- 4 Şubat 2021
- 961
- 1.318
- 63
İnşallah bol bol sütün olsun canımNe kadar içersem içeyim yok stres stres stres az kaldı kurtulacam inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bol bol sütün olsun canımNe kadar içersem içeyim yok stres stres stres az kaldı kurtulacam inşallah
Bizim göz doktoru 25 günden sonra bakıyormuş. Cocuk doktoru değil canım göz doktoru muayene ediyor biliyorum benBende düşünüorm götürmeyi ama erkenmi acaba.. Kaç günlükken götürmek lazm
Çok şükür bin şükür
Cnm normal yetişkinlerin gittiği göz doktorunamı götürdün?
Bana sağlık ocağndaki hemşire cock doktoruda bakar dedi garibime gitti..
Bide damlattkları damla canını yakıyormu![]()
Canım neden döküyorsun madem işe başlayacaksın süt saklamapoşetlerine koyup buzluğa atsana sen işe başkadığın zamanlarda bebek doymayınca verirlerMerhaba kızlar nasılsınız ben uzun süredir takip edemiyorum inşallah herkes iyidir. Doğum izni bitecekler bebisi besleme konusunu nasil halledeceksiniz biberona alıştırmali miyim az bir zamanım kaldı Eylül ortası gibi başlayacak benim iş başım. Kaynanam kalacak yanında. Sütüm devam ederse sütümü sağar öyle giderim diyorum ama her türlü biberon vereceğim sanırım. Bir kere sağıp verdim bebişim tıkandı biberondan mi acaba ondan da korkuyorum. Emerkende tıkanıyor biberonla da. Valla korkulu rüyam oldu yavrumu beslemek.. Bide sütü sağıp koyayım mi şuan aşırı derecede sütüm var bu böyle devam eder mi yani tazyikli akmaya. Stok yapmak gerekir mi bazen sağıp döküyorum memeyi rahatlatmak adına
Osaflat diye bitkisel toplar var canım yurt dışından gelen onlardan ben günde 2 öğün verince o günü rahat geçiriyorum.Cmmm..kolik değil ama sancıaıda tuttumu tutuo.. En son çare ona bakacam ama o tarz şeylerede alışsn istemiorm![]()
Anladım bizim sağlık ocağı kalça ultrasonunu söyledi ama göz muayenesini söylemedi çocuk doktoru 4-5 aylık olunca dedi bize deSağlık Ocağı istedi kalça çıkığı ve göz taramasını. Kalça ultrasonu haftaya çekilecek. Göz için de göz doktoru 6 aylıkken tekrar gelin dedi
Ay hadi İnşallah gözün aydın benimkiler de ay sonu gidecekler inşallahBenimkilerde gidecekler bu ayin sonunda sukur
O zaman bize göz doktoru göründüBizim göz doktoru 25 günden sonra bakıyormuş. Cocuk doktoru değil canım göz doktoru muayene ediyor biliyorum ben
Aaaa o neymişki cnmOsaflat diye bitkisel toplar var canım yurt dışından gelen onlardan ben günde 2 öğün verince o günü rahat geçiriyorum.
Galiba benimkilerde ay sonuAy hadi İnşallah gözün aydın benimkiler de ay sonu gidecekler inşallah
Ben beze yetisemiyorum bazen taisiriyor o kadar çok yapıyor ki bide çok sesli yapıyor çok komik seninde öyle miWomenClub masallah canım sütüne, benim de bu aralar arttı gibi bebişin kakasindan ve çişinden anlıyorum yetip yetmediğini
![]()
Her zaman koyamiyorum kolayına kaciyorum Şimdiden 15 20 tane var bilmiyorum yeter mi çok mu. Saklama poşetin bitmek üzereCanım neden döküyorsun madem işe başlayacaksın süt saklamapoşetlerine koyup buzluğa atsana sen işe başkadığın zamanlarda bebek doymayınca verirler
Ay evet sorma aşırı sesli yapıyor Ama yapsın da nasi yaparsa yapsınBen beze yetisemiyorum bazen taisiriyor o kadar çok yapıyor ki bide çok sesli yapıyor çok komik seninde öyle mi![]()
İyiyiz cnm sen nasılsınSlm herkes iyidir umarım. bugun bir aylık kontrolumuzu olduk çok şükür hersey yolunda güzelde kilo almisuykusuz gecelere değiyor demekki
![]()
Büyük insan gibiler sanki aynen canım yapsınlar da çok şükürAy evet sorma aşırı sesli yapıyor Ama yapsın da nasi yaparsa yapsınsesinden gaz mi yapıyor kaka mi çıkıyor anlaşılıyor
![]()
İnşallah canım bu ay sonu gidecekler inşallahSağmak anlık kurtaruyo ama sanki sonra daha artırdı sütümü hiç önemli değil canım başta bende mama verdim ilk bir kqc gün süt gelmeyince hala duruyor mama ne olacak yeter ki yavrularımız iyi olsun belki zamanla düzelir memeye alışır
Canım sana şöyle anlatayım iki üç defa çok ciddi boğazında kaldı ve evde yalnızdım telefona kossam çocuğu ters çevirsem hangisini yapsam bilemedim o yuzden eşim şimdi alttaki dükkana akrabamizin zil taktirdi acil durumda hemen zile basmam için tır tır titriyorum emzirirken Allah herşeyin hayırlısını versin
Sağol canım inşallah terbiye olurr bir an önce ben mama vermeye de razıyım ama biberonla da tıkanıyor şaşırdım
Herseyij hayırlısı olsun canım sen hayırlısıyla bir kurtul da kvden sütün çoğalır![]()
Amin canım inşallah bol bol gelir başımdaki kv olumlu düşünmeme engel oluyor ama yakında gidecek inşallahİnşallah bol bol sütün olsun canımhep gelecek olacak diye düşün.
Kuzum takma boşver.. Görmezden gelAmin canım inşallah bol bol gelir başımdaki kv olumlu düşünmeme engel oluyor ama yakında gidecek inşallah