• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Doktor bana kuru fasulye nohut bulgur pilavı kuru soğan yeme dedi ayrıca süt ürünlerinden de sadece yoğurt ye dedi süt yapar denilen şeyler aynı zamanda gaz yapıyormuş maalesef zaten sütüm az ☹️☹️☹️
annem çılgın gibi bulgur pilavı yapıyor ya o da mı gaz yapiomus yıkıldım şu an 🥺😔

Kızlarrrr biz birinci ay kontrolümüzü ve aşımızı olduk bugün zaman nasıl hızlı geçti hiç anlamadım büyüdü bile oğlum 😍

Kolik olduğumuz doktor onayıyla da kesinleşti 🤦🏻 Biogaia başlamıştım ben yanına Nurse harveys verdi bir de inşallah biraz rahatlar çocuğum. Onun haricinde herseyimiz yolunda çok şükür kilo alımımız falan da güzelmiş 🥰

Bir aylık olmamızın şerefine sizi bugün oğlumla tanıştırayım dedim 😄 Benimle beraber siz de doğdu doğacak diye bekleyip durdunuz bunu hakettiniz 😂 Haftalarca erken doğacak diye tetikte beklediğimiz sonra da niye doğmuyor diye bizi uğraştıran sonra doğup kolik bebek olan ve her gün 7-8 saat kucağımdan inmeyen sürekli ağlayan canım oğlum işte bu 😄❣️🧿 Fotolarimiz bugünden 🥰🧿
Eki Görüntüle 2902091 Eki Görüntüle 2902090 Eki Görüntüle 2902089
ayy maşallah bal dudak bu ultrason görüntülerinden belliydi ne yakışıklı olacağı ❤️🧿

Maşallah kuzuya 😍 çok yakışıklı şimdiden analar neler doğuruyor ya diyecek kızlar 🧿😂 canım o ayıcık budizzden memnunmusun ? bende almakta kararsız kaldım
Evet canım ben çok memnunum her zaman olmasa da çoğu zaman sakinlestiriyor
Oy maşallah yakışıklıya forumun en merak edilen bebeği Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah 💖💖
Evet ya hep beraber bekledik resmen ❣️😄
ayy maşallah bal dudak bu ultrason görüntülerinden belliydi ne yakışıklı olacağı ❤️🧿
Teşekkür ederiz teyzesi evet ultrason fotoğraflarına çok benziyor 😍

Bal0ncuk Bal0ncuk gaz sancıları çok normal cnm. 40 dan sonra huy değiştirecekler...sonra büyüme haftaları var daha... Yani anne olmak kolay değil 🥰🥰🥰
Huydan önce gaz sancıları bitse olmuomu 🙈
Anlaşma yapsak :D

Evet alerjisi var mı bilemiyorsun. Besin alerjisi varsada arttırıyor rota diyplar bende napsam bilemiyorum
O zaman mantıken alerjiyi etkilemiecek olanı yaptırmak daha doğru olur sanırım 🙄

O zaman dr bir fark yok birisi 2 doz birisi 3 doz demisti . Ben de 3 dozla ugrasmayayim diye 2 doz olanı seçmiştim. Ama çok pahaliydi. Aslında bu kadar önemli aşılar diğer aşılar gibi ücretsiz olmalı. Herkes karşılayamaz.
Evet ya... Maliyetliymiş cnm..
O kdar haklısınki... Yaptırmak isteyipte yaptıramayanlar var.. Halbuki oda evlat...
Bu durum üzücü

Kızlarrrr biz birinci ay kontrolümüzü ve aşımızı olduk bugün zaman nasıl hızlı geçti hiç anlamadım büyüdü bile oğlum 😍

Kolik olduğumuz doktor onayıyla da kesinleşti 🤦🏻 Biogaia başlamıştım ben yanına Nurse harveys verdi bir de inşallah biraz rahatlar çocuğum. Onun haricinde herseyimiz yolunda çok şükür kilo alımımız falan da güzelmiş 🥰

Bir aylık olmamızın şerefine sizi bugün oğlumla tanıştırayım dedim 😄 Benimle beraber siz de doğdu doğacak diye bekleyip durdunuz bunu hakettiniz 😂 Haftalarca erken doğacak diye tetikte beklediğimiz sonra da niye doğmuyor diye bizi uğraştıran sonra doğup kolik bebek olan ve her gün 7-8 saat kucağımdan inmeyen sürekli ağlayan canım oğlum işte bu 😄❣️🧿 Fotolarimiz bugünden 🥰🧿
Eki Görüntüle 2902091 Eki Görüntüle 2902090 Eki Görüntüle 2902089
Masallah ya🧿🧿🧿

Hangisini yaptırdn cnm

Ohhh desene en güzel keyif kızların keyfi 🎈🎈🎈
Gaz sancıları uykusuz bıraksada iyi sayılırım cnm

Yaaa işte bende keşke demek istemiorm :KK43:

Hangisini düşünüosnz kızlae?

Aaaa öylemi? Biri ötekinden dahamı iyi
İlla fark vardır ya 🙄
Yaptır zaten canım aklında kalmasın.birde ekstra menenjit aşısıda var,onuda yaptır bence

Ben yiyemiyorum valla korkudan sanırım ben de kolik bebek annesiyim ve gaz sancıları ile birleşince daha kötü oluyor yavrum o yüzden en azından 4. ayımız dolana kadar dikkat edecem
Zaten şurda kalmış 2 ayınız canım az daha sabredeceksiniz artık

Kızlae yardımınıza ihtiyacm var ama komik bir durum :(
Şimd anne oldum ama bebeği emzirme pozisyonuna alamıorm 🙈
Yani şöyle...
Biliyorsunuzki benim bebeğim doğduğunfan beri 1 kere bile emmedi....
Ama ben pes etmedim hergn zorla memeyi vermeye çalıştk ama asla istemedi ağzını açmadı :(
Fakat şöyle annem kucağında tutup benim göğsümü eliyle vermeye çalışıodu
2 gündür aynı şekilde yapıoruz ve 2 gündür memeyi emiyor.. Sütü çekiyormu bilmiorm ama emdiğini vakumladığını hissediorum
Fakat pozisyonunuz aynı, annem eliyle memeyi çekip ağzına sokuyor, bebeğin altjnda yastk...
Birkaç kere annem hadi emzirme pozisyonuna al bebeği dedi ama alamıorm...
Tutamıorm yapamıorum beceremiorum...
Birazda korkuorm, hem arka bıngıldağından hemde tam kendi istekli değil diye cok hareketli eli ayağı oynuo
Fakat tutmamda lazm ama olmuo :(

Huydan önce gaz sancıları bitse olmuomu 🙈
Anlaşma yapsak :D

O zaman mantıken alerjiyi etkilemiecek olanı yaptırmak daha doğru olur sanırım 🙄

Evet ya... Maliyetliymiş cnm..
O kdar haklısınki... Yaptırmak isteyipte yaptıramayanlar var.. Halbuki oda evlat...
Bu durum üzücü
Sanırım dünyada İlki yasatirsin anlaşma yaparsan ve bunu ikinizde uygukarsaniz 😂😂😂

Kızlae yardımınıza ihtiyacm var ama komik bir durum :KK43:
Yani şöyle...
Ama ben pes etmedim hergn zorla memeyi vermeye çalıştk ama asla istemedi ağzını açmadı :KK43:
2 gündür aynı şekilde yapıoruz ve 2 gündür memeyi emiyor.. Sütü çekiyormu bilmiorm ama emdiğini vakumladığını hissediorum
Fakat pozisyonunuz aynı, annem eliyle memeyi çekip ağzına sokuyor, bebeğin altjnda yastk...
Birazda korkuorm, hem arka bıngıldağından hemde tam kendi istekli değil diye cok hareketli eli ayağı oynuo
Fakat tutmamda lazm ama olmuo :KK43:
canım benim bebeğimde almiodu sağlık ocağına topuk kanı için gittiğimde ordaki hemşire bebek ağzını kocaman açtığında kahverengi kısımla sok dedi o gün bugündür emio biz sanırım düzgün veremioruz

Kızlae yardımınıza ihtiyacm var ama komik bir durum :KK43:
Yani şöyle...
Ama ben pes etmedim hergn zorla memeyi vermeye çalıştk ama asla istemedi ağzını açmadı :KK43:
Fakat tutmamda lazm ama olmuo :KK43:
Kuzum arka bingildagi söyledigime pisman oldum bak simdi ya 😓
Bu tutuşlarin hicbirinde arka bingildaga denk gelmiyor canim dikkatli incele lutfen. Kafasini kolunla destekle istersen ben hep öyle yapiyorum.

Eklentiler

• 3E9DF4F4-DA7C-4461-95E1-451BB36E2F94.webp
    3E9DF4F4-DA7C-4461-95E1-451BB36E2F94.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 83
Back
X