Ben düşünüyorum aslında aile hekimine sordum biraz daha bekle dedi nedense anlamadımKizlar içinizde covid aşısı olan olmayı düşünen var mı acaba?
Ben de düşünmüyordum aslında ama arkadaşıma bugün doktoru mutlaka ol demiş arada kaldım.Ben düşünüyorum aslında aile hekimine sordum biraz daha bekle dedi nedense anlamadım
Canim emzirme işleri nasıl gidiyor? Bi sen bu ben kaldık sanırım emziremeyenHiç gitmiecek demi
Bu sezeryab göbeği hiç gitmiecek
Siz edsyi çıplak memede mi yapıyorsunuz yoksa silikon ucla mi bir de eds seti mi aldınız yoksa sadece beslenme borusu mu acaba?Bndeki kesin gtmyck bi de bu donmde otur otur daha cok kilo aldm ve alcm sanrm. Aynaya bakmk istemiyorum o kadar yiyorum bari süt artsa
Emmio cnmCanim emzirme işleri nasıl gidiyor? Bi sen bu ben kaldık sanırım emziremeyen
Ben geçen hafta ilk dozumu oldum doktorum ol demişti canimKizlar içinizde covid aşısı olan olmayı düşünen var mı acaba?
Canim tesekkurKızlar benBal0ncuk bahsedene kadar rotavirüs diye bir şey duymamıştım bile O söyleyince ne aşısı acaba doktora danışırım demiştim şimdi bizim çocuk doktorumuz Instagram sayfasinda paylaşmış bunlari olmayı düşünen ya da kararsız kalanlara ya da benim gibi ilk çocuğu olup durumdan bihaber olanlara fikir olsun
Eki Görüntüle 2904157 Eki Görüntüle 2904163
Tabi ki paylaşırımCanim tesekkurhangi markayi önerecek size öğrenince onu da paylasirsin olur mu :)
Bende varim sutum yok benimdeCanim emzirme işleri nasıl gidiyor? Bi sen bu ben kaldık sanırım emziremeyen
Bizde henüz ateş olmadı ama elleri ayakları soğumaya başlamış kızım ateşlendiğinde doktoru çorap giydirdik diye kızıp ateş yükselirken eller auaklar üşür ateşin yükseldiğine işarettir demişti kötüyü çağırmayayım allah korusun tabide okuyanlar olunca insan bilgi aktarımı yapmış oluyor inşallah ateş soğukluğu değilde hava serinliğinden üşümüştürCanım gecmiş olsun bizde 3 tane olduk cok huzursuzdu bebeğim ben öncesinde calpol vermedim. Aşıdan 8 saat sonra ateşi cıktı 1 gün boyuncada sürdü o sürecte dpktorumuzun önerisiyle 6 saat arayla yarım ölcek calpol verdim sonra gecti cok şükür. Kakasınıda bazen benimkide yapamıyor ben o zaman altını acıyorum ıslak mendille poposunun deliğini altını temizler gibi siliyorum hafifce acarak yani canını acıtmadan ama hafif hafif silince yapmaya baslıyor ası günüde öyle olmustu bizdede. Belki senin bebeginde de işe yarar
Ciplak memeye yapyorum . Şırınga ve emzirne sondasi aldik bol bol. Cok kolay yaplyor. Onceden siringayla itiyorduk ama gerek yokms sondayi agzna vernce kndisi memeyle birlikte emiyor. Siringayi sadece mama miktarıni ayarlarken yani mama hazrlarken kullnyoruz artik.Siz edsyi çıplak memede mi yapıyorsunuz yoksa silikon ucla mi bir de eds seti mi aldınız yoksa sadece beslenme borusu mu acaba?
Allah yardım etsin canım gaz yapacak yiyeceklerden uzak durabilirsin.Kizlar deli olucam. Bu 2 3 gündür kizimik baya sancisi var cok agliyor dün 3 4 saat boyunca agladi durmaksizin. Sab simplec ve lefax verdim bebege. Biraz faydasi oluyor sonra geciyornvalla. Ne kadar sürecek bu gaz sorunuagliycam valla artik. Caninsciyor elimden birsey gelmiyor. Cok güzel emiyor emmede sknti yok ama sanci oluncada ememiyor. Kaliyor öyle ac ac... bagirsaklari felsket srs cikariyor böylr bisey görmedim valla ya sizdede böylemi bagirsaklari. Napabilirim kizlar bisey diyin
Gaz kemeri ve gaz masajı dene mutlaka. En etkili yöntem masajKizlar deli olucam. Bu 2 3 gündür kizimik baya sancisi var cok agliyor dün 3 4 saat boyunca agladi durmaksizin. Sab simplec ve lefax verdim bebege. Biraz faydasi oluyor sonra geciyornvalla. Ne kadar sürecek bu gaz sorunuagliycam valla artik. Caninsciyor elimden birsey gelmiyor. Cok güzel emiyor emmede sknti yok ama sanci oluncada ememiyor. Kaliyor öyle ac ac... bagirsaklari felsket srs cikariyor böylr bisey görmedim valla ya sizdede böylemi bagirsaklari. Napabilirim kizlar bisey diyin
Ben hamileyken de olmuştum 3. Aşıyı da en yakın zamanda olmayı düşünüyorum. Covid geçirdim cok kötü ve zor bir hastalık. O yüzden ben olacağımKızlar o kadar şanslıyım ki okulun kapandığı gün doğdu okulun açılacağı zaman iznim bitiyorve ben aşından emin olamıyorum ama. Okul hastane ve ev üçgeninde de bir hayatım geçsin istemiyorum, bir çıkmaza girdim. Siz ne yapacaksınız? Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum. Uçağa bile binerken test isteyeceklermiş
Ben oldum ilk dozu, 2. Dozuda bu hafta olacağım. Gebelikte covid geçirdiğim geç çıktı Bana aşı.Kizlar içinizde covid aşısı olan olmayı düşünen var mı acaba?
Canım daha önce yazmıştım sana. 35 günde bitti bizim. 28. Gün değeri 11 olmuştu 32. Gün 5 di hızlıca düştü ve gitti. Gerçekten dedikleri gibi birden gidecek endişe etme sakın. Bebeğin kilo alsın ve büyüsün yeter o değerler onu etkilemiyor büyüdüğü içinAy ben bunu okumamışım canım sürecin nasıl geçti aynı şeyleri yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?