sancisi var cok agliyor dün 3 4 saat boyunca agladi durmaksizin. Sab simplec ve lefax verdim bebege. Biraz faydasi oluyor sonra geciyornvalla. Ne kadar sürecek bu gaz sorunuagliycam valla artik. Caninsciyor elimden birsey gelmiyor. Cok güzel emiyor emmede sknti yok ama sanci oluncada ememiyor. Kaliyor öyle ac ac... bagirsaklari felsket srs cikariyor böylr bisey görmedim valla ya sizdede böylemi bagirsaklari. Napabilirim kizlar bisey diyin
Ayy benmki tüp ve aynı duygular içerisindeymİlk doğduğunda eşime çakmağı versene dedim anlamadı ne yapacaksın dedi gaž kaçağı var mı diye bakacam demiştim şimdi anlıyorum ki fena kaçak varmış
Valla cnm benim kız uyandırılmaktan nefret edio... Zaten emmio.. Ama uyandırsam bile asla mama almıor huysuzlanıp bdaha uyuyorKızlar bebişlerinizin uyku durumu nasıl? Gece ve gündüz kaçar saat uyuyorlar ve kaç saat arayla besliyorsunuz ? Bugün hemşire yeğenim çok sık beslediğimi söylediben 2 saatte bir emzirip , sonra mama veriyorum doyana kadar . Hala yenidoğan gibi davranıyorum çocuğuma . Sizler nasıl yapıyorsunuz merak ettim
Cnm 7.8 cok yğksek değil benceKızlar çok fazla giremiyorum artık malum bebekten fırsat bulamıyorum uyuduğu zaman iş güç uyumazsa hep kucakta ilgi istiyor. Sarılık hala geçmedi geçen hafta en son 7.8 çıktı Dr arastirilmasi lazım artık deyip bir sürü bölüme ayrı ayrı gitmem gerektiğini söyledi varmı basina gelen nasıl geçer bu illet
Elleri ayakları bilmem ama ben gazını tüp bebek olmasına bağlamıştım doktor tüpü açık unuttu herhalde diyeama eller ayaklar fena ya yavrum uçacak yakında
Ya sanki bebiş 3-4 saat aç kalırsa kan şekeri düşüp hasta olacakmış gibi geliyor bana . Çok korkuyorum o yüzden uyanmazsa ben uyandırıyorum. Abarttığımı söyleyenler var ama biz değeri sınıra yakın bir sarılığı atlattık belki ondan , bilemiyorum kiAyy benmki tüp ve aynı duygular içerisindeym
Valla cnm benim kız uyandırılmaktan nefret edio... Zaten emmio.. Ama uyandırsam bile asla mama almıor huysuzlanıp bdaha uyuyor
O yüzden kendi haline bırakıorm...
Genelde 3 saat uyuyor uyanıor.. Yiyip uyuyor.. Bazen 4 saat uyuduğu bile oluyor
Cnm 7.8 cok yğksek değil bence
Bence o kdarı hepimizde var..
Neden öyle demişki doktor
Gün ışığında tut sürekli iyiy geliyor
Bide sadece anne sütüyse belki yetersiz geliyordur
Bende öyle düşünüorm ama uyndıramıormYa sanki bebiş 3-4 saat aç kalırsa kan şekeri düşüp hasta olacakmış gibi geliyor bana . Çok korkuyorum o yüzden uyanmazsa ben uyandırıyorum. Abarttığımı söyleyenler var ama biz değeri sınıra yakın bir sarılığı atlattık belki ondan , bilemiyorum ki
Ne guzel ya bzmk dei uyumuyoBende öyle düşünüorm ama uyndıramıorm
İlk günden beri böyle
Hemşirelerde uyandıramamştı
Aynı babası
Her istediğinde emziriyorum canım. Bir tek cok uykusuzken anneme verdiğimde mama veriyor annem. Uyuyorsa uyandirmiyorum artık beslemek için. 6 saat uyuduğu oldu acıkınca uyaniyor kendisiKızlar bebişlerinizin uyku durumu nasıl? Gece ve gündüz kaçar saat uyuyorlar ve kaç saat arayla besliyorsunuz ? Bugün hemşire yeğenim çok sık beslediğimi söylediben 2 saatte bir emzirip , sonra mama veriyorum doyana kadar . Hala yenidoğan gibi davranıyorum çocuğuma . Sizler nasıl yapıyorsunuz merak ettim
Bizim de aynı. En son 2 hafta önce cocuk doktoru idrar tahlili ve kan tahlili istedi . Kanda tiroit bazı enzim ve protein eksikliklerine bakıldı. İdrar veremedik ama kan tahlilinde sıkıntı yok. 2 hafta önce bilirubin 11 Di.Kızlar çok fazla giremiyorum artık malum bebekten fırsat bulamıyorum uyuduğu zaman iş güç uyumazsa hep kucakta ilgi istiyor. Sarılık hala geçmedi geçen hafta en son 7.8 çıktı Dr arastirilmasi lazım artık deyip bir sürü bölüme ayrı ayrı gitmem gerektiğini söyledi varmı basina gelen nasıl geçer bu illet
Benimki daha küçük sarılık 5 e düşene kadar rahat uyku yok ona da bana daKızlar benim bir arkadaşım bebeğini 1 yaşına kadar geceleri dahil 2 saatte 1 uyandirmis . Ona ellesme diyen olmamışyatın uyuyun Allah aşkına uyuyan bebeniz varsa ne güzel
DoktorumUz sarılık tehlikesi kalmadı dediğinden beri uyandirmiyorum. Gündüzleri en fazla 2 - 2 buçuk saat uyuyor. Gece de ilk uykusu 4-5 saat oluyor. Hatta 6 saat bile uyudu. Sarılık ile ilgili sıkıntı yaşamıyorsaniz, uyandırmayabilirsin. En azından gece uykusuna geçince. İlerde uyku düzeni buna göre olursa sıkıntı yaşarsın canım. Düzene çok çabuk alışıyorlar.Kızlar bebişlerinizin uyku durumu nasıl? Gece ve gündüz kaçar saat uyuyorlar ve kaç saat arayla besliyorsunuz ? Bugün hemşire yeğenim çok sık beslediğimi söylediben 2 saatte bir emzirip , sonra mama veriyorum doyana kadar . Hala yenidoğan gibi davranıyorum çocuğuma . Sizler nasıl yapıyorsunuz merak ettim
Sadece gündüzleriiP
Ne guzel ya bzmk dei uyumuyo
Herhngi bir zamn dilimine razym. Mamayi mi az veryorum ya napcgmi sasrdm vallaSadece gündüzlerii
Geceleri ayaktayızgaz sancısı seanlarımız fens oluo
Eğer tam doymuorsa uyumuodjr yada gazını tam almıorsan cnmHerhngi bir zamn dilimine razym. Mamayi mi az veryorum ya napcgmi sasrdm valla
Ben geçen hafta ilk dozumu oldum doktorum ol demişti canim
Kızlar aşınızı olduğunuz gün emzirdiniz mi bebeğinizi?emzirdiysenizde bebeğinizde huzursuzluk yada hiç beklemediğiniz bişey gördünüz mü?ben doktoruma soruyorum olabilirsinde olmayabilirsinde sen bilirsin diyoAşıyı sormuşsunuz bu arada.. ilk dozunu bende oldum. Doktorum ıslarla olmamı istedi. Herhangi bir yan etki yaşamadım.
Açıkcası Hasta olup bebeğimi tehlikeye atmak, ilgilenememek daha korkutucu geldi bana
Ben emzirdim bisy olmadi.gerci bnm sutum az bilmem cvp verck dogru kisi miyim :) bnce olmak gerek kimse olun olmyin demez ama korona olmktansa asiyla korunmak şu anki yapilablck en mantikli sey gbi..Kızlar aşınızı olduğunuz gün emzirdiniz mi bebeğinizi?emzirdiysenizde bebeğinizde huzursuzluk yada hiç beklemediğiniz bişey gördünüz mü?ben doktoruma soruyorum olabilirsinde olmayabilirsinde sen bilirsin diyosağlık ocağındaki ebem de ol da demem olmada demem diyo.anlamadım ben kime danışıp aşı olup olmamaya karar vericem
O gazin bittgini ne zaman tam anlycgz? Mama artik biberonda artana kadar veryorm yine mi doymuyo ki? Gogsunde hirilti var onla mi ilgili? O nasl gecer ya delircm artik 2-3 saat uykuyla durmk mahvetti beniEğer tam doymuorsa uyumuodjr yada gazını tam almıorsan cnm
Ağızdan gazı çıkarmadan uyutma bırakma.. Ağızdan mutlaka gazı çıksın anca rahatlıorlarO gazin bittgini ne zaman tam anlycgz? Mama artik biberonda artana kadar veryorm yine mi doymuyo ki? Gogsunde hirilti var onla mi ilgili? O nasl gecer ya delircm artik 2-3 saat uykuyla durmk mahvetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?