- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
- 83
İnşallah canım tek isteğim bu ama iki gündür gaz sancısı ile boğuşuyoruz gözüm korkmuyor değil açıkçasıBaş edersn kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım tek isteğim bu ama iki gündür gaz sancısı ile boğuşuyoruz gözüm korkmuyor değil açıkçasıBaş edersn kuzum
Amin canım uykuya bide gaz sancısı eklenince daha zor oluyorTam içimden geçenleri yazmışsın canım. Bu ara uyutmak dert oldu Allah yardımcımız olsun![]()
Canim uyku için hamak besik cok ise yarıyor. Ya da ben gündüz uykularında bazen pusete koyuyorum . Mutfağa yanıma alıyorum kipirdadikca sallıyorum. Tabii bazen ne yaparsan faydası olmuyor.İnşallah canım tek isteğim bu ama iki gündür gaz sancısı ile boğuşuyoruz gözüm korkmuyor değil açıkçası
Hamak beşiğe bir bakayım canım sağolasın gaz sancısı başladığında sallayınca duruyor çünkü park beşik almıştım normalde ama onu sadece geceleri kullanabiliyoruz normal zamanlarda ben de pusetini kullanıyorum baya işe yarıyorCanim uyku için hamak besik cok ise yarıyor. Ya da ben gündüz uykularında bazen pusete koyuyorum . Mutfağa yanıma alıyorum kipirdadikca sallıyorum. Tabii bazen ne yaparsan faydası olmuyor.
işte gaz çikarmasını kolaylaştırdı damlalar ama kolik aynen devamşu videoda doktorun 17.dakikada bahsettiği zor sallamalar ile sakinleşti mesela bu akşam. Baya kas gücü gerekiyo ben yapamıyorum babasına yaptırıyorum. banyo kundak kucakta gezdirme falan hicbiri fayda etmiyor aglamasini şiddetlendiriyor
Canim ben dogurmadan once sallamicam diye buyuk konusuyodum ama cocuk bagirmaktan kendini parcalicak duruma gelince mecbur sallaniyor yaniYa canım ne iyi oldu bu videoyu paylaştığın benim oğlum da aynı buradaki kolik ağlamaları gibi ağlıyor saat 3 ten sonra bir başlıyor akşam 9-10 a kadar durduramıyoruz uyku falan yok anca 10 gibi iyice yoruluyor gaz damlaları falan derken uyuyor ben de gece kendi uyanana kadar hiç dokunmuyorum belki hata ediyorum ama hiç uyumadı diye kıyamıyorum buradaki sallama hatalarını da yapıyorum ister istemez bide bu videodaki yöntemleri uygulayayım çok korkuyorum göbek fıtığı olacak diye
Cnmm cokmu eğilip kalktın nasılsa iyiyim diyip?Kızlar 20 gün oldu sezeryan olalı. Ağrılarım çok şükür fazla olmamıştı. Ve geçmek üzereyken iki gündür tekrar bi ağrı başladı.
Dikişin hemen üst kısmında parmak kalınlığında şişlik var. belki daha önceden de vardi ama yeni farkediyorum ben. Dikiş yerinde biraz kızarıklık var. Akıntı vs yok.
Dikişin al tarafina da el değmiyor.cok ağrıyor.Yani o alt kısımda ağrı normal mi anlamadım. Bugün acile gideriz heralde. Bakarlarsa..
Daha dün e bebekte ateş ölçer alırken gördm ve acaba daha neler çkaracaklar diyip, kemeri saçma bulmuştm..Gaz problemi olan bebekler için kızlar,kiraz çekirdeği kemerini aşırı öneriyorum.Ne zaman bağlayıp yatırsam rahat uyuyorBir de sabah akşam Nurse harveys gaz damlası veriyorum.Büyük ölçüde çözüldü.
Hem de nasıl.Kiraz çekirdeği sıcaklığı tutuyor belli bir süre.Fırında ısıtıp karnına sarıyorum.O sıcaklık iyi geliyor bebeğe.Hani bizde de sıcak su torbası mantığı aslında.Cnmm cokmu eğilip kalktın nasılsa iyiyim diyip?
Benm sezeryan ağrm 2. Günde gitmişti cok şükür ama Benim doktorum nasılsa iyiyim deme, 8 hafta boyunca hareketlerine dikkat edeceksn
Özellikle Eğilme demişti..
Dikkat ediorm sorun yaşamadm
Umarm önemli bişey yoktur
Daha dün e bebekte ateş ölçer alırken gördm ve acaba daha neler çkaracaklar diyip, kemeri saçma bulmuştm..
Şuan okuyunca bem şok
Memnun kaldnmı
Gaz ssncısı seanslarmız sabaha karşı başlıor ve saatlerce sürüo.. Pes edince uyuyo.. Artk yoruşduğumu hissediorm mutlaka deniecemHem de nasıl.Kiraz çekirdeği sıcaklığı tutuyor belli bir süre.Fırında ısıtıp karnına sarıyorum.O sıcaklık iyi geliyor bebeğe.Hani bizde de sıcak su torbası mantığı aslında.
Uyumak için illa ki bir desteğe ihtiyaçları oluyor sallamak da o kadar kötü bir şey degil benceCanim ben dogurmadan once sallamicam diye buyuk konusuyodum ama cocuk bagirmaktan kendini parcalicak duruma gelince mecbur sallaniyor yani![]()
Aynen canım ben de aynısını söylüyodum her türlü salladım mecburen ama bu video çok iyi oldu Allah razı olsun hemen denedim gerçekten susuyor puseti o şekilde sallyabilmek için barfiks demiri alıp bağlayalım diyorum yada o şekilde sallanan salıncak alalım diyorum kv gidecek geri gelmemesi için kendi başıma baş edebilmem lazımCanim ben dogurmadan once sallamicam diye buyuk konusuyodum ama cocuk bagirmaktan kendini parcalicak duruma gelince mecbur sallaniyor yani![]()
Sallamayi kotuleyen cok var ya ben de kendimi suclu hissettimUyumak için illa ki bir desteğe ihtiyaçları oluyor sallamak da o kadar kötü bir şey degil benceya ben de anne olmadan önce yapmam dediklerimin hepsini yaptım
![]()
İsine yarar insallah canimAynen canım ben de aynısını söylüyodum her türlü salladım mecburen ama bu video çok iyi oldu Allah razı olsun hemen denedim gerçekten susuyor puseti o şekilde sallyabilmek için barfiks demiri alıp bağlayalım diyorum yada o şekilde sallanan salıncak alalım diyorum kv gidecek geri gelmemesi için kendi başıma baş edebilmem lazım
Cok hızlı sallamadiktan sonra hiç bir zararı yok. Sallamayı kotuleyenler uyku eğitmenleri. Onlar da bu işten deli para kazandıkları için. Hafif hafif sallamak faydalı bile . Duyusal girdiyi arttırmış oluyoruzSallamayi kotuleyen cok var ya ben de kendimi suclu hissettimzaten arastiriyorum baska nasil uykuya dalacak diye hala alternatif bulamadim
Bunu duyduguma cok sevindim gercektenCok hızlı sallamadiktan sonra hiç bir zararı yok. Sallamayı kotuleyenler uyku eğitmenleri. Onlar da bu işten deli para kazandıkları için. Hafif hafif sallamak faydalı bile . Duyusal girdiyi arttırmış oluyoruz