2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar minnoşuna yatırım yapan varmı...
Her ay düzenli olark...
Ben düşünüorm ama hangisine yönelecem kararsızım

@WomenClub masallah canım sütüne, benim de bu aralar arttı gibi bebişin kakasindan ve çişinden anlıyorum yetip yetmediğini 😂
Günde kaç kere çiş/kaka yapıyo bebiş. Sütüm acaba yetiyor mudur sorusu kafamda hep🥺
Aç olsa ağlar herhalde diyorum, bazen sebepsiz de ağlayabiliyo tok olduğu halde. Kafamda deli sorular

Amin canım inşallah bol bol gelir başımdaki kv olumlu düşünmeme engel oluyor ama yakında gidecek inşallah
Sütle ilgili herhangi bi soru sormaları bile insanı etkiliyor. Sütün var dimi kızım, fazla olsaydı dolaba koyardın falan diyorlar. Sütüm bebeğime yeterli olsa yine bana yeter, yetmezse mama vericem yapacak bişey yok diyorum. Ama içten içe her söylenen şey kötü etkiliyor. Ben kimseye sütle ilgili bişey söylemem yanlış anlar üzülür diye, insanlar neden böyle. Ağzı olan konuşuyor

Büyük insan gibiler sanki aynen canım yapsınlar da çok şükür 🤲😇
Bebişler kaka yapmayınca biz stres oluyoruz aman yapsınlar 😁
Kızlar minnoşuna yatırım yapan varmı...
Her ay düzenli olark...
Ben düşünüorm ama hangisine yönelecem kararsızım
Kuzum ben hediye gelenleri zaten banka da olan kasama koydum, hepsini döviz yaptim şu an düşükken ileriye dönük bi yatırım olacağı icin mantıklı buldum sonrasında da her ay bir miktar ayırmayı düşünüyoruz
Günde kaç kere çiş/kaka yapıyo bebiş. Sütüm acaba yetiyor mudur sorusu kafamda hep🥺
Aç olsa ağlar herhalde diyorum, bazen sebepsiz de ağlayabiliyo tok olduğu halde. Kafamda deli sorular
4 kere çok fazla kaka yapıyor canım dolu dolu bunlarda çiş de oluyor 4 kere falan da cis yapıyor 8 9 bez gidiyor. Aç olsa ağlar uyumaz huysuz olur canım

Sütle ilgili herhangi bi soru sormaları bile insanı etkiliyor. Sütün var dimi kızım, fazla olsaydı dolaba koyardın falan diyorlar. Sütüm bebeğime yeterli olsa yine bana yeter, yetmezse mama vericem yapacak bişey yok diyorum. Ama içten içe her söylenen şey kötü etkiliyor. Ben kimseye sütle ilgili bişey söylemem yanlış anlar üzülür diye, insanlar neden böyle. Ağzı olan konuşuyor
Benim ilk kızımda böyleydi önüne gelen soruyordu sutun varmi acmi diye doymuyor mu vs.gercekten cok stresliyim.bunda uzaktayız kimse soramıyor ben rahatım. Sürekli emzirince bence sut artıyor ben her ağladığında emzirmeye calisiyorum ve incir dere otu sogan bulgurlu şeyler yemege çalışıyorum artıyor sut gerçekten

Ah keşke herkes anlayışlı olsa sütüm yoksa da artık formül mamalar var eskisi gibi pirinç unu falan değil ki mamaların da içinde vitaminler var gönül ister ki anne sütüyle büyüsün yavrum ama yoksa da mamayla büyüyen tek bebek benimki olmayacak sonuçta herkes kendi dört dörtlük büyütmüş laf söylüyor

Hadi gözünüz aydın olsun canım, günden güne farkediyor aslında bebişler, büyüyorlar 😍 Sen sadece mama veriyorsun değil mi? Mamayı kaç saat aralıklarla ve kaç ml veriyorsun canım ? Bir de hangi mamayı kullanıyorsun :)
Sagolun🥰Meme ve mama birlikte veryorm.sutum cok az ama ugrasyorn.. Hatali veryo olablrm dr aldigi kadar mama ver dedi. Iki gogsu toplm 20 dk emzrdkten sonra. Ama bn cok huyszlnmadan mama vermyorm skca emzryorm. Bilmem hatali mi yapyorm ama gunde 4-5 kez 90ar cc veryorm..sz sadece mama mi veryorsnz?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar size bir şey soracaktım benim oğlumun gündüz uykusu yok denecek kadar az gazımız da çok fazla doktor sab simplex damla verdi günde 3 kez 10 ar damla ve lactocol damla verdi günde 2 defa 5 er damla damlalar bazen fayda ediyor bazen etmiyor ama hiç uyku yapmıyor bebeklerinizin uyuması için uyguladığınız bir yöntem var mı yada zararı olmayan bildiğiniz bitkisel bir formül var mı tavsiyelerinizi bekliyorum

Hayırlı akşamlar arkadaşlar size bir şey soracaktım benim oğlumun gündüz uykusu yok denecek kadar az gazımız da çok fazla doktor sab simplex damla verdi günde 3 kez 10 ar damla ve lactocol damla verdi günde 2 defa 5 er damla damlalar bazen fayda ediyor bazen etmiyor ama hiç uyku yapmıyor bebeklerinizin uyuması için uyguladığınız bir yöntem var mı yada zararı olmayan bildiğiniz bitkisel bir formül var mı tavsiyelerinizi bekliyorum
Yatarak emziriyorum meme ağzında uyuyunca ben kalkıyorum o uyuyor canım

Yatarak emziriyorum meme ağzında uyuyunca ben kalkıyorum o uyuyor canım
Benimki de emerek uyuyor ama 10 dk sonra geri uyanıyor günlük toplam 2 saat uykusu ya var ya yok doktordan uyuması için birşeyler isteyecek duruma geldim kv yakında gidecek inşallah ama oğlum uyumazsa nasıl iş yapacam onu düşünüyorum en azından yemek yapacak kadar uyusa

Balımm iyi sayılır bugün ya😕 geçtiğimiz 3 gün boyunca çıldırttı kolikten 🤦🏻‍♀️ Siz nasılsınız ?
Off kolik cok zor :(
Allah yardımcın olsun cnm :(
Biz malum emme sorunu ve gaz sancıları
Hergn sabaha karşı öğlene kdar resmen kıvranıo :(
Kuzum ben hediye gelenleri zaten banka da olan kasama koydum, hepsini döviz yaptim şu an düşükken ileriye dönük bi yatırım olacağı icin mantıklı buldum sonrasında da her ay bir miktar ayırmayı düşünüyoruz
Aynen bende hediye gelenleri bıraktm altnları.. Para bırakanda oldu aslında şuan döviz yüksek görünsede dediğin gibi aslnda düşük cnkü döviz böyle kalmaz uçar..
Ama ondan sonrasıda yüksek meblağlar ayıramam ama en azndan ayda 400 felan ayırsam onları ne yapabilirim die düiünüorm
Vadeli hesaptada toplu olunca iyi oluor.. Böyle yeni başlayanlar için iyi olurmu bilemedm :(

Cok sukur iyiyiz annem yanımda onun olması baya iyi geldi buyuk kızımla ilgileniyor.yoksa cok bocalardim kesin
Oyyy cok şükür annelerimiz var..
Ben annemle aynı apt. Olmama rağmen annemde kalıorm 🙈

Ah keşke görmezden gelebilsem bugün görmezden gelsem yarın yine aynısını yapıyor
Seni cok iyi anlıorm cnkü bende aynı şeyleri yaşıorm.. Görmezden geldikçe kendilerini haklı görüp devam ediolar

Ben götürdüm canım
Cnm sendemi devlet?
Cocuk polinikliğimi
Yoksa yetişkinlern gittiği normal göz doktprumu?

Ben italik duruyom azcik sanki..insallah yikilmam😅
Yıkılmaaaaa 🙈🙈🙈🙈

Valla şu damlaların hepsi aynı ve hepsi boş bence 🙈 geçici süre rahatlatıp tekrar başlıo :(
Bitkisel olarak rezene diolar... Ben şahsen denedim bi yararını görmedm 🙈🙈🙈

İdare ediyorum canım sen nasılsın🌺
Bu cumartesi düğünü olucacaktı yakınımın 20 yaşında gencecik kızdı kalp krizi geçirmiş vefat etmiş biraz sarstı beni çok üzüldüm herşeyi hazırdı evi eşyası gelinliği çeyizi ne bilim ya tuhaf ondan dolayı pek giremiyorum akrabamız olduğu için gelenimiz gideniz oluyor

İdare ediyorum canım sen nasılsın🌺
Bu cumartesi düğünü olucacaktı yakınımın 20 yaşında gencecik kızdı kalp krizi geçirmiş vefat etmiş biraz sarstı beni çok üzüldüm herşeyi hazırdı evi eşyası gelinliği çeyizi ne bilim ya tuhaf ondan dolayı pek giremiyorum akrabamız olduğu için gelenimiz gideniz oluyor
Aa yazk ya cok uzuldm. Allah sabir versn yakınlarına insallah. Basiniz sagolsn cok üzücü gerckten :(

Aa bir de mama olarak hipp combiotic kullnyorm. Memnunum
Biz de hipp kullandık ama kabızlık yaptı, 2-3 günde bir kaka yapıyordu. Sma ya geçtik , şimdi günde 4-5 kez bezi doluyor oğluşun. Emzirme danışmanı 2 saatte bir emzir ardından doyabileceği kadar mama ver dedi. Amaç mamayı bırakmak değil sütü artırmak olmalı dedi, süt arttığında zaten bebek mamayı bırakıyormuş

Back
X