2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
En fazla 1 haftan var
Totem yapıyorum ben doguramicam falan dersem belki pat diye gelir
Bebisinin kilosu masallah cok guzel tam normal doguma uygun tetikletmekte iyi degilmis suyu geliyor mus bebek kanala inemiyormus falan bayagi karisik isler dua edip beklicez canim
Evet çok kilolu da değil az da değil bir hafta daha dursa 3500-3600 falan olur tam normal doğuma uygun hadi bakalım inşallah normal doğurucaz diren Sevda

seninle haftamız aynı canım sezeryan mı olacaktı

ay orası da öyle ya doguruveriosun bişi anlamadan

senin haftan neydi canım
Evet mecburi sezeryan olacak benim canim Bugün 36+0 olduk. Sen bi kaç gün ondesin sanirim 26 temmuza gün verdiler bakalım ne olacak.

Nosking canım benim bebegim gazı varken gögsümü ememiyor garip sesler cıkarıyo emsede bende gaz masajı yapıyorum emiyor rahat birde burnu tıkalıyken ememiyor cünku bebekler sadece burnundan nefes alırmış o yüzden burnu tıkalıyken ememiyor onuda acıyorum aspiratör serum suyuyla yada tuzlu suyla açın diyor doktor eczanedn alıp hatta bi doktor 5ml şırıngaya serum suyu cekip yan yapıp yarısını bi burun deliğine yarısını digerine sıkıp bebegi kaldırıyor ter temiz oluyor burnu ne var ne yok atıyor burnunda önemliymis bebeklerde burun temizligi ikisini yap aspiratörle ben temizliyorum burnunu önce suyu damlatıp bi kac damla sonra çekiyorum aspiratörle rahatlıyor baya atıyorda burundan rahatlıyor gazınıda alıyorum dene bi olmadı doktora danış

Doktor normal dedi bu savcıya biraz yumuşama var ama acilma yok dedi bakalm ne zman gelecek yavru
Benimde yumuşama var. Hata nişani. Bile geldi. Sancım ara sıra geliyor. Beklicegiz artik
Yaa..aynı yastaymiş, sende ağladınmi doğumdan 1 gün önce kızından ayrı kalacaksın gibi yani nasıl desem ihanet gibi bir his kaplıyor içimi. Bide zor oluyormu 2 çocukla sonrası
Benimki normal olduğu için ikiside cnm bir gün öncesi yoktu bende. Gece suyum geldi. Büyük kızımı öptüm çıktım evden.

Sonrasında iki gün sürdüğü için eşim ve annem gil zorladılar çünkü hiç ayrılmamış benden büyük kızım. İki gün sonra geldiğinde yanına hastaneye (hediye bile hazırlamıştım kardeşin getirdi diye). Küskünlük yaptı. Gelmedi yanıma. Bir saat sonra anlattım neden bırakmak zorunda kaldığımı. Ve öylelikle unuttu.

İlk başta alt üst oluyor hayatın. Yalan söylemicem. Ama alışıyor o telasada. Çünkü ilgiyi 2 yaşındaki kizima verdim. Bebek anlamaz diye. Emzirdim yatırdım hep.

Şimdi çok şükür diyorum. İkiside büyüdü. Oynuyorlar beraber. Biri 6,5 yaşında biride 4,5 yaşında.

Benim de 3. Sezeryanim olacak insallah ikincinin üstünden 4 bucuk yil gecti. Ikisinde de zorlanmamistim cabucak toparlandim ama yine de düşününce icimi.bir korku kapliyor planli olunca daha cok heyecan basiyor apar topar olsa diyorum bir gun öncesinin stresini yasamadan

normalde pek hareket edemiyorum ağrılarım var ama normal ve kolay bir doğum yapmayı, geç doğum yapmamayı çok istiyorum. yürürüm bunlar için ağrı olsa da. çok teşekkürler bilgi için :)
Ben son hafta günde 5 hurma yedim ve yürüyüş yaptım 39+3 te geldi prensesim.ben de korkuyodum 40 i gecer diye çünkü hicbir belirti yoktu öncesinde

Evet mecburi sezeryan olacak benim canim Bugün 36+0 olduk. Sen bi kaç gün ondesin sanirim 26 temmuza gün verdiler bakalım ne olacak.
benim bugün 36+2 aramızda 2 gün var
bebisler sağlıkla gelsin de nasıl geleceği çok önemli değil İşyerinde her gören soruyor bana nasıl doğacak diye bilmiyorum diyorum

Totem yapıyorum ben doguramicam falan dersem belki pat diye gelir

Evet çok kilolu da değil az da değil bir hafta daha dursa 3500-3600 falan olur tam normal doğuma uygun hadi bakalım inşallah normal doğurucaz diren Sevda
Kiz benim bebe tombul benim durdukca riske giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…