- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika bir paylaşımKızlar benBal0ncuk bahsedene kadar rotavirüs diye bir şey duymamıştım bile
O söyleyince ne aşısı acaba doktora danışırım demiştim şimdi bizim çocuk doktorumuz Instagram sayfasinda paylaşmış bunlari olmayı düşünen ya da kararsız kalanlara ya da benim gibi ilk çocuğu olup durumdan bihaber olanlara fikir olsun
Eki Görüntüle 2904157 Eki Görüntüle 2904163
Doğumdan sonramı oldun cnm?Aşıyı sormuşsunuz bu arada.. ilk dozunu bende oldum. Doktorum ıslarla olmamı istedi. Herhangi bir yan etki yaşamadım.
Açıkcası Hasta olup bebeğimi tehlikeye atmak, ilgilenememek daha korkutucu geldi bana
Ben emzirirken ilk 6 ay aşı olmak istemiyorum fikrim degisir mi bilmem ama. Eşim aşilandi en çok yakalanma olasılığı olan oydu :)Kızlar o kadar şanslıyım ki okulun kapandığı gün doğdu okulun açılacağı zaman iznim bitiyorve ben aşından emin olamıyorum ama. Okul hastane ve ev üçgeninde de bir hayatım geçsin istemiyorum, bir çıkmaza girdim. Siz ne yapacaksınız? Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum. Uçağa bile binerken test isteyeceklermiş
![]()
Valla brlki 10 tane cesit masaj yaptim yapiyorum fayds etmiyor.. cekecz gibiGaz kemeri ve gaz masajı dene mutlaka. En etkili yöntem masaj
Emmio cnm![]()
Aa aynen okul bitti dogdu okul aciliyo baslyck ama rapor ve ucretsz izn dsnuyorm. Asiyi oldum. Bence olun. Ilk dozda zaten hicbsy anlaslmyo ikinci doz hafif etklyo ama o hafif etkiyi gornce ( ben 3 kere ateslendim) insan dyo ki gerçeği naslms ki aşıda boyle oluyorsa..o yuzden bn kesinlikle tavsye ederim. Su an yapilablck daha mantikli bir onlem yok umarim tedavisi bulunur en kisa surede..Kızlar o kadar şanslıyım ki okulun kapandığı gün doğdu okulun açılacağı zaman iznim bitiyorve ben aşından emin olamıyorum ama. Okul hastane ve ev üçgeninde de bir hayatım geçsin istemiyorum, bir çıkmaza girdim. Siz ne yapacaksınız? Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum. Uçağa bile binerken test isteyeceklermiş
![]()
Ilk doz cok etkiledi mi szi? Hastalgi gecirenleri aşı cok etklyo dyorlar daBen oldum ilk dozu, 2. Dozuda bu hafta olacağım. Gebelikte covid geçirdiğim geç çıktı Bana aşı.
Sağıorm ama emmediği içim aktif değilNe yapmayı düşünüyorsun kuzum sağiyor musun? Ben de ne yapacağımı bilemedim valla
Biontech mi oldun canımBen geçen hafta ilk dozumu oldum doktorum ol demişti canim
Canım senin bebis memeyi tutabiliyor muydu?Bende varim sutum yok benimde
Canım biontech mi olmuştun?Ben oldum ilk dozu, 2. Dozuda bu hafta olacağım. Gebelikte covid geçirdiğim geç çıktı Bana aşı.
Valla ben de anlamadım canım. Ben de bu yandan olmayacak bu iş bırakayım diyorum bir yandan gönlüm razı değil gideyim gittiği yere kadar diyorum.Sağıorm ama emmediği içim aktif değil
Öyle cok çıkmıor..
Bide gnde 3-4 kere anca sağıorm
Siz biontech mi oldunuz?Aa aynen okul bitti dogdu okul aciliyo baslyck ama rapor ve ucretsz izn dsnuyorm. Asiyi oldum. Bence olun. Ilk dozda zaten hicbsy anlaslmyo ikinci doz hafif etklyo ama o hafif etkiyi gornce ( ben 3 kere ateslendim) insan dyo ki gerçeği naslms ki aşıda boyle oluyorsa..o yuzden bn kesinlikle tavsye ederim. Su an yapilablck daha mantikli bir onlem yok umarim tedavisi bulunur en kisa surede..
EvetSiz biontech mi oldunuz?
Teşekkür ederim kafam çok dolu görüp de hatırlamamışım demekki . İlk 15 günden sonra tehlikeli değil demişti zaten ama yine de üzülüyor insanCanım daha önce yazmıştım sana. 35 günde bitti bizim. 28. Gün değeri 11 olmuştu 32. Gün 5 di hızlıca düştü ve gitti. Gerçekten dedikleri gibi birden gidecek endişe etme sakın. Bebeğin kilo alsın ve büyüsün yeter o değerler onu etkilemiyor büyüdüğü için
Evet biontech oldum canım ilk dozda hiç yan etki görmedim hatta aşı olduğumu unuttum bile gece bir iki saat kolum ağrıdı o kadar. İkinci dozu 6 Eylül'de olacağımBiontech mi oldun canım
Tutuyor canimCanım senin bebis memeyi tutabiliyor muydu?
Canım bir aylık kontrolünde 5 kilo, 59 cm di. Bizimki boydan gelmiyor kıyafetlerMaşallah canım nazar degmesin kaç kilo benimkine de kıyafetler küçük gelmeye başladı