Mayo bezler 3-4 bedenden başlıyor canım biz kucuguz dahaCnm bebekler ilk 6 ay enfeksiyon riskleri yüksek olurmuş deniz havuz önerilmio elbetteki geçirmieceksinde yinede söyleym dedm ben bu yaz geçiremedm diye cok içimde kaldı
30 faktörlü olan tüm kremler yetiyormuş
Bide şu mayo bezleri işini görir bence
Teşekkür ederim kremlere bakayım hemen. Evet medicalde doğum yapmıştım çocuk doktorumuz Erdal Pazar.Doktorlar genelde trukid güneş kremini oneriyorlar instagramda bir de badger 30 faktör. Bir de sanırım siz de Kocaeli medikalde dogurmustunuz çocuk doktorunuz kim acaba?
Ayacıklarını sok bariMayo bezler 3-4 bedenden başlıyor canım biz kucuguz dahazaten sokmam denize.
Teşekkür ederim kremlere bakayım hemen. Evet medicalde doğum yapmıştım çocuk doktorumuz Erdal Pazar.
Onu yaparım illa ki ya sıcakta ferahlasin diyeAyacıklarını sok bari
Öyledir canım. Sen içini ferah tutHaftaya yapılacak 4 hastalık saydı ama tahmini anne sütü yönünde yani kesin tanı haftaya konulacak.
Geçmiş olsun canım.aklima gelenleri yazayim sana.Kızlar ya benim bademciklerimde iltihap olduilaçta kullanamıyoruz bu dönemde nasıl atlatıcam bilemiyorum önerileriniz var mı?
Sirkeyle gargara yap canım iyi gelir
Çok sağolun kızlar bi deneyeyim bunları bakalım inşallah bir an önce iyileşirim.bebeğime bulaştırırım diye çok korkuyorumGeçmiş olsun canım.aklima gelenleri yazayim sana.
Faranjite adaçayı çok iyi geliyor. İcemezsen günde 4-5 kere gargara yap.
Günde iki kere tok karnına sirke iç. Organik sirke olursa daha iyi.
Bir küçük tatlı kaşığı çörekotu yağı içebilirsin.
Ben hastayken kullandığım bi karışımım var ondan yiyorum bir iki kaşık. Balın içine zencefil zerdeçal karabiber çörekotu udi hindi tozu, tarçın falan koyup karıştırıyorum bi kavanozda. İyileşene kadar hergün yiyorum.
Günaydın canımGünaydınlar
Ne marka aldınzKızlar kanguru alan veya kullanan var mı? Ben almıştım geçen hafta daha kullanamamistim bu sabah denedim içine girer girmez uyudu paşamEğer sizin bebekler de benimki gibi yapışık gezmeyi seviyorsa tavsiye ederim yani ellerim serbest kalınca çok rahat ettim kahvaltımı yaptım çayımı içtim falan normalde bütün gün kollarım kopuyordu.
Solomombaby aldım ben trendyoldan aldım ama Instagram sayfaları da var oradan inceleyebilirsin modelleri falan.Ne marka aldınz
Çok sevindim rahat etmene canim benim kiz asla durmuyor kanguruda :)Kızlar kanguru alan veya kullanan var mı? Ben almıştım geçen hafta daha kullanamamistim bu sabah denedim içine girer girmez uyudu paşamEğer sizin bebekler de benimki gibi yapışık gezmeyi seviyorsa tavsiye ederim yani ellerim serbest kalınca çok rahat ettim kahvaltımı yaptım çayımı içtim falan normalde bütün gün kollarım kopuyordu.Eki Görüntüle 2903356
Bugün bir kez denedim canım ilk koydugumda ağlar gibi oldu sonra hemen uyudu inşallah böyle devam ederÇok sevindim rahat etmene canim benim kiz asla durmuyor kanguruda :)
Benimki de ayni marka, altina yeni doganlar icin siyah minderini koyuyor musun yoksa direkt kanguruya mi oturuyor oglusun?
Ben minderiyle oturttum acaba o yuzden mi sevmedi emin olamadim simdi.
Oyy yerim maşallah. Genellikle bebisler uyuyotär kanguru un içindeKızlar kanguru alan veya kullanan var mı? Ben almıştım geçen hafta daha kullanamamistim bu sabah denedim içine girer girmez uyudu paşamEğer sizin bebekler de benimki gibi yapışık gezmeyi seviyorsa tavsiye ederim yani ellerim serbest kalınca çok rahat ettim kahvaltımı yaptım çayımı içtim falan normalde bütün gün kollarım kopuyordu.Eki Görüntüle 2903356
Evet dün yaptik 40 çıkardık insallah bundan sonra güzel bir düzen tutturuz bugünde kontrole götürdük göz muayenesi ve kalça cikikligi için randevu aldık ikimiznde dogum zamani ayniGünaydın canımseninle benim doğumumuz aynı gün dün bizim bebelerin 40ydı sen yaptınmı
Masallah size Ayy bende aldım ama daha çok küçük diye kullanmıyorum 2 ayi gecsin belki bazen çok zor durumda kalıyorum ama genede yok kullanmıyorumKızlar kanguru alan veya kullanan var mı? Ben almıştım geçen hafta daha kullanamamistim bu sabah denedim içine girer girmez uyudu paşamEğer sizin bebekler de benimki gibi yapışık gezmeyi seviyorsa tavsiye ederim yani ellerim serbest kalınca çok rahat ettim kahvaltımı yaptım çayımı içtim falan normalde bütün gün kollarım kopuyordu.Eki Görüntüle 2903356
İnşallah canım ya.gerçi büyüyünceye kadar huyları hep bi değişiyor düzenleri farklılaşıyor.şimdi 40ı çıktı arkasından diş gelecek arkasından ek gıda gelecek bu dönemlerde de değişiyolar.bakalım neler yaşayıp daha neler paylaşıcaz buradaEvet dün yaptik 40 çıkardık insallah bundan sonra güzel bir düzen tutturuz bugünde kontrole götürdük göz muayenesi ve kalça cikikligi için randevu aldık ikimiznde dogum zamani aynibazen diyorum kızıma bu sayfanın adini veririm okusun neler yaşadıklarımızı nelerden bahsettiklerimizi
Çok güzelmiş canım güle güle kullanın benim oglusum benden başka kimsede durmuyor adeta yapışık gibiyizKızlar kanguru alan veya kullanan var mı? Ben almıştım geçen hafta daha kullanamamistim bu sabah denedim içine girer girmez uyudu paşamEğer sizin bebekler de benimki gibi yapışık gezmeyi seviyorsa tavsiye ederim yani ellerim serbest kalınca çok rahat ettim kahvaltımı yaptım çayımı içtim falan normalde bütün gün kollarım kopuyordu.Eki Görüntüle 2903356
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?