2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar ben Bal0ncuk bahsedene kadar rotavirüs diye bir şey duymamıştım bile O söyleyince ne aşısı acaba doktora danışırım demiştim şimdi bizim çocuk doktorumuz Instagram sayfasinda paylaşmış bunlari olmayı düşünen ya da kararsız kalanlara ya da benim gibi ilk çocuğu olup durumdan bihaber olanlara fikir olsun

Canim tesekkur hangi markayi önerecek size öğrenince onu da paylasirsin olur mu :)

Bizde henüz ateş olmadı ama elleri ayakları soğumaya başlamış kızım ateşlendiğinde doktoru çorap giydirdik diye kızıp ateş yükselirken eller auaklar üşür ateşin yükseldiğine işarettir demişti kötüyü çağırmayayım allah korusun tabide okuyanlar olunca insan bilgi aktarımı yapmış oluyor inşallah ateş soğukluğu değilde hava serinliğinden üşümüştür kuzuma şurup verdikten sonra annemde olduğumuzdan bebek yapını unutmuşum kantoron yağı sürdüm totosuna heryerine biraz masaj sonra ellerimle biraz totoyu aç kapa yaptım kaba yerlerinden o sırada yaptı kakasını şükür ama dediğin aklımda şuara meşhur oldu bizde yapamamak ve pndan sonra hiç şurup vermeme gerek kalmadı az önce verdim tek oda ağladığından değil ateş önlemi diyelim yavrum 2 bacağıda aşılı ya kaka için bacaklarını kasıyodu o sırada canı yanıyodu öyle kalıyodu bacakları kaskatı salmıyodu bile geri şükür kakadan sonra bi pırtlarken kasıyo yine canı yanıyo ama anlık yani dudak büküyo duruyo allahım ne zor annelik aklıma geldikçe ağlıyom kuzum gülüyo sevincimden ağlıyom o hep edepsizlik ağlaması yapsın kucak için ağlasın yeterki canı yanmasın diyorum artık ilk aşıda hiç problem yaşamadık belki bundada yaşamıcaktık ama 4 günlük kaka mücadelesi eklendi işte şansımıza şimdi rahat çok şükür aşı olcak kimler varsa güzel geçsin inşallah

Lızlar daha önce sordummu hatırlamıyorum ama bez acıkken kaka yapması denk gelen anneler nasıl yapıyor bebiş bizimki kabız gibi başlayıp yumuşayıp ishal sonra su olarak sonlandırıyor doğduğundan beri hep unutuyprum doktpra sormaya ama hepte böyleydi ve sıkıntısı yok gibi kaka başlangıcı çok kendini kasması dışında sizdede öylemi

Siz edsyi çıplak memede mi yapıyorsunuz yoksa silikon ucla mi bir de eds seti mi aldınız yoksa sadece beslenme borusu mu acaba?
Ciplak memeye yapyorum . Şırınga ve emzirne sondasi aldik bol bol. Cok kolay yaplyor. Onceden siringayla itiyorduk ama gerek yokms sondayi agzna vernce kndisi memeyle birlikte emiyor. Siringayi sadece mama miktarıni ayarlarken yani mama hazrlarken kullnyoruz artik.

Kizlar deli olucam. Bu 2 3 gündür kizimik baya sancisi var cok agliyor dün 3 4 saat boyunca agladi durmaksizin. Sab simplec ve lefax verdim bebege. Biraz faydasi oluyor sonra geciyornvalla. Ne kadar sürecek bu gaz sorunu agliycam valla artik. Caninsciyor elimden birsey gelmiyor. Cok güzel emiyor emmede sknti yok ama sanci oluncada ememiyor. Kaliyor öyle ac ac... bagirsaklari felsket srs cikariyor böylr bisey görmedim valla ya sizdede böylemi bagirsaklari. Napabilirim kizlar bisey diyin

Allah yardım etsin canım gaz yapacak yiyeceklerden uzak durabilirsin.

Kızlar o kadar şanslıyım ki okulun kapandığı gün doğdu okulun açılacağı zaman iznim bitiyor ve ben aşından emin olamıyorum ama. Okul hastane ve ev üçgeninde de bir hayatım geçsin istemiyorum, bir çıkmaza girdim. Siz ne yapacaksınız? Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum. Uçağa bile binerken test isteyeceklermiş

Gaz kemeri ve gaz masajı dene mutlaka. En etkili yöntem masaj

Ben hamileyken de olmuştum 3. Aşıyı da en yakın zamanda olmayı düşünüyorum. Covid geçirdim cok kötü ve zor bir hastalık. O yüzden ben olacağım

Ay ben bunu okumamışım canım sürecin nasıl geçti aynı şeyleri yaşıyoruz
Canım daha önce yazmıştım sana. 35 günde bitti bizim. 28. Gün değeri 11 olmuştu 32. Gün 5 di hızlıca düştü ve gitti. Gerçekten dedikleri gibi birden gidecek endişe etme sakın. Bebeğin kilo alsın ve büyüsün yeter o değerler onu etkilemiyor büyüdüğü için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…