• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bizden gün olarak büyük teyzoşlar ♥️♥️
İlk ay aşımız var yarın...
Ateş yapıormu?

Kızlar biz 1 Eylül'de tatile gideceğiz. Karan için ne almam lazım önerileriniz var mı? Bir de bebekler için güneş kremi önerisi alabilir miyim? Tabi ki çocuğu güneşin altında tutmayacagim ama illa ki krem sürmem lazım sahilde rüzgardan bile yanabilir. Nelere dikkat etmem lazım önerilerinizi alırız teyzeleri 🥰

Kızlar biz 1 Eylül'de tatile gideceğiz. Karan için ne almam lazım önerileriniz var mı? Bir de bebekler için güneş kremi önerisi alabilir miyim? Tabi ki çocuğu güneşin altında tutmayacagim ama illa ki krem sürmem lazım sahilde rüzgardan bile yanabilir. Nelere dikkat etmem lazım önerilerinizi alırız teyzeleri 🥰
Cnm bebekler ilk 6 ay enfeksiyon riskleri yüksek olurmuş deniz havuz önerilmio elbetteki geçirmieceksinde yinede söyleym dedm ben bu yaz geçiremedm diye cok içimde kaldı 🙈🙈🙈
30 faktörlü olan tüm kremler yetiyormuş
Bide şu mayo bezleri işini görir bence 🙈

Eskiden anne sütü kesiliyormuş ama artık devam ettiriliyormuş ilk 15 günü geçtiği için sorun yokmuş takip edilecek tabi. Bir de kuyruk sokumunda sakral gamzesi var onun için de ultrason çekilecek takip edilecek inş bir şeyi yoktur
Bizim de kuyruk sokumunda sakral gamzesi vardı ultrason çekildi bisey çıkmadı canım içini ferah tut

Doktorlar genelde trukid güneş kremini oneriyorlar instagramda bir de badger 30 faktör. Bir de sanırım siz de Kocaeli medikalde dogurmustunuz çocuk doktorunuz kim acaba?

Ayy sanırım temmuz bebeleri saçlı..
Bizim minnoşta öyle 🙈

Cnm sıcak suya limon sık iç bol bol
Sarımsak yut.. Covide bile iyi gelior diyorlar...
Sarımsak yutuyorum sabah akşam kuzum.nane limon ıhlamur içiyorum.günlük 4.5 5 lt suda tüketiyorum.bakalım artık ne kadar sürede geçecek 😒

Tabii tabii. Korkulacak bir durum değil. Yavaş yavaş düşüyor. Test yaptı mı dr. Neden kaynaklı diye. Bize yaptı. Bir şey çıkmadı o yüzden anne sütü sariligi dedi
Haftaya yapılacak 4 hastalık saydı ama tahmini anne sütü yönünde yani kesin tanı haftaya konulacak.

Back
X