- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
- 83
Aynen canım yavrum gazlanıp bağırmasın da gerekirse 1 sene bile yememZaten şurda kalmış 2 ayınız canım az daha sabredeceksiniz artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım yavrum gazlanıp bağırmasın da gerekirse 1 sene bile yememZaten şurda kalmış 2 ayınız canım az daha sabredeceksiniz artık
Cnm benm sorunum bebeği tutamamakcanım benim bebeğimde almiodu sağlık ocağına topuk kanı için gittiğimde ordaki hemşire bebek ağzını kocaman açtığında kahverengi kısımla sok dedi o gün bugündür emio biz sanırım düzgün veremioruz
Kuzum aksine iyiki söyledinKuzum arka bingildagi söyledigime pisman oldum bak simdi ya
Bu tutuşlarin hicbirinde arka bingildaga denk gelmiyor canim dikkatli incele lutfen. Kafasini kolunla destekle istersen ben hep öyle yapiyorum.
Rota virüs ve menenjit aşısı devletin aşı takviminde yok kızlar. Yaptırmak isteyenler kendisi alıyor bunları.
Vay be sagolun blmyordumHayır kızlar özele giriyor.. Siz talep ediyorsunuz
Süt cok az artms olablr ama devm edyorm mamaya maalesefCanım sen eds yapıyordun Bi gelişme oldu mu?
Tabii . Sen eczaneden alıp geliyorsun sağlık ocağı yapıyor rota ve meningokok aşısını . Hem de baya yüksek fiyatlar
Benim kizimda var canimGünaydın kızlar
Bebeğinde süt alerjisi olan var mi?
Bir haftadır bebeklerimin ikisi de çok huysuz gece gündüz agliyorlar sancı çekiyorlar. Kolik değil çünkü krizleri çok düzensiz hangi saatte geleceği belli olmuyor. Birinin sırtında kırmızı lekeler var doktora fotoğraf artık isilik dedi. Her gun yıkamamıza rağmen 10 gündür geçmedi. Ikisinin de serum fizyolojik kullanmamıza rağmen solunumu hırıltılı. Doğdukları günden beri emzirme sonrası kusmaları da var. Dün de mukusu kaka görünce süt alerjisinden şüphelenmeye başladım. Yarın doktora götürcez ikisini de ama her doktor anlamıyormuş galiba.
Masallah oglusuna cok sevimliKızlarrrr biz birinci ay kontrolümüzü ve aşımızı olduk bugün zaman nasıl hızlı geçti hiç anlamadım büyüdü bile oğlum
Kolik olduğumuz doktor onayıyla da kesinleştiBiogaia başlamıştım ben yanına Nurse harveys verdi bir de inşallah biraz rahatlar çocuğum. Onun haricinde herseyimiz yolunda çok şükür kilo alımımız falan da güzelmiş
Bir aylık olmamızın şerefine sizi bugün oğlumla tanıştırayım dedimBenimle beraber siz de doğdu doğacak diye bekleyip durdunuz bunu hakettiniz
Haftalarca erken doğacak diye tetikte beklediğimiz sonra da niye doğmuyor diye bizi uğraştıran sonra doğup kolik bebek olan ve her gün 7-8 saat kucağımdan inmeyen sürekli ağlayan canım oğlum işte bu
Fotolarimiz bugünden
Eki Görüntüle 2902091 Eki Görüntüle 2902090 Eki Görüntüle 2902089
Benim kizim kelOyy maşallah paşaya Rabbim sağlıklı uzun ömür versin inşallahbu yılın bebeleri böyle saçlı heralde
benim kızında var saçı baya
Ben de doğduğumda kelmisim şu an ne kadar çok saçım olduğunu anlatamamBenim kizim kel![]()
Zamanla geçer diye düşünüyorum canım Baloncuk da öyle dedi sormuş doktorunaMasallah oglusuna cok sevimlibenim kizimda da var tek gozunde
Olsun canim ben kziimin sacini dogunca baglarim diyordum amaBen de doğduğumda kelmisim şu an ne kadar çok saçım olduğunu anlatamam![]()
Benim yigenimin gecti sukurZamanla geçer diye düşünüyorum canım Baloncuk da öyle dedi sormuş doktoruna
Şöyle söyliyim canım yediğim öğünde gaz yapacak bi kaç farklı çeşit yemeğim varsa sadece birine kimyon atıyorum her birine değil o da yeterli oluyor zaten.birde arada rezene yapıyorum o da fayda ediyor sanırımfazla kimyonun zararı olmasınben tane kimyon aldım demleyip demleyip içiyorum
İnşallah tez zamanda atlatırsınız canımAynen canım yavrum gazlanıp bağırmasın da gerekirse 1 sene bile yemem
Topik sahibesinin bebişinin saçıda vardı baya gamzenin oğluşuda öyle birde arkadaşımın bebeğide saçlıydı ee bizimkide baya saçlı dedim bu yılın bebeleri saçlı heraldeBenim kizim kel![]()
Benimkide kusuyor canım ilk zamanlar daha çoktu şimdilerde biraz azaldı.ben emzirir emzirmez almıyorum hemen biraz bekliyorum sonra alıyorum öyle yapınca kusması biraz daha azaldıkızlar bir sorum var, bebeğiniz emdikten sonra kusuyor mu? Ben mesela emziriyorum gaz çıkarmak için omzuma alıyorum sonrasında kusuyor, omzundan aşağı akabiliyor. Napmak lazımki bilemedim. Haftaya salı 1 ay kontrolu var ozaman soracağımda size sorayım dedim
yenidoganlarda mide kapagi gelismemis oldugu icin ictigi sütün fazlasi bu sekilde geri geliyormus canim. Kilo alimi normal ise kusmasi da normaldir bencekızlar bir sorum var, bebeğiniz emdikten sonra kusuyor mu? Ben mesela emziriyorum gaz çıkarmak için omzuma alıyorum sonrasında kusuyor, omzundan aşağı akabiliyor. Napmak lazımki bilemedim. Haftaya salı 1 ay kontrolu var ozaman soracağımda size sorayım dedim
yenidoganlarda mide kapagi gelismemis oldugu icin ictigi sütün fazlasi bu sekilde geri geliyormus canim. Kilo alimi normal ise kusmasi da normaldir bence
Kilo alımı en son normaldi bakalım haftaya salı kilosuna. Bende bekleteyim bakalım, ani geliyo hareketim belki ondandırBenimkide kusuyor canım ilk zamanlar daha çoktu şimdilerde biraz azaldı.ben emzirir emzirmez almıyorum hemen biraz bekliyorum sonra alıyorum öyle yapınca kusması biraz daha azaldı
Ya varla yok arasi biseyTopik sahibesinin bebişinin saçıda vardı baya gamzenin oğluşuda öyle birde arkadaşımın bebeğide saçlıydı ee bizimkide baya saçlı dedim bu yılın bebeleri saçlı heraldeneyse bi kel bebişimiz olsun canım sonra çıkar onun saçıda
![]()