2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Selam kızlar bebeğim memede sürekli kipir kipir eller ayaklar hiç durmuyor hiperaktif mi olacak acaba diye düşünüyorum. Bebisi böyle olan var mi
Benimki memede olmadigi ve uyumadigi sure boyunca daima kipir kipir ben de hiperaktif olacak diye tedirginim basa cikamiyorum memnun edemiyorum kafayi yicem az kadi

Kızlar doktor kontrolünden çıktım sezeryan izinin geçmesi icin doktor krem verdi bilmiyorum etki eder mi ama merak edip aldim. İlk dogumda böyle bi şeyden haberim yoktu. Resmini ekledım bu arada fiyatı 172 tl
Bnde var bu. 2haftya yakn kullandm sonra biraktm. Artik gec degl mi kullnmk icn..eger değilse devm edeym ya

Masallah size Ayy bende aldım ama daha çok küçük diye kullanmıyorum 2 ayi gecsin belki bazen çok zor durumda kalıyorum ama genede yok kullanmıyorum
Canım kullanmakta bir sakınca yok diye biliyorum neden kullanmamak için kendini zorluyorsun ki
İçinde ek yastık gönderiyorlar canım oturduğu yere koyman icin ben öyle denedim bugün ben de trendyoldan aldım bir arkadaşım da kullanıyor o önermişti bana

Bnde var bu. 2haftya yakn kullandm sonra biraktm. Artik gec degl mi kullnmk icn..eger değilse devm edeym ya
benim 51 gün oldu doğum yapalı bugün verdi kremi kullan bence . Zaten dikiş yerinin iyileşmesi çok uzun sürüyor zamanla küçülecek ve rengi beyazlaşacak.

Biz bi heves koşa koşa aldık,benim bebe kucağımda yaşıyor,sayesinde mutfağa falan girerim diye umuyordum ama kanguruyuda binmedi. Ne beşik ne ana kucağı ne kanguru,hiç birşeyde durmuyor yavrum.

Kızlar doktor kontrolünden çıktım sezeryan izinin geçmesi icin doktor krem verdi bilmiyorum etki eder mi ama merak edip aldim. İlk dogumda böyle bi şeyden haberim yoktu. Resmini ekledım bu arada fiyatı 172 tl
Cnm ilaç değil ama demi.. Yani alsak kullansak bi sıkıntı olmaz sanırım?

Yaaa cok şekersinizzz cokkkk
41 kere maşallah...
Çözüm bulmuşsun kendine cnm
Evide birlikte temizlersiniz paşayla

Ayy bende aynı şeyi düşündüm

Uykusuz geceler başladı bizde kızlar. Sizde durumlar nasıl. Sabah 10 da tam uyudu bebis ben de gözümü kapatayım dedim büyük kızım uyandi. Ne güzel uyuduk demi anne diyor yanıma gel konuşalım hadi halay çekelim falan demeye başladı. Uyku yok bana yani

Halay iyiymiş ya sabah sabah

Aynen en son kundak yapicam ama çok rahat alıştık inşallah hiper olmazlar düzelirler zamanla
Maalesef canım bu saatten sonra kundak yaptırmıyor keşke en başından kundak yapsaydım yaz bebeği sıcak olur pişer diye yapmadım şimdi de elleri kolları durmuyor beňimki şimdiden hiperaktif baş edemiyorum zaten sırt ağrısı çok bide oğlan aksi fena benzetiyor beni

Ayy yerim buyuk kizini ya masallah
Allah yardimcin olsun vallahi biz bir taneyle hayatta kalma mucadelesi veriyoruz , ben şimdiden ikinci cocuk fikrinden vazgectim

Aynen canim aynı şeyleri yaşıyoruz benim oğlanda aynı kundak yapsamda bir firsatini bulup çıkarıyor elini ayagini sırt agrisi bende de oluyor. Seninde tup bebekti sanırım. Bazen düşünüyorum benimkide tup bebek olduğundan mi bu kadar hareketli diye seçerken spermin en hareketlisini seçiyorlar ya ondan heralde

Kundak isini ben de beceremedim. Cok sıkmak istemedim bol olunca da nasl beceryorsa eller hep disarda oynar halde buluyorm kndsni..

Aa bnm de tup bebekondan mi ya cidden

Biz bi heves koşa koşa aldık,benim bebe kucağımda yaşıyor,sayesinde mutfağa falan girerim diye umuyordum ama kanguruyuda binmedi. Ne beşik ne ana kucağı ne kanguru,hiç birşeyde durmuyor yavrum.
Benimki de sabahları duruyor dün akşam ağlarken denedik işe yaramadı ama olsun bu da bir şeydir
Yaaa cok şekersinizzz cokkkk
41 kere maşallah...
Çözüm bulmuşsun kendine cnm
Evide birlikte temizlersiniz paşayla
Ben yemek yiyebileyim de evi temizlemek şöyle dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…