Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günde kaç kere çiş/kaka yapıyo bebiş. Sütüm acaba yetiyor mudur sorusu kafamda hep@WomenClub masallah canım sütüne, benim de bu aralar arttı gibi bebişin kakasindan ve çişinden anlıyorum yetip yetmediğini![]()
Sütle ilgili herhangi bi soru sormaları bile insanı etkiliyor. Sütün var dimi kızım, fazla olsaydı dolaba koyardın falan diyorlar. Sütüm bebeğime yeterli olsa yine bana yeter, yetmezse mama vericem yapacak bişey yok diyorum. Ama içten içe her söylenen şey kötü etkiliyor. Ben kimseye sütle ilgili bişey söylemem yanlış anlar üzülür diye, insanlar neden böyle. Ağzı olan konuşuyorAmin canım inşallah bol bol gelir başımdaki kv olumlu düşünmeme engel oluyor ama yakında gidecek inşallah
Balımm iyi sayılır bugün ya
Bebişler kaka yapmayınca biz stres oluyoruz aman yapsınlarBüyük insan gibiler sanki aynen canım yapsınlar da çok şükür![]()
Kuzum ben hediye gelenleri zaten banka da olan kasama koydum, hepsini döviz yaptim şu an düşükken ileriye dönük bi yatırım olacağı icin mantıklı buldum sonrasında da her ay bir miktar ayırmayı düşünüyoruzKızlar minnoşuna yatırım yapan varmı...
Her ay düzenli olark...
Ben düşünüorm ama hangisine yönelecem kararsızım
4 kere çok fazla kaka yapıyor canım dolu dolu bunlarda çiş de oluyor 4 kere falan da cis yapıyor 8 9 bez gidiyor. Aç olsa ağlar uyumaz huysuz olur canımGünde kaç kere çiş/kaka yapıyo bebiş. Sütüm acaba yetiyor mudur sorusu kafamda hep
Aç olsa ağlar herhalde diyorum, bazen sebepsiz de ağlayabiliyo tok olduğu halde. Kafamda deli sorular
Cok sukur iyiyiz annem yanımda onun olması baya iyi geldi buyuk kızımla ilgileniyor.yoksa cok bocalardim kesinİyiyiz cnm sen nasılsın
Cok şükür
Darısı bizim kontrole bakalım az kaldı bizede
Varlıkları herşeye değiyor![]()
Benim ilk kızımda böyleydi önüne gelen soruyordu sutun varmi acmi diye doymuyor mu vs.gercekten cok stresliyim.bunda uzaktayız kimse soramıyor ben rahatım. Sürekli emzirince bence sut artıyor ben her ağladığında emzirmeye calisiyorum ve incir dere otu sogan bulgurlu şeyler yemege çalışıyorum artıyor sut gerçektenSütle ilgili herhangi bi soru sormaları bile insanı etkiliyor. Sütün var dimi kızım, fazla olsaydı dolaba koyardın falan diyorlar. Sütüm bebeğime yeterli olsa yine bana yeter, yetmezse mama vericem yapacak bişey yok diyorum. Ama içten içe her söylenen şey kötü etkiliyor. Ben kimseye sütle ilgili bişey söylemem yanlış anlar üzülür diye, insanlar neden böyle. Ağzı olan konuşuyor
Ah keşke görmezden gelebilsem bugün görmezden gelsem yarın yine aynısını yapıyorKuzum takma boşver.. Görmezden gel
Ah keşke herkes anlayışlı olsa sütüm yoksa da artık formül mamalar var eskisi gibi pirinç unu falan değil ki mamaların da içinde vitaminler var gönül ister ki anne sütüyle büyüsün yavrum ama yoksa da mamayla büyüyen tek bebek benimki olmayacak sonuçta herkes kendi dört dörtlük büyütmüş laf söylüyorSütle ilgili herhangi bi soru sormaları bile insanı etkiliyor. Sütün var dimi kızım, fazla olsaydı dolaba koyardın falan diyorlar. Sütüm bebeğime yeterli olsa yine bana yeter, yetmezse mama vericem yapacak bişey yok diyorum. Ama içten içe her söylenen şey kötü etkiliyor. Ben kimseye sütle ilgili bişey söylemem yanlış anlar üzülür diye, insanlar neden böyle. Ağzı olan konuşuyor
Ben götürdüm canımKızlar minnoşunu göz muaynesine götüren oldumu????
SagolunHadi gözünüz aydın olsun canım, günden güne farkediyor aslında bebişler, büyüyorlarSen sadece mama veriyorsun değil mi? Mamayı kaç saat aralıklarla ve kaç ml veriyorsun canım ? Bir de hangi mamayı kullanıyorsun :)
Ben italik duruyom azcik sanki..insallah yikilmamAynısı bendede var... Malum benmki asla meme almıor.. Mamaydı, gaz sancısıydı uykusuzluktu artk maloza bağladm
Ama yıkılmadm ayaktaym![]()
![]()
Aa bir de mama olarak hipp combiotic kullnyorm. MemnunumHadi gözünüz aydın olsun canım, günden güne farkediyor aslında bebişler, büyüyorlarSen sadece mama veriyorsun değil mi? Mamayı kaç saat aralıklarla ve kaç ml veriyorsun canım ? Bir de hangi mamayı kullanıyorsun :)
Yatarak emziriyorum meme ağzında uyuyunca ben kalkıyorum o uyuyor canımHayırlı akşamlar arkadaşlar size bir şey soracaktım benim oğlumun gündüz uykusu yok denecek kadar az gazımız da çok fazla doktor sab simplex damla verdi günde 3 kez 10 ar damla ve lactocol damla verdi günde 2 defa 5 er damla damlalar bazen fayda ediyor bazen etmiyor ama hiç uyku yapmıyor bebeklerinizin uyuması için uyguladığınız bir yöntem var mı yada zararı olmayan bildiğiniz bitkisel bir formül var mı tavsiyelerinizi bekliyorum
Benimki de emerek uyuyor ama 10 dk sonra geri uyanıyor günlük toplam 2 saat uykusu ya var ya yok doktordan uyuması için birşeyler isteyecek duruma geldim kv yakında gidecek inşallah ama oğlum uyumazsa nasıl iş yapacam onu düşünüyorum en azından yemek yapacak kadar uyusaYatarak emziriyorum meme ağzında uyuyunca ben kalkıyorum o uyuyor canım
Off kolik cok zorBalımm iyi sayılır bugün yageçtiğimiz 3 gün boyunca çıldırttı kolikten
Siz nasılsınız ?
Aynen bende hediye gelenleri bıraktm altnları.. Para bırakanda oldu aslında şuan döviz yüksek görünsede dediğin gibi aslnda düşük cnkü döviz böyle kalmaz uçar..Kuzum ben hediye gelenleri zaten banka da olan kasama koydum, hepsini döviz yaptim şu an düşükken ileriye dönük bi yatırım olacağı icin mantıklı buldum sonrasında da her ay bir miktar ayırmayı düşünüyoruz
Oyyy cok şükür annelerimiz var..Cok sukur iyiyiz annem yanımda onun olması baya iyi geldi buyuk kızımla ilgileniyor.yoksa cok bocalardim kesin
Seni cok iyi anlıorm cnkü bende aynı şeyleri yaşıorm.. Görmezden geldikçe kendilerini haklı görüp devam ediolarAh keşke görmezden gelebilsem bugün görmezden gelsem yarın yine aynısını yapıyor
Cnm sendemi devlet?Ben götürdüm canım
YıkılmaaaaaBen italik duruyom azcik sanki..insallah yikilmam![]()
Valla şu damlaların hepsi aynı ve hepsi boş benceHayırlı akşamlar arkadaşlar size bir şey soracaktım benim oğlumun gündüz uykusu yok denecek kadar az gazımız da çok fazla doktor sab simplex damla verdi günde 3 kez 10 ar damla ve lactocol damla verdi günde 2 defa 5 er damla damlalar bazen fayda ediyor bazen etmiyor ama hiç uyku yapmıyor bebeklerinizin uyuması için uyguladığınız bir yöntem var mı yada zararı olmayan bildiğiniz bitkisel bir formül var mı tavsiyelerinizi bekliyorum
İdare ediyorum canım sen nasılsınHyt-123 cnm iyimisin :)
Aa yazk ya cok uzuldm. Allah sabir versn yakınlarına insallah. Basiniz sagolsn cok üzücü gercktenİdare ediyorum canım sen nasılsın
Bu cumartesi düğünü olucacaktı yakınımın 20 yaşında gencecik kızdı kalp krizi geçirmiş vefat etmiş biraz sarstı beni çok üzüldüm herşeyi hazırdı evi eşyası gelinliği çeyizi ne bilim ya tuhaf ondan dolayı pek giremiyorum akrabamız olduğu için gelenimiz gideniz oluyor
Biz de hipp kullandık ama kabızlık yaptı, 2-3 günde bir kaka yapıyordu. Sma ya geçtik , şimdi günde 4-5 kez bezi doluyor oğluşun. Emzirme danışmanı 2 saatte bir emzir ardından doyabileceği kadar mama ver dedi. Amaç mamayı bırakmak değil sütü artırmak olmalı dedi, süt arttığında zaten bebek mamayı bırakıyormuşAa bir de mama olarak hipp combiotic kullnyorm. Memnunum