2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
emerken gercekten süt cekiyormu onun kontrolü yapmaya calışır mısın ? nasıl yapılcagıi konusunu bilmiyorum ama eger emiyorsa bence ac degildir canım. mama da vermişin zaten daha midesi kücük ya sütle mama ikisiyle ac kalmıyordur asla . hem dedigin gibi doymazsa aglardı.
kan değerlerine de bin şükür

Benim bebeğim 10 gündür doğudu ve hep küvezde ben sağmak zorundayım sütümü kesilir mi ki zaten kokusunu bile bilmiyorum evladımın hiç kucağımada alamadım sütümde giderse Allah korusun
Hayir canim oyle dusunme niye kesilsin sutun o kadar calisan kadin var sagiyor sütunu kesilmiyor saril saril geliyor masallah

Canım ilk bi kaç gün ebnde aynısını yasadım benim bebeğim yarım saat falanda emmedi zaten 1-2 dk emip bıraktı sağıp veriyodum ama sagdıgımda 3-4 saatte bi ancak 10-20 cc sonra sarılık olduk pişman oldum mama vermediğime mama ver sütün bence tam gelene kadar. Sagdıgında 20-30 ccyi görene kadar mamayı ver derim sahsen

Kızlar günaydın hepiniz iyisinizdir inşallah Nosking canımm hayırlı olsun doğum yapmıssın sende , seamoms sanada hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah Baska doğum yapan gözümden kaçan varsa onlarada hayırlı olsun gmz41 kız sende 40. Haftayı doldurcan bu gidişle galiba

Ohooo ben bu gidişle 42yi bile görürüm vazgeçti benim oğlan gelmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…