Totem yapıyorum ben doguramicam falan dersem belki pat diye gelirEn fazla 1 haftan var
Evet çok kilolu da değil az da değil bir hafta daha dursa 3500-3600 falan olur tam normal doğuma uygun hadi bakalım inşallah normal doğurucaz diren SevdaBebisinin kilosu masallah cok guzel tam normal doguma uygun tetikletmekte iyi degilmis suyu geliyor mus bebek kanala inemiyormus falan bayagi karisik isler dua edip beklicez canim
Evet mecburi sezeryan olacak benim canim Bugün 36+0 olduk. Sen bi kaç gün ondesin sanirimseninle haftamız aynı canım sezeryan mı olacaktı
ay orası da öyle ya doguruveriosun bişi anlamadan
senin haftan neydi canım
Gözünaydın olsun canım rabbim size bağışlasınMerhaba Hanımlar.. Doğum yaptım benSezaryenim zor geçti çok ağrım oldu hala da var ama dünyalar tatlısı bu kızım oldu.Rabbim doğuma yapacakların yardımcısı olsun
Benimde yumuşama var. Hata nişani. Bile geldi. Sancım ara sıra geliyor. Beklicegiz artikDoktor normal dedi bu savcıya biraz yumuşama var ama acilma yok dedi bakalm ne zman gelecek yavru
Benimki normal olduğu için ikiside cnm bir gün öncesi yoktu bende. Gece suyum geldi. Büyük kızımı öptüm çıktım evden.Yaa..aynı yastaymiş, sende ağladınmi doğumdan 1 gün önce kızından ayrı kalacaksın gibi yani nasıl desem ihanet gibi bir his kaplıyor içimi. Bide zor oluyormu 2 çocukla sonrası
Bı ara ilk kim doğuracak diye yarışırdık şimdi en son kim doğuracak diye yarışıyoruzYooo yooo sanmıyorum
Bir kızım var 4 yaşında. İkinci kızım geliyor inşallah .Diğerleri kaç yaşında canım
Benim de 3. Sezeryanim olacak insallah ikincinin üstünden 4 bucuk yil gecti. Ikisinde de zorlanmamistim cabucak toparlandim ama yine de düşününce icimi.bir korku kapliyorYarın sabah doğuma giriyorum bende, doktor bugün tüm tetikleri yaptı. 3. Sezeryanım ama yinede endişeliyim sezeryan doğum aralarim çok kısa ilk dogumum 2017-2019 buda 2021 bu beni biraz endişelendiriyor. Gece 12 den sonra yeme içmeyi kes dedi. Spinal anestezi uygulanacak 2 yaşında oğlum var en cokda geride onu bırakıp doğuma gitmek çok endişelendiriyor beni. Covidden dolayı ziyaret kabul ediyormu hastaneler yani oğlumu görebilecek miyim onu bile bilmiyorum.
Ben son hafta günde 5 hurma yedim ve yürüyüş yaptım 39+3 te geldi prensesim.ben de korkuyodum 40 i gecer diye çünkü hicbir belirti yoktu öncesindenormalde pek hareket edemiyorum ağrılarım var ama normal ve kolay bir doğum yapmayı, geç doğum yapmamayı çok istiyorum. yürürüm bunlar için ağrı olsa da. çok teşekkürler bilgi için :)
hoş gelmiş kızınızBen son hafta günde 5 hurma yedim ve yürüyüş yaptım 39+3 te geldi prensesim.ben de korkuyodum 40 i gecer diye çünkü hicbir belirti yoktu öncesinde
benim bugün 36+2 aramızda 2 gün varEvet mecburi sezeryan olacak benim canim Bugün 36+0 olduk. Sen bi kaç gün ondesin sanirim26 temmuza gün verdiler bakalım ne olacak.
Kiz benim bebe tombul benim durdukca riske giriyorTotem yapıyorum ben doguramicam falan dersem belki pat diye gelir
Evet çok kilolu da değil az da değil bir hafta daha dursa 3500-3600 falan olur tam normal doğuma uygun hadi bakalım inşallah normal doğurucaz diren Sevda
sallayalım bakalımHayy masallah güzel grubun guzell anneleri yeni doğum yapanlara hayırlı ugurlu olsun bugün yapacaklar da sağlıcakla kucağına aldın insallah kimse kalmadı kalanlar el sallasın bakalim
ne kadar oldu canım kilosu kızçeninKiz benim bebe tombul benim durdukca riske giriyor
Ben gerekli boyutlara kadar büyütüp durdum bebemiKiz benim bebe tombul benim durdukca riske giriyor
36+2 cnmseninle haftamız aynı canım sezeryan mı olacaktı
ay orası da öyle ya doguruveriosun bişi anlamadan
senin haftan neydi canım
Hakikaten bugn doğuranlar nie yazmadıBugün doğuranlar bebislerle aşk yaşamaktan burayı unuttular sanırım
Senin bebişim kilosu kaç Şuan doktorun ne diyor boy kilo olarakKiz benim bebe tombul benim durdukca riske giriyor
Zaten belli kişileriz geriisi bebegin gazi sütüyle uğraşıyorsallayalım bakalım