• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Doktor bana kuru fasulye nohut bulgur pilavı kuru soğan yeme dedi ayrıca süt ürünlerinden de sadece yoğurt ye dedi süt yapar denilen şeyler aynı zamanda gaz yapıyormuş maalesef zaten sütüm az ☹️☹️☹️

Mercimek de yeme canim o da cok fena gaz yapiyor😓
Kızlar ben hepsini yiyorum valla ama her yemeğimde kimyon var bolca atıyorum tadı değişiyor ama ne yapayım ne kadar süt yapan yiyecek varsa hepsi gaz yapıyor onu yeme bunu yeme ne yiyeceğiz biz 😒 o yüzden kimyonla haşır neşirim resmen 😁

Kızlarrrr biz birinci ay kontrolümüzü ve aşımızı olduk bugün zaman nasıl hızlı geçti hiç anlamadım büyüdü bile oğlum 😍

Kolik olduğumuz doktor onayıyla da kesinleşti 🤦🏻 Biogaia başlamıştım ben yanına Nurse harveys verdi bir de inşallah biraz rahatlar çocuğum. Onun haricinde herseyimiz yolunda çok şükür kilo alımımız falan da güzelmiş 🥰

Bir aylık olmamızın şerefine sizi bugün oğlumla tanıştırayım dedim 😄 Benimle beraber siz de doğdu doğacak diye bekleyip durdunuz bunu hakettiniz 😂 Haftalarca erken doğacak diye tetikte beklediğimiz sonra da niye doğmuyor diye bizi uğraştıran sonra doğup kolik bebek olan ve her gün 7-8 saat kucağımdan inmeyen sürekli ağlayan canım oğlum işte bu 😄❣️🧿 Fotolarimiz bugünden 🥰🧿
IMG_20210816_121438.jpgIMG_20210816_144027_702.jpgIMG_20210816_144308_687.jpg

Kızlar ben hepsini yiyorum valla ama her yemeğimde kimyon var bolca atıyorum tadı değişiyor ama ne yapayım ne kadar süt yapan yiyecek varsa hepsi gaz yapıyor onu yeme bunu yeme ne yiyeceğiz biz 😒 o yüzden kimyonla haşır neşirim resmen 😁
Valla cok iyi yapiosun canim keske benimki de azcik sakin olsa da ben de yesem. bebekle basa cikamadigim icin bari yemiyim de bi etkisi olcaksa Olsun diyorum. Cunku her aksam kolik seansı oluyo. Sabaha karsi da gaz basliyo saatlerce de o sürüyo mahvoluyorum 😓 yoksa onu yeme bunu yeme sütümüz de bomboş su gibi oluyodur

Kızlarrrr biz birinci ay kontrolümüzü ve aşımızı olduk bugün zaman nasıl hızlı geçti hiç anlamadım büyüdü bile oğlum 😍

Kolik olduğumuz doktor onayıyla da kesinleşti 🤦🏻 Biogaia başlamıştım ben yanına Nurse harveys verdi bir de inşallah biraz rahatlar çocuğum. Onun haricinde herseyimiz yolunda çok şükür kilo alımımız falan da güzelmiş 🥰

Bir aylık olmamızın şerefine sizi bugün oğlumla tanıştırayım dedim 😄 Benimle beraber siz de doğdu doğacak diye bekleyip sürünüz bunu hakettiniz 😂 Haftalarca erken doğacak diye tetikte beklediğimiz sonra da niye doğmuyor diye bizi uğraştıran sonra doğup kolik bebek olan ve her gün 7-8 saat kucağımdan inmeyen sürekli ağlayan canım oğlum işte bu 😄❣️🧿 Fotolarimiz bugünden 🥰🧿
Eki Görüntüle 2902091 Eki Görüntüle 2902090 Eki Görüntüle 2902089
Masallah kuzuya nasil tatli🧿🧿
Bizim de alninda dogum lekesi var canim ayni renk, sordun mu gecer miymis kendi kendine

Bizim de alninda dogum lekesi var canim ayni renk, sordun mu gecer miymis kendi kendine
Sormayı unutuyorum hep ya diğer gözünde de vardı geçti alnında vardı o da geçti bu gözündeki kaldı ama git gide rengi belirginsizlesiyor burada Instagram filtresi olduğu için çok belli olmuş ben geçer diye düşünüyorum büyüdükçe ☺️

Yediğime içtiğime giysime o kadar dikkat ediorumki.. Olacağı var oluo diyorum artk
İnşallah cnm saol
Canım o gaz olayı dediğin gibi olacak olduktan sonra oluyor zaten.bebekler doğduklarında sindirim sistemleri tam gelişmediği için gaz problemi çok oluyo çoğu bebek öyle

Bir aylık olmamızın şerefine sizi bugün oğlumla tanıştırayım dedim 😄 Benimle beraber siz de doğdu doğacak diye bekleyip durdunuz bunu hakettiniz 😂 Haftalarca erken doğacak diye tetikte beklediğimiz sonra da niye doğmuyor diye bizi uğraştıran sonra doğup kolik bebek olan ve her gün 7-8 saat kucağımdan inmeyen sürekli ağlayan canım oğlum işte bu 😄❣️🧿 Fotolarimiz bugünden 🥰🧿
Oyyyy maşallah
Allahım esirgesin, nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar:
41 kere maşallah topiğin şehzadesine ♥️♥️♥️
Allah bağışlasın cnm.. Esmer yakışıklısı♥️

Sormayı unutuyorum hep ya diğer gözünde de vardı geçti alnında vardı o da geçti bu gözündeki kaldı ama git gide rengi belirginsizlesiyor burada Instagram filtresi olduğu için çok belli olmuş ben geçer diye düşünüyorum büyüdükçe ☺️
Kızlar gözündeki doğum lekesi değil
İnce damarlardan kaynaklı bazı bebeklerde olurmuş, benm kızımdada var
Doktor ben sormadan kendi söyledi
1 yaşına kadar geçermiş ♥️♥️♥️♥️

Oyyyy maşallah

Teşekkür ederiz teyzesi 😍

Birçok çocukta oluyormus zaten çok gördüm ben de kızlar emin olmak için sorayim dedim çok sevindim 🌸🌸🌸
Oyyyy maşallah

Oyyyy maşallah

Kızlar benim ilk kızımda vardı bu lekeden. Alnında ve göz kapağında. Zamanla geçiyor şimdi 2 buçuk yaşında belli değil. Sadece çok ağlarsa yada ateşten falan vücut ısısı değişirse hafif belli oluyor. Melek öpücüğü yada leylek ısırığı doğum lekesi diye geçiyor 😊

Valla cok iyi yapiosun canim keske benimki de azcik sakin olsa da ben de yesem. bebekle basa cikamadigim icin bari yemiyim de bi etkisi olcaksa Olsun diyorum. Cunku her aksam kolik seansı oluyo. Sabaha karsi da gaz basliyo saatlerce de o sürüyo mahvoluyorum 😓 yoksa onu yeme bunu yeme sütümüz de bomboş su gibi oluyodur
Bende öyle düşündüğüm için yiyorum canım.Tamam su süt yapıyor ama diğer yiyeceklerinde yapacağı vitaminene ihtiyacımız var.Tabi gazını zor çıkaran,kolik bebeği olan annelerimize Rabbim kolaylık versin.insan öyle bir durumda ne yapacağını şaşırır

Oyy maşallah paşaya Rabbim sağlıklı uzun ömür versin inşallah 🤲🏻🧿🥰 bu yılın bebeleri böyle saçlı heralde 😊 benim kızında var saçı baya

Canım ben ilk bebeğimde yaptırmamıştım bunda yaptırırmıyım bilmiyorum.illkindeyken yaptırma diyen çok oldu bana ondan heralde yaptırmayı düşünmedim.bunda çok kararsızım
Bende etrafımda yaptıran hatta yaptırın diyen doktor cok duyunca düşünür oldum
2 türü varmş... Hangisini yaptırmak mantıklıdır acaba
Ben yaptırmayı düşünüorm
Önemini Araştırınca cok içime sindi

Back
X