- 4 Şubat 2021
- 961
- 1.318
- 63
Benimki memede olmadigi ve uyumadigi sure boyunca daima kipir kipir ben de hiperaktif olacak diye tedirginimSelam kızlar bebeğim memede sürekli kipir kipir eller ayaklar hiç durmuyor hiperaktif mi olacak acaba diye düşünüyorum. Bebisi böyle olan var mi
Bnde var bu. 2haftya yakn kullandm sonra biraktm. Artik gec degl mi kullnmk icn..eger değilse devm edeym yaKızlar doktor kontrolünden çıktım sezeryan izinin geçmesi icin doktor krem verdi bilmiyorum etki eder mi ama merak edip aldim. İlk dogumda böyle bi şeyden haberim yoktu. Resmini ekledımbu arada fiyatı 172 tl
Canım kullanmakta bir sakınca yok diye biliyorum neden kullanmamak için kendini zorluyorsun kiMasallah size Ayy bende aldım ama daha çok küçük diye kullanmıyorum 2 ayi gecsin belki bazen çok zor durumda kalıyorum ama genede yok kullanmıyorum
İçinde ek yastık gönderiyorlar canım oturduğu yere koyman icin ben öyle denedim bugün ben de trendyoldan aldım bir arkadaşım da kullanıyor o önermişti banaÇok güzelmiş canım güle güle kullanın benim oglusum benden başka kimsede durmuyor adeta yapışık gibiyizbende istiyorum böyle bişey trendyoldan baktım da yorumlar güzel yenidogan aparati yaninda mi geliyor ayriyetten mi alıyoruz
Sanirim öyle olacaklarBenimki memede olmadigi ve uyumadigi sure boyunca daima kipir kipir ben de hiperaktif olacak diye tedirginimbasa cikamiyorum memnun edemiyorum kafayi yicem az kadi
Benimki canım o elleri ayakları yüzünden uyku bile uyuyamıyor sürekli hareketliSelam kızlar bebeğim memede sürekli kipir kipir eller ayaklar hiç durmuyor hiperaktif mi olacak acaba diye düşünüyorum. Bebisi böyle olan var mi
benim 51 gün oldu doğum yapalı bugün verdi kremi kullan bence . Zaten dikiş yerinin iyileşmesi çok uzun sürüyor zamanla küçülecek ve rengi beyazlaşacak.Bnde var bu. 2haftya yakn kullandm sonra biraktm. Artik gec degl mi kullnmk icn..eger değilse devm edeym ya
Biz bi heves koşa koşa aldık,benim bebe kucağımda yaşıyor,sayesinde mutfağa falan girerim diye umuyordum ama kanguruyuda binmedi. Ne beşik ne ana kucağı ne kanguru,hiç birşeyde durmuyor yavrum.Kızlar kanguru alan veya kullanan var mı? Ben almıştım geçen hafta daha kullanamamistim bu sabah denedim içine girer girmez uyudu paşamEğer sizin bebekler de benimki gibi yapışık gezmeyi seviyorsa tavsiye ederim yani ellerim serbest kalınca çok rahat ettim kahvaltımı yaptım çayımı içtim falan normalde bütün gün kollarım kopuyordu.Eki Görüntüle 2903356
Aynen en son kundak yapicam ama çok rahat alıştık inşallah hiper olmazlar düzelirler zamanlaBenimki canım o elleri ayakları yüzünden uyku bile uyuyamıyor sürekli hareketli
Cnm ilaç değil ama demi.. Yani alsak kullansak bi sıkıntı olmaz sanırım?Kızlar doktor kontrolünden çıktım sezeryan izinin geçmesi icin doktor krem verdi bilmiyorum etki eder mi ama merak edip aldim. İlk dogumda böyle bi şeyden haberim yoktu. Resmini ekledımbu arada fiyatı 172 tl
Yaaa cok şekersinizzz cokkkkKızlar kanguru alan veya kullanan var mı? Ben almıştım geçen hafta daha kullanamamistim bu sabah denedim içine girer girmez uyudu paşamEğer sizin bebekler de benimki gibi yapışık gezmeyi seviyorsa tavsiye ederim yani ellerim serbest kalınca çok rahat ettim kahvaltımı yaptım çayımı içtim falan normalde bütün gün kollarım kopuyordu.Eki Görüntüle 2903356
Ayy bende aynı şeyi düşündümBnde var bu. 2haftya yakn kullandm sonra biraktm. Artik gec degl mi kullnmk icn..eger değilse devm edeym ya
Bn de kullanym o zamn :)benim 51 gün oldu doğum yapalı bugün verdi kremi kullan bence . Zaten dikiş yerinin iyileşmesi çok uzun sürüyor zamanla küçülecek ve rengi beyazlaşacak.
Halay iyiymiş ya sabah sabahUykusuz geceler başladı bizde kızlar. Sizde durumlar nasıl. Sabah 10 da tam uyudu bebis ben de gözümü kapatayım dedim büyük kızım uyandi. Ne güzel uyuduk demi anne diyoryanıma gel konuşalım hadi halay çekelim falan demeye başladı. Uyku yok bana yani
Maalesef canım bu saatten sonra kundak yaptırmıyor keşke en başından kundak yapsaydım yaz bebeği sıcak olur pişer diye yapmadım şimdi de elleri kolları durmuyor beňimki şimdiden hiperaktif baş edemiyorum zaten sırt ağrısı çok bide oğlan aksi fena benzetiyor beniAynen en son kundak yapicam ama çok rahat alıştık inşallah hiper olmazlar düzelirler zamanla
Ayy yerim buyuk kizini ya masallahUykusuz geceler başladı bizde kızlar. Sizde durumlar nasıl. Sabah 10 da tam uyudu bebis ben de gözümü kapatayım dedim büyük kızım uyandi. Ne güzel uyuduk demi anne diyoryanıma gel konuşalım hadi halay çekelim falan demeye başladı. Uyku yok bana yani
Aynen canim aynı şeyleri yaşıyoruz benim oğlanda aynı kundak yapsamda bir firsatini bulup çıkarıyor elini ayagini sırt agrisi bende de oluyor. Seninde tup bebekti sanırım. Bazen düşünüyorum benimkide tup bebek olduğundan mi bu kadar hareketli diye seçerken spermin en hareketlisini seçiyorlar ya ondan heraldeMaalesef canım bu saatten sonra kundak yaptırmıyor keşke en başından kundak yapsaydım yaz bebeği sıcak olur pişer diye yapmadım şimdi de elleri kolları durmuyor beňimki şimdiden hiperaktif baş edemiyorum zaten sırt ağrısı çok bide oğlan aksi fena benzetiyor beni
Kundak isini ben de beceremedim. Cok sıkmak istemedim bol olunca da nasl beceryorsa eller hep disarda oynar halde buluyorm kndsni..Maalesef canım bu saatten sonra kundak yaptırmıyor keşke en başından kundak yapsaydım yaz bebeği sıcak olur pişer diye yapmadım şimdi de elleri kolları durmuyor beňimki şimdiden hiperaktif baş edemiyorum zaten sırt ağrısı çok bide oğlan aksi fena benzetiyor beni
Aa bnm de tup bebekAynen canim aynı şeyleri yaşıyoruz benim oğlanda aynı kundak yapsamda bir firsatini bulup çıkarıyor elini ayagini sırt agrisi bende de oluyor. Seninde tup bebekti sanırım. Bazen düşünüyorum benimkide tup bebek olduğundan mi bu kadar hareketli diye seçerken spermin en hareketlisini seçiyorlar ya ondan heralde
Bence ondan olabilirAa bnm de tup bebekondan mi ya cidden
Benimki de sabahları duruyor dün akşam ağlarken denedik işe yaramadıBiz bi heves koşa koşa aldık,benim bebe kucağımda yaşıyor,sayesinde mutfağa falan girerim diye umuyordum ama kanguruyuda binmedi. Ne beşik ne ana kucağı ne kanguru,hiç birşeyde durmuyor yavrum.
Ben yemek yiyebileyim de evi temizlemek şöyle dursunYaaa cok şekersinizzz cokkkk
41 kere maşallah...
Çözüm bulmuşsun kendine cnm
Evide birlikte temizlersiniz paşayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?