2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar hamileyken saçınıza keratin bakım yaptırdınız mı ? Veya yapılır mı bilginiz var öı ? Brezilya fönü felan sakıncalı biliyorum ama keratin hakkında bilgim yok

Öncelikle soran tebrik eden herkese teşekkür ederim kızlar.Hastanedeyiz.Fotoğrafçıyı bekliyoruz süslendikAğrım acım var ama süsümden eksik kalmadım
Dün sabah sezaryenle oğlum dünyaya geldi.Gayet iyiyiz.Tek sıkıntı emmekte zorlanıyor.Ama ona rağmen kakası çişi yerindeAllah herkese nasip etsin

Masallah ne güzel hayirlisiyla evinize de gidersiniz insallah

valla bana sıcak fln fayda etmio kuzum ne bulursam yiom mesela az önce arkadaşın eşi kek yapmış o da ise getirmiş onu bile yedim benim bebiş iyi salı kontrolüm vardı 2800 dedi doktor haftasıyla uyumlu görünüyor tek sıkıntımz içerdeki hareketleri çok canımı acıtıyor doğunca o küçük bacaklarını ısırıcm
senin bebiş kız mı?

Kızlar hamileyken saçınıza keratin bakım yaptırdınız mı ? Veya yapılır mı bilginiz var öı ? Brezilya fönü felan sakıncalı biliyorum ama keratin hakkında bilgim yok
kuzum yaptırma bence onların içinde formaldehit diye kimyasal zararlı bir madde oluomus nolur nolmaz

Oyyy yüzbinkere maşallahhhh o nasıl saç öyleee sevsinler seniii

Aa masallah vallatoka alalim ya hemen ..

Ay masallah sana minik prenses ipek saçlarına kurban Toka bandana tak takıştır annesi
Biz senle çok çektik mide bulantısı kusmadan ama bak senin değmiş darısı başıma

2 gün önce saçımı kestirdim bu uzunlukta maşallah ya maşallah

Oh sonu güzel bitmiş çok şükür geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün ömür boyu saç sorunu olmasın

Maşallah bu ne güzellik

Ay masallah ya ilk defa bu kadar uzun sacli bir bebis gördüm Saglikla büyüsün insallah prenses
Sağolun kızlar taradım saclarin i icim gidiyor ya bakıp bakıp benim kızım diyorum:)

kuzum yaptırma bence onların içinde formaldehit diye kimyasal zararlı bir madde oluomus nolur nolmaz
Evet ya internetten araştırınca öyle olduğunu okudum. keratinde de varmı bilemedim kimisi birşey olmuyor demiş kimisi organikten felan bahsetmiş..
Doğumdan sonra iyi görüneyim diye yaptıracaktım kaldı artık

InsAllah canim insAllah bakalim hayirlisi ogle sonu randevum var yazarim sonucu

son fotograf işini de halledin sonra dogru evinize çok şükür
süslü süslenecegni biliyordum zaten :)
sen iyileştikce o daha iyi olacak . bir sürü güzel güzel fotolarınız olsun inşallah

Nosking i merak ediyorum kızlar.
özelden falan görüşüp haberiniz var mı? o naptı acaba dogum yapacaktı dün akşam üstü.
bende temmuz forumunda takılmasam iyi olacak aslında temmuza cekmesem kendimi

Evet anahtarları verin bana. Temmuz sonu ben kapatir çıkarım
Eminmisin heryeri iyice kapatabilecekmisim camlar kapılar perdeleri indirmen lazım haa halilarida toplanmak lazım grubun bir sonraki doğuma Nezmaan denk getireceği belli değil herkese cen cen cevap verebilecekmisin kendinde bu gücü görüyor musun yoksa Bal0ncuk yanlama koyalım beklesin oda 6 gün daha

Kızlar beni doğumdan sonra yoğun bakıma aldılar yeni ciktim odaya. Cok fazla kan kaybetmişim gece de tansiyonum düşmedi bir türlü.
Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin sanada çok ama çok geçmiş olsun rabbim sifa versin simdi nasilsin ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…