2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar sezaryanden sonra ne zaman regl olunuyor benim kanamam bayadır bitti ama yüzümde sivilce falan çıktı regl öncesi gibi

Bende düşünüorm götürmeyi ama erkenmi acaba.. Kaç günlükken götürmek lazm 😶

Çok şükür bin şükür 🤲
Cnm normal yetişkinlerin gittiği göz doktorunamı götürdün?
Bana sağlık ocağndaki hemşire cock doktoruda bakar dedi garibime gitti..
Bide damlattkları damla canını yakıyormu :KK43:
Bizim göz doktoru 25 günden sonra bakıyormuş. Cocuk doktoru değil canım göz doktoru muayene ediyor biliyorum ben

Merhaba kızlar nasılsınız ben uzun süredir takip edemiyorum inşallah herkes iyidir. Doğum izni bitecekler bebisi besleme konusunu nasil halledeceksiniz biberona alıştırmali miyim az bir zamanım kaldı Eylül ortası gibi başlayacak benim iş başım. Kaynanam kalacak yanında. Sütüm devam ederse sütümü sağar öyle giderim diyorum ama her türlü biberon vereceğim sanırım. Bir kere sağıp verdim bebişim tıkandı biberondan mi acaba ondan da korkuyorum. Emerkende tıkanıyor biberonla da. Valla korkulu rüyam oldu yavrumu beslemek.. Bide sütü sağıp koyayım mi şuan aşırı derecede sütüm var bu böyle devam eder mi yani tazyikli akmaya. Stok yapmak gerekir mi bazen sağıp döküyorum memeyi rahatlatmak adına
Canım neden döküyorsun madem işe başlayacaksın süt saklamapoşetlerine koyup buzluğa atsana sen işe başkadığın zamanlarda bebek doymayınca verirler

Sağlık Ocağı istedi kalça çıkığı ve göz taramasını. Kalça ultrasonu haftaya çekilecek. Göz için de göz doktoru 6 aylıkken tekrar gelin dedi
Anladım bizim sağlık ocağı kalça ultrasonunu söyledi ama göz muayenesini söylemedi çocuk doktoru 4-5 aylık olunca dedi bize de

Bizim göz doktoru 25 günden sonra bakıyormuş. Cocuk doktoru değil canım göz doktoru muayene ediyor biliyorum ben
O zaman bize göz doktoru göründü 😶
40ından sonra götürmeyi düşünüorm bende.. Kalça ultrasonundan sonra..
Göz önemli ya.. Hep aklımda..

Osaflat diye bitkisel toplar var canım yurt dışından gelen onlardan ben günde 2 öğün verince o günü rahat geçiriyorum.
Aaaa o neymişki cnm 😶

Canım neden döküyorsun madem işe başlayacaksın süt saklamapoşetlerine koyup buzluğa atsana sen işe başkadığın zamanlarda bebek doymayınca verirler
Her zaman koyamiyorum kolayına kaciyorum Şimdiden 15 20 tane var bilmiyorum yeter mi çok mu. Saklama poşetin bitmek üzere

Slm herkes iyidir umarım. bugun bir aylık kontrolumuzu olduk çok şükür hersey yolunda güzelde kilo almis :KK66: uykusuz gecelere değiyor demekki:anne:
İyiyiz cnm sen nasılsın ♥️
Cok şükür♥️
Darısı bizim kontrole bakalım az kaldı bizede 🙈🙈
Varlıkları herşeye değiyor ♥️

Sağmak anlık kurtaruyo ama sanki sonra daha artırdı sütümü hiç önemli değil canım başta bende mama verdim ilk bir kqc gün süt gelmeyince hala duruyor mama ne olacak yeter ki yavrularımız iyi olsun belki zamanla düzelir memeye alışır 🤲

Canım sana şöyle anlatayım iki üç defa çok ciddi boğazında kaldı ve evde yalnızdım telefona kossam çocuğu ters çevirsem hangisini yapsam bilemedim o yuzden eşim şimdi alttaki dükkana akrabamizin zil taktirdi acil durumda hemen zile basmam için tır tır titriyorum emzirirken Allah herşeyin hayırlısını versin 🤲🤲

Sağol canım inşallah terbiye olurr bir an önce ben mama vermeye de razıyım ama biberonla da tıkanıyor şaşırdım

Herseyij hayırlısı olsun canım sen hayırlısıyla bir kurtul da kvden sütün çoğalır 🤲🤲🌸
İnşallah canım bu ay sonu gidecekler inşallah

Back
X