Kızım da geçen hafta pazartesi taburcu oldu. Yani 11 gündür iki bebe ile takılıyoruz
çok şükür genel olarak herşey yolunda. Uzamış sarılıklarımız vardı. Kızımın bitti. Oğlumda biraz daha var. Tahlilleri yapılıyo. Kan uyuşmazlığımızdan ötürü olabilir de diyolar. Bide oğlum da kasık fıtığı çıktı. Belki de ameliyat olcak. Allah dermansız dert vermesin. Şükür halimizee. Sen nasılsın. Forumu gerçekten takip edemiyorum artık. Ama anne olmak gerçekten çok farklı bişeymiş. Uyku bağımlısı olan beni bile uykusuzluğa alıştırdılar. Ve sabrı öğretiyolar.
Yaaa. Tek değilmişimm. Bizim beslemelerde çok uzun sürüyo. Bi de iki tane
ben sürekli emziremiyorum. Yetişmiyor. Yoğunbakımda çalışırken 40 dk da ya da en fazla 1 saatte 5 tane bebek bakardık. Nasıl yetişiyomuş anlayamadım. Hatta süt sağma işini de yetiştiremiyorum bazen o yüzden sütümde azalma söz konusu
bende bazen gazlarını çıkarmaya çalıştığımda annemler eskiden gaz mı varmış diyolar. Ya da uyuyan bebek uyandırılır mı diyolar. Ama kızım 4 gün de kilo almamış. Alması gerekirken. Artık kimseyi sallamıyorum. İşte daha küçükler kusarlarsa ciğeelerine kaçar diye düşündüğüm için pimpirikliye de çıktı adım. Yani anlıcanız pimpirikli taze anne olduk onlara göre..