2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar trendyolda ebebekte indirim varmış ben girdim baktım şimdi önümüz kış oğluma tulum aldım önü fermuarlı kolay giyilip cikarilanlardan. 8 tane tulumu 200 liraya aldım ortalama 20 lira falan tulumlar ihtiyacınız varsa hemen girin bakın ben hep yazlık şeyler almıştım doğumdan önce daha yeni başlıyorum kışlıklari almaya.

Ayy yerim buyuk kizini ya masallah
Allah yardimcin olsun vallahi biz bir taneyle hayatta kalma mucadelesi veriyoruz , ben şimdiden ikinci cocuk fikrinden vazgectim
Ilk bebekte biz de felaket zorlanmistik. Emerken tikaniyordu her gün cocuk acildeydik . Hic uyumuyordu. Simdi ikinci bebekte daha sakiniz o da daha sakin . Ama büyük tabii eskisi gibi ilgi istiyor. 24 saat bıraksan evcilik oynayabiliriz. Saatlerdir emzirmisim ölmüşüm açlıktan yemek yicez öğretmen oluyor yarim saat yemek duası yaptırıyor bize Böyle cok zor ama çok da güzel. Gözünün önünde büyüdüğünü görmek harika bir şey

Ben oğlumun kışın hangi bedene girebileceğini kestiremiyorum şimdiden 0-3 aylık kıyafetleri kaldırdık, 3-6 ayları giymeye başladık . Ana iri baba iri çocuk napsın Allahtan diğer bedenlerden tek tük kıyafet almıştım. Bu arada oğullarımız çok benziyor maşallah yavrulara

Benimki de şimdiden tosun oldu 1-3 ay zibinlar kısa geliyor O yüzden kış da uzun diye düşünerek 6 ay aldım ben tulumları inşallah olur

Kızlar biz 2. Aşımızı vurulduk bugün bir kol iki bacaktan ama bitane fazladan vurulmuşuz belki normalde 3 aşıyı 2 iğneyle hallediyolardır bilmiyorum daha önce ebemiz getirmeden önce 1 çay kaşığı calpol verde getir demişti 1 aylıkken dün telefondada söyledi bugün gittim başka bi ebe aşımızı vurdu şurubu vermeseydiniz vücut aşıyla mücadele etsin biraz fün boyu gece verirsiniz ağrısı olur diye dedi biri öyle biri böyle konuştu 1 aylık aşıda aklım kalmış 6 saat sonra huysuzlanırsa verirsin demişti şimdiden 6 saatin dolmasını bekliyom bu gidişle dolmadan vericem gibi hiç ağlamayan yavrum aşı oldu 3 saat geçti şimdi öyle bi ağlıyoki kasılıyo ağlarken çenesi titriyo yorulupta uyuyo ilk aşıda hiç sıkıntı yaşamamıştık inşallah şurupla rahatlar kakada yapamamıştık şimdi yapmak istiyo bacakları kasınca kalıyo öyle yavrum zorlarken acıtıyor sanırım kaka yapması için yada ağrısı için çözümü olan varmı aranızda aşı yerleri neyapsam geçer yada nasıl kokayca kaka yapar hiç kendini kasmadan

Kuzum çok geçmiş olsun, haziran annelerine yaz bence, burada henüz birinci aşıyı bile yaptırmayan çok var. Onlar en azindan daha çok sayida fikir verir.

Evet canım tüp bebek ama hiç aklıma gelmemişti o yüzden mi acaba sadece gazlı olmasını tüp bebek olmasına bağlamıştım transferde doktor tüpü açık unuttu herhalde diye

Geçmiş olsun canım. Bende 1 kol 2 bacak diye biliyorum. Fazla değil yani. Bu ayki canlı aşı olduğu için ağrı ateş olabiliyor. Ateşini de takip et o da huzursuzluk yapabilir. Ona göre verirsin calpolu. Bana da calpol verip getirin dediler ama ben vermeden götüreceğim vücudu aliśsin diye. Kakayi bizde hergün yapmıyoruz. Şuanda mesajı yazarken karnına da masaj yapıyordum. Bu sefer yaptı sanırım

Kundak isini ben de beceremedim. Cok sıkmak istemedim bol olunca da nasl beceryorsa eller hep disarda oynar halde buluyorm kndsni..
Belli bir süre geçtikten sonra yaptırmıyor kundak ilk günden yapıp alıştırmak lazımmış meğer bundan sonra doğum yapacaklara tek tavsiyem kundak olacak

Umarım yapmıştır annesi darısı başımıza bize 1 fazla vuruldu demsk 1 iğneye eklediler ozaman doğumda vurulması gereken minik olduğumuzdan vurulmamıştı ondan ilk ay doğumdaki 1 doz şimdide 1 aylıktaki dozunu vurdular işte ateşine bakıyom şükür yok ateşi ama işte beraber ağlıyoz acile götürsem bişey yapmıcaklar normal geçcek dicekler ama gidicem sanırım ay bitsin şu bikaç gün

Darısı başınıza biz kurtultuk. 3 gündür yapmıyordu. Anladım canım hepsi birden ağır geldi demek ki kuzuya. İnşallah geçer hemen ağrıları. Dediğim gibi acilde bir şey yapmazlar

Canım gecmiş olsun bizde 3 tane olduk cok huzursuzdu bebeğim ben öncesinde calpol vermedim. Aşıdan 8 saat sonra ateşi cıktı 1 gün boyuncada sürdü o sürecte dpktorumuzun önerisiyle 6 saat arayla yarım ölcek calpol verdim sonra gecti cok şükür. Kakasınıda bazen benimkide yapamıyor ben o zaman altını acıyorum ıslak mendille poposunun deliğini altını temizler gibi siliyorum hafifce acarak yani canını acıtmadan ama hafif hafif silince yapmaya baslıyor ası günüde öyle olmustu bizdede. Belki senin bebeginde de işe yarar

Maşallah canım nazar degmesin kaç kilo benimkine de kıyafetler küçük gelmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…