2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Biz de hipp kullandık ama kabızlık yaptı, 2-3 günde bir kaka yapıyordu. Sma ya geçtik , şimdi günde 4-5 kez bezi doluyor oğluşun. Emzirme danışmanı 2 saatte bir emzir ardından doyabileceği kadar mama ver dedi. Amaç mamayı bırakmak değil sütü artırmak olmalı dedi, süt arttığında zaten bebek mamayı bırakıyormuş
Dr da gaz problmi varsa sma kullanablrsn demsti. Danışmanın soyledgi de mantikli..cok ikilemde kalyorm o kadar bol vermk de hata mı dyorum..🙄iki turlu de vicdanm szlyo

İdare ediyorum canım sen nasılsın🌺
Bu cumartesi düğünü olucacaktı yakınımın 20 yaşında gencecik kızdı kalp krizi geçirmiş vefat etmiş biraz sarstı beni çok üzüldüm herşeyi hazırdı evi eşyası gelinliği çeyizi ne bilim ya tuhaf ondan dolayı pek giremiyorum akrabamız olduğu için gelenimiz gideniz oluyor
Başınız saolsun :(
Cok acı :(
Allah ailesine sevenlerine sabır versin :(

Benim ilk kızımda böyleydi önüne gelen soruyordu sutun varmi acmi diye doymuyor mu vs.gercekten cok stresliyim.bunda uzaktayız kimse soramıyor ben rahatım. Sürekli emzirince bence sut artıyor ben her ağladığında emzirmeye calisiyorum ve incir dere otu sogan bulgurlu şeyler yemege çalışıyorum artıyor sut gerçekten
Pozitif düşündüğümde gerçekten bebeğimin doyduğunu hissediyorum. Kızımın öğle uykusu yok denecek kadar az, kucağımda ve memede uyuyor yatırınca uyanıyor. Öğlen doğru düzgün uyumayınca acaba doymuyor mu diye düşünmeye başlıyorum. Bi kere akşam 10’a kadar hep böyle devam etti ağladı uyumadı falan. Ne derdi var diye bütün ihtimalleri denedim gazı vardır belki deyip gaz damlası verdim, sürekli emziriyordum zaten, altı da temiz. Herhalde doymuyor karnı aç dedim mama verdim en son, yine susmadı ağlamaya devam etti. 12 gibi zorla kucağımda uyuttum yatırdım öyle uyudu. Tokken de ağlıyor bazen o yüzden anlayamıyorum neden ağladığını. Uykuları düzene girse o zaman rahatlayacağım. Sütüm yetmiyor mu diye düşünmeye başlıyorum böyle düzensiz olunca

Bebişler kaka yapmayınca biz stres oluyoruz aman yapsınlar 😁

Kuzum ben hediye gelenleri zaten banka da olan kasama koydum, hepsini döviz yaptim şu an düşükken ileriye dönük bi yatırım olacağı icin mantıklı buldum sonrasında da her ay bir miktar ayırmayı düşünüyoruz

4 kere çok fazla kaka yapıyor canım dolu dolu bunlarda çiş de oluyor 4 kere falan da cis yapıyor 8 9 bez gidiyor. Aç olsa ağlar uyumaz huysuz olur canım
Canım kızımın öğlen uykusu yok denecek kadar az. Kucakta ve memede uyuyor, yatırca uyanıyor. Uyanık olduğunda kucakta susuyor yatırınca ağlıyor, bazen kucakta da ağlıyor tok olsa bile. O yüzden anlayamıyorum huysuzluğunun sebebini. Bezleri dolu maşallah. Ama acaba mı diye dolanıyor hep kafamda öğlen uykuları olmayınca

Dr da gaz problmi varsa sma kullanablrsn demsti. Danışmanın soyledgi de mantikli..cok ikilemde kalyorm o kadar bol vermk de hata mı dyorum..🙄iki turlu de vicdanm szlyo
Ben mamayı az verip bebeğim doymayınca, ağzını açıp yalanınca onu aç bıraktığım için vicdan yapıyorum. Mama miktarını artırınca da sanki tamamen mamaya yöneltiyormuşum, memeyi bırakacakmış gibi, kaliteli beslemiyormuşum gibi vicdan yapıyorum .İki türlü de sıkıntılı . Allahım yavrularımızın rızkını bol göndersin

Eklentiler

• IMG_20210813_091620.webp
    IMG_20210813_091620.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 48
Ben mamayı az verip bebeğim doymayınca, ağzını açıp yalanınca onu aç bıraktığım için vicdan yapıyorum. Mama miktarını artırınca da sanki tamamen mamaya yöneltiyormuşum, memeyi bırakacakmış gibi, kaliteli beslemiyormuşum gibi vicdan yapıyorum .İki türlü de sıkıntılı . Allahım yavrularımızın rızkını bol göndersin
Aynen..amin insallah 😑

Pozitif düşündüğümde gerçekten bebeğimin doyduğunu hissediyorum. Kızımın öğle uykusu yok denecek kadar az, kucağımda ve memede uyuyor yatırınca uyanıyor. Öğlen doğru düzgün uyumayınca acaba doymuyor mu diye düşünmeye başlıyorum. Bi kere akşam 10’a kadar hep böyle devam etti ağladı uyumadı falan. Ne derdi var diye bütün ihtimalleri denedim gazı vardır belki deyip gaz damlası verdim, sürekli emziriyordum zaten, altı da temiz. Herhalde doymuyor karnı aç dedim mama verdim en son, yine susmadı ağlamaya devam etti. 12 gibi zorla kucağımda uyuttum yatırdım öyle uyudu. Tokken de ağlıyor bazen o yüzden anlayamıyorum neden ağladığını. Uykuları düzene girse o zaman rahatlayacağım. Sütüm yetmiyor mu diye düşünmeye başlıyorum böyle düzensiz olunca
Benim kızımda oyle canım surekli emiyor bir saat bazen ama doymuyor mu diye düşünmüyorum kilo alımı ve bezleri iyi cok sukur. Cok küçükler aç olmasalar bile anneyi isteyebilirler. Tabi sonrada gaz çıkarma vs... birde ben yediklerime cok dikkat ediyirum gazlı şeyleri en aza indirdim.oda önemli gazı oluncada rahat uyuyamıyorlar

Kızlar sizin bebeklerde uyuyup 10 dk sonra uyanıyor mu gündüz böyle olmaya başladı derin dalamıyor. Uyanınca bi süre sonra ağlıyor uykusunu alamadığı için. Önceden uzun uyurdu gündüzleri. Gecw 1 e kadar böyleydi kollarm koptu kucakta taşımaktan. 1 de derin uykuya daldı şükür. Gece uuzn uyudu ama böyle olursa hep çok yorucu stresten oturup ağlıyorm bende. 7sene sonra bu çok zor geldi bana. Diğer çocuğumlada ilgilenemiyorum kızıyorum stresliyim çünkü hep. Tecrübeli olmak işe yaramıyor sanırım 🥴

İdare ediyorum canım sen nasılsın🌺
Bu cumartesi düğünü olucacaktı yakınımın 20 yaşında gencecik kızdı kalp krizi geçirmiş vefat etmiş biraz sarstı beni çok üzüldüm herşeyi hazırdı evi eşyası gelinliği çeyizi ne bilim ya tuhaf ondan dolayı pek giremiyorum akrabamız olduğu için gelenimiz gideniz oluyor
Basiniz sagolsun cok üzücü gerçekten

Off kolik cok zor :KK43:
Allah yardımcın olsun cnm :KK43:
Biz malum emme sorunu ve gaz sancıları
Hergn sabaha karşı öğlene kdar resmen kıvranıo :KK43:

Aynen bende hediye gelenleri bıraktm altnları.. Para bırakanda oldu aslında şuan döviz yüksek görünsede dediğin gibi aslnda düşük cnkü döviz böyle kalmaz uçar..
Ama ondan sonrasıda yüksek meblağlar ayıramam ama en azndan ayda 400 felan ayırsam onları ne yapabilirim die düiünüorm
Vadeli hesaptada toplu olunca iyi oluor.. Böyle yeni başlayanlar için iyi olurmu bilemedm :KK43:

Oyyy cok şükür annelerimiz var..
Ben annemle aynı apt. Olmama rağmen annemde kalıorm 🙈

Seni cok iyi anlıorm cnkü bende aynı şeyleri yaşıorm.. Görmezden geldikçe kendilerini haklı görüp devam ediolar

Cnm sendemi devlet?
Cocuk polinikliğimi
Yoksa yetişkinlern gittiği normal göz doktprumu?

Yıkılmaaaaa 🙈🙈🙈🙈

Valla şu damlaların hepsi aynı ve hepsi boş bence 🙈 geçici süre rahatlatıp tekrar başlıo :KK43:
Bitkisel olarak rezene diolar... Ben şahsen denedim bi yararını görmedm 🙈🙈🙈
Ben de kızımda damla cok gereksiz dedim bu cok pahalı dedim hiç faydası yok dedim artık vermeyeceğim dedim kestim ve gördüm günümü 😅 Meğersem faydası varmış

Kızlar sizin bebeklerde uyuyup 10 dk sonra uyanıyor mu gündüz böyle olmaya başladı derin dalamıyor. Uyanınca bi süre sonra ağlıyor uykusunu alamadığı için. Önceden uzun uyurdu gündüzleri. Gecw 1 e kadar böyleydi kollarm koptu kucakta taşımaktan. 1 de derin uykuya daldı şükür. Gece uuzn uyudu ama böyle olursa hep çok yorucu stresten oturup ağlıyorm bende. 7sene sonra bu çok zor geldi bana. Diğer çocuğumlada ilgilenemiyorum kızıyorum stresliyim çünkü hep. Tecrübeli olmak işe yaramıyor sanırım 🥴
Ayni durumdayim canim sabah 8den beri ayaktayiz dalip tekrar gozunu aciyor surekli bittim tukendim
Zaten kolik bebek aksamlarimiz cok kotu geciyor gunduz de boyle olunca hal kalmadi bende

Aynı durumdayız. 5 dakika dalıyor hemen uyanıyor sonra. Derin uykusu yok hiç. İşlerimi zar zor yapıyorum koşuşturarak. Uyandığında ağlamasa sorun olmayacak ama çok ağlıyor. Akşam da uykusuzluktan mızmızlanıyor, 12 gibi anca dalabiliyor uykuya. Bugün yüz üstü yatırdım baya derin uyudu ilk defa 1 saate yakın

Back
X