- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
Hadi İnşallah kavuşursun mis kokuluna bizim 12 gün oldu sanki hep evdeymiş gibi bir gün yoğun bakıma aldılar bir yıl gibi geldi Rabbim kimseyi evladından ayrı koymasınBizde yarın doktorumuzla görüşücez önerilerini isticem inşallah yarın taburcu olma ihtimalimiz varmış
Anca toparlarsin cnm ilk basta hic iyilesemiyecekmissin gibi geliyo ama cok cabuk toparliyorsunDikiş yok canım.İşte kesilen yer acıyor.Yoksa yapıştırma benim de
Gaz için kiraz cekirdekli bel kemerleri veta patikler var canım. Yeni çıkmış benm zamanimda yoktu. Gaz damlasi var bide. Gazlı bebeği şu havalarda pişik yapmadan sıcak tutmak gerekiyor. Karnını ve ayakları sıcak olsun yeter.Gazı olabilir canım emzirme sonrası 45 dakika uğraşıyoruz gazı çıkmıyor çünkü kaka yaparken de çok ağlıyor.
Kulağını bilmiyorum ya bütün kontrolleri yapıldı işitme testi yapılması sadece durmadı.
Hi bide süt alerjisi falan olabilir bebekte. Doktora bi danışın derimGazı olabilir canım emzirme sonrası 45 dakika uğraşıyoruz gazı çıkmıyor çünkü kaka yaparken de çok ağlıyor.
Kulağını bilmiyorum ya bütün kontrolleri yapıldı işitme testi yapılması sadece durmadı.
20sine kdar kendi geldi geldiNiye kız bu işler sırayla değil. Nasip kısmet. Bir bakarsın sen önce dogurursun
Normal mi sezeryan mi seninki?
Bı deri bı kemik kalacaksam kesin eminim istiyorumYaa neden bu aceleee nedeeeen
Gerçekten ben de ilk doğumdan önce sizin gibiydim kızlar.gmz41 sonra bi pismaaan oldummki yani. Keşke bir ay daha kalsaydı içimde dedim
Tamam bebek kokusu ona kavuşma falan muhteşem ama benim doğum yaptığım sene de tıpkı bu yıl gibi aşırı sıcaktı.
Çocuk emzik yerine beni tutmuştu bideBi deri bi kemik kalmıştım. O yüzden soruyorum size emin misiniz kizlar?
Millet burda bezdi mamaydi konuşup bebislerin 1-2 aylık fotolarını paylaşırken biz daha doguramiyorum diye yazicaz sanırım ben ümidimi kesiyorumHayy masallah güzel grubun guzell anneleri yeni doğum yapanlara hayırlı ugurlu olsun bugün yapacaklar da sağlıcakla kucağına aldın insallah kimse kalmadı kalanlar el sallasın bakalim
Aynen vallaha ayin daha 5 millet masallah dogurdu kimse kalmadi bir elin parmaklari kadar kaldik esim her gün diyor gızzzz hadii hadi doğursana diyorrMillet burda bezdi mamaydi konuşup bebislerin 1-2 aylık fotolarını paylaşırken biz daha doguramiyorum diye yazicaz sanırım ben ümidimi kesiyorum
Kesinlikle katılıyorum benim yavrucakfa 35 te geldiği için sürekli neden bu oğlum acelen diyorum karnımda ne kadar kalsa o kadar iyiymiş orda bakmak kolay kızlar. Doğunsa sarılık mı olcak doydu mu meme mi emdi mi kaka neden az yaptı yeşil mi yaptı pembe mi derken gercekten insan zorlanıyor ama karnımda öyle mi ne yesem yiyor mecburi besleniyordu benimleYaa neden bu aceleee nedeeeen
Gerçekten ben de ilk doğumdan önce sizin gibiydim kızlar.gmz41 sonra bi pismaaan oldummki yani. Keşke bir ay daha kalsaydı içimde dedim
Tamam bebek kokusu ona kavuşma falan muhteşem ama benim doğum yaptığım sene de tıpkı bu yıl gibi aşırı sıcaktı.
Çocuk emzik yerine beni tutmuştu bideBi deri bi kemik kalmıştım. O yüzden soruyorum size emin misiniz kizlar?
Benimki de dur doğurma hemen diyip duruyor işleri çok yoğun bu ara diyeAynen vallaha ayin daha 5 millet masallah dogurdu kimse kalmadi bir elin parmaklari kadar kaldik esim her gün diyor gızzzz hadii hadi doğursana diyorrpsikoljik mobink uyguluyor
Cok az canım alt değişme ve emzirmede uyank kalıyodu ilk basta benim bebeğim onun dısında da arada cok az yani toplarsak hepsini 2-3 saat kalıyodu ancak. 3 haftdan sonra arttı uyanıklık sğresi. Sende doğum yaptın galiba sorduğuna göre hayırlı olsun canım saglıkla büyütKızlar yeni doğum yapanlar bebişler ne kadar süre uyanık kalıyor
Amin inşallah canım ama bu gün taburcu olmadıHadi İnşallah kavuşursun mis kokuluna bizim 12 gün oldu sanki hep evdeymiş gibi bir gün yoğun bakıma aldılar bir yıl gibi geldi Rabbim kimseyi evladından ayrı koymasın
hadi yaBen de sma almıştım ama bebeğime acayip gaz yaptı bağırmaktan sesi soluğu kesildi kuzumun bir gece yoğun bakıma alındı o zaman hastaneden mama istediler eşim Aptamil almış o iyi geldi Aptamil ile devam ediyoruz sma elimde kaldı