2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bizde yarın doktorumuzla görüşücez önerilerini isticem inşallah yarın taburcu olma ihtimalimiz varmış
Hadi İnşallah kavuşursun mis kokuluna bizim 12 gün oldu sanki hep evdeymiş gibi bir gün yoğun bakıma aldılar bir yıl gibi geldi Rabbim kimseyi evladından ayrı koymasın

Gaz için kiraz cekirdekli bel kemerleri veta patikler var canım. Yeni çıkmış benm zamanimda yoktu. Gaz damlasi var bide. Gazlı bebeği şu havalarda pişik yapmadan sıcak tutmak gerekiyor. Karnını ve ayakları sıcak olsun yeter.

Hi bide süt alerjisi falan olabilir bebekte. Doktora bi danışın derim

Bı deri bı kemik kalacaksam kesin eminim istiyorum

Hayy masallah güzel grubun guzell anneleri yeni doğum yapanlara hayırlı ugurlu olsun bugün yapacaklar da sağlıcakla kucağına aldın insallah kimse kalmadı kalanlar el sallasın bakalim
Millet burda bezdi mamaydi konuşup bebislerin 1-2 aylık fotolarını paylaşırken biz daha doguramiyorum diye yazicaz sanırım ben ümidimi kesiyorum

Millet burda bezdi mamaydi konuşup bebislerin 1-2 aylık fotolarını paylaşırken biz daha doguramiyorum diye yazicaz sanırım ben ümidimi kesiyorum
Aynen vallaha ayin daha 5 millet masallah dogurdu kimse kalmadi bir elin parmaklari kadar kaldik esim her gün diyor gızzzz hadii hadi doğursana diyorr psikoljik mobink uyguluyor

Kesinlikle katılıyorum benim yavrucakfa 35 te geldiği için sürekli neden bu oğlum acelen diyorum karnımda ne kadar kalsa o kadar iyiymiş orda bakmak kolay kızlar. Doğunsa sarılık mı olcak doydu mu meme mi emdi mi kaka neden az yaptı yeşil mi yaptı pembe mi derken gercekten insan zorlanıyor ama karnımda öyle mi ne yesem yiyor mecburi besleniyordu benimle

Kızlar yeni doğum yapanlar bebişler ne kadar süre uyanık kalıyor
Cok az canım alt değişme ve emzirmede uyank kalıyodu ilk basta benim bebeğim onun dısında da arada cok az yani toplarsak hepsini 2-3 saat kalıyodu ancak. 3 haftdan sonra arttı uyanıklık sğresi. Sende doğum yaptın galiba sorduğuna göre hayırlı olsun canım saglıkla büyüt

Hadi İnşallah kavuşursun mis kokuluna bizim 12 gün oldu sanki hep evdeymiş gibi bir gün yoğun bakıma aldılar bir yıl gibi geldi Rabbim kimseyi evladından ayrı koymasın
Amin inşallah canım ama bu gün taburcu olmadı neyse sağlıklı olsun da çarşamba günü taburcu olucakmış inşallah

Kızlar doğumdan sonra spora başlayan oldu mu acaba yada detoks kullanan ben her gün iki saat yürüyüş yapıyorum şuanlık bebeğim küvezde ya ondan vakit bulabiliyorum bide bişey sorucam şimdi ben termal atlet giyiniyorum göğüslerimi biraz sıkıyor sütüm kesilmez değil mi ya emin olamadım bu gün ilk defa giydim termal atletimi ama içimde şüphe kaldı

hadi ya ins kullanabiliriz alalı da baya oldu iade edemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…