• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
canım benim bebeğimde almiodu sağlık ocağına topuk kanı için gittiğimde ordaki hemşire bebek ağzını kocaman açtığında kahverengi kısımla sok dedi o gün bugündür emio biz sanırım düzgün veremioruz
Cnm benm sorunum bebeği tutamamak

Kuzum arka bingildagi söyledigime pisman oldum bak simdi ya 😓
Bu tutuşlarin hicbirinde arka bingildaga denk gelmiyor canim dikkatli incele lutfen. Kafasini kolunla destekle istersen ben hep öyle yapiyorum.
Kuzum aksine iyiki söyledin
Bilmeseydm belki zorlayacaktım Allah korusun.. Aksine cok iyi birşey yaptn
İnceledim resimleri ama o emmeyi kabul eden bebekler için
Sorun şuki biz hala zorla verioruz.. Ağzına sokuoruz memeyi
Tek elle memeyi verip tek ellede bebeği tutmam lazm ama tutamıorm cok hareketli

Kızlar nurse harveys kullananlara bir sorum var doktor günde 3 kez yarım ölçek vericeksin dedi. İçinde şırınga gibi ölçeği var ya o siringanin yarısı dolu olacak şekilde veriyorum ben çok veriyormusum gibi geliyor ama böyle olacak değil mi ?

Rota virüs ve menenjit aşısı devletin aşı takviminde yok kızlar. Yaptırmak isteyenler kendisi alıyor bunları.
Hayır kızlar özele giriyor.. Siz talep ediyorsunuz
Vay be sagolun blmyordum 😒
Canım sen eds yapıyordun Bi gelişme oldu mu?
Süt cok az artms olablr ama devm edyorm mamaya maalesef
Tabii . Sen eczaneden alıp geliyorsun sağlık ocağı yapıyor rota ve meningokok aşısını . Hem de baya yüksek fiyatlar
😪tesekkur ederim

Günaydın kızlar

Bebeğinde süt alerjisi olan var mi?

Bir haftadır bebeklerimin ikisi de çok huysuz gece gündüz agliyorlar sancı çekiyorlar. Kolik değil çünkü krizleri çok düzensiz hangi saatte geleceği belli olmuyor. Birinin sırtında kırmızı lekeler var doktora fotoğraf artık isilik dedi. Her gun yıkamamıza rağmen 10 gündür geçmedi. Ikisinin de serum fizyolojik kullanmamıza rağmen solunumu hırıltılı. Doğdukları günden beri emzirme sonrası kusmaları da var. Dün de mukusu kaka görünce süt alerjisinden şüphelenmeye başladım. Yarın doktora götürcez ikisini de ama her doktor anlamıyormuş galiba.
Benim kizimda var canim

Kızlarrrr biz birinci ay kontrolümüzü ve aşımızı olduk bugün zaman nasıl hızlı geçti hiç anlamadım büyüdü bile oğlum 😍

Kolik olduğumuz doktor onayıyla da kesinleşti 🤦🏻 Biogaia başlamıştım ben yanına Nurse harveys verdi bir de inşallah biraz rahatlar çocuğum. Onun haricinde herseyimiz yolunda çok şükür kilo alımımız falan da güzelmiş 🥰

Bir aylık olmamızın şerefine sizi bugün oğlumla tanıştırayım dedim 😄 Benimle beraber siz de doğdu doğacak diye bekleyip durdunuz bunu hakettiniz 😂 Haftalarca erken doğacak diye tetikte beklediğimiz sonra da niye doğmuyor diye bizi uğraştıran sonra doğup kolik bebek olan ve her gün 7-8 saat kucağımdan inmeyen sürekli ağlayan canım oğlum işte bu 😄❣️🧿 Fotolarimiz bugünden 🥰🧿
Eki Görüntüle 2902091 Eki Görüntüle 2902090 Eki Görüntüle 2902089
Masallah oglusuna cok sevimli😍 benim kizimda da var tek gozunde

fazla kimyonun zararı olmasın😃 ben tane kimyon aldım demleyip demleyip içiyorum
Şöyle söyliyim canım yediğim öğünde gaz yapacak bi kaç farklı çeşit yemeğim varsa sadece birine kimyon atıyorum her birine değil o da yeterli oluyor zaten.birde arada rezene yapıyorum o da fayda ediyor sanırım 😊

kızlar bir sorum var, bebeğiniz emdikten sonra kusuyor mu? Ben mesela emziriyorum gaz çıkarmak için omzuma alıyorum sonrasında kusuyor, omzundan aşağı akabiliyor. Napmak lazımki bilemedim. Haftaya salı 1 ay kontrolu var ozaman soracağımda size sorayım dedim

Topik sahibesinin bebişinin saçıda vardı baya gamzenin oğluşuda öyle birde arkadaşımın bebeğide saçlıydı ee bizimkide baya saçlı dedim bu yılın bebeleri saçlı heralde 😅 neyse bi kel bebişimiz olsun canım sonra çıkar onun saçıda 😇

kızlar bir sorum var, bebeğiniz emdikten sonra kusuyor mu? Ben mesela emziriyorum gaz çıkarmak için omzuma alıyorum sonrasında kusuyor, omzundan aşağı akabiliyor. Napmak lazımki bilemedim. Haftaya salı 1 ay kontrolu var ozaman soracağımda size sorayım dedim
Benimkide kusuyor canım ilk zamanlar daha çoktu şimdilerde biraz azaldı.ben emzirir emzirmez almıyorum hemen biraz bekliyorum sonra alıyorum öyle yapınca kusması biraz daha azaldı

yenidoganlarda mide kapagi gelismemis oldugu icin ictigi sütün fazlasi bu sekilde geri geliyormus canim. Kilo alimi normal ise kusmasi da normaldir bence

yenidoganlarda mide kapagi gelismemis oldugu icin ictigi sütün fazlasi bu sekilde geri geliyormus canim. Kilo alimi normal ise kusmasi da normaldir bence
Benimkide kusuyor canım ilk zamanlar daha çoktu şimdilerde biraz azaldı.ben emzirir emzirmez almıyorum hemen biraz bekliyorum sonra alıyorum öyle yapınca kusması biraz daha azaldı
Kilo alımı en son normaldi bakalım haftaya salı kilosuna. Bende bekleteyim bakalım, ani geliyo hareketim belki ondandır ❤️

Back
X