- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
Masallah ne güzelÖncelikle soran tebrik eden herkese teşekkür ederim kızlar.Hastanedeyiz.Fotoğrafçıyı bekliyoruz süslendikAğrım acım var ama süsümden eksik kalmadım
Dün sabah sezaryenle oğlum dünyaya geldi.Gayet iyiyiz.Tek sıkıntı emmekte zorlanıyor.Ama ona rağmen kakası çişi yerindeAllah herkese nasip etsin
Ay masallah ya ilk defa bu kadar uzun sacli bir bebis gördümBiz evimize geldik teyzoşlar, 9 ay boyunca boşuna her gün kusmadım sırma saçlı kızıma bi masallah alirim :)
valla bana sıcak fln fayda etmio kuzum ne bulursam yiom mesela az önce arkadaşın eşi kek yapmış o da ise getirmiş onu bile yedimKarpuzu çok severim burda kilo aldırıyor bebeğe deyince birkaç kişi, işyerine bile götürdümişten gelince yemek yapamadim yorgunluktan. Peynir karpuz, makarna karpuz.. menüler hep bu tarzdi ama işe yaramamış. 2400 den ,2520 civari bişey olmuş. Nasip sağlıklı olsun da.. sıcaklarda nasıl iştahın açık kizz? Maşallah diyeyim senin bebiş ne alemde?
kuzum yaptırma bence onların içinde formaldehit diye kimyasal zararlı bir madde oluomus nolur nolmazKızlar hamileyken saçınıza keratin bakım yaptırdınız mı ? Veya yapılır mı bilginiz var öı ? Brezilya fönü felan sakıncalı biliyorum ama keratin hakkında bilgim yok
Oyyy yüzbinkere maşallahhhh o nasıl saç öyleee sevsinler seniii
Aa masallah vallatoka alalim ya hemen ..
Ay masallah sana minik prenses ipek saçlarına kurbanToka bandana tak takıştır annesi
Biz senle çok çektik mide bulantısı kusmadan ama bak senin değmiş darısı başıma
2 gün önce saçımı kestirdim bu uzunluktamaşallah ya maşallah
Oh sonu güzel bitmiş çok şükür geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün ömür boyu saç sorunu olmasın
Maşallah bu ne güzellik
Sağolun kızlar taradım saclarin i icim gidiyor ya bakıp bakıp benim kızım diyorum:)Ay masallah ya ilk defa bu kadar uzun sacli bir bebis gördümSaglikla büyüsün insallah prenses
Teşekkür ederim ben de onu aldım canımSolgar aldim canm
Evet ya internetten araştırınca öyle olduğunu okudum. keratinde de varmı bilemedim kimisi birşey olmuyor demiş kimisi organikten felan bahsetmiş..kuzum yaptırma bence onların içinde formaldehit diye kimyasal zararlı bir madde oluomus nolur nolmaz
Ya ne mutlu sanaSağolun kızlar taradım saclarin i icim gidiyor ya bakıp bakıp benim kızım diyorum:)
InsAllah canim insAllah bakalim hayirlisi ogle sonu randevum var yazarim sonucuOlsun canım ikinizin sağlığı önemli neticedehaftası çok şükür iyi, Prematüre sınırını aştılar. bende 39 beklemek isterdim biraz daha durabilirlerdi tabi ama sağlık olsun yakında kucağına almış olacaksın öyle düşün
Güzel haberle gel inşallah
son fotograf işini de halledin sonra dogru evinizeÖncelikle soran tebrik eden herkese teşekkür ederim kızlar.Hastanedeyiz.Fotoğrafçıyı bekliyoruz süslendikAğrım acım var ama süsümden eksik kalmadım
Dün sabah sezaryenle oğlum dünyaya geldi.Gayet iyiyiz.Tek sıkıntı emmekte zorlanıyor.Ama ona rağmen kakası çişi yerindeAllah herkese nasip etsin
Eminmisin heryeri iyice kapatabilecekmisimEvet anahtarları verin bana. Temmuz sonu ben kapatir çıkarım
Büyük geçmiş olsun cnmKızlar beni doğumdan sonra yoğun bakıma aldılar yeni ciktim odaya. Cok fazla kan kaybetmişim gece de tansiyonum düşmedi bir türlü.
Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin sanada çok ama çok geçmiş olsun rabbim sifa versin simdi nasilsin ???Kızlar beni doğumdan sonra yoğun bakıma aldılar yeni ciktim odaya. Cok fazla kan kaybetmişim gece de tansiyonum düşmedi bir türlü.
Geçmiş olsun canimKızlar beni doğumdan sonra yoğun bakıma aldılar yeni ciktim odaya. Cok fazla kan kaybetmişim gece de tansiyonum düşmedi bir türlü.
Masallah sana aybuke saç olarak doğmuşumBiz evimize geldik teyzoşlar, 9 ay boyunca boşuna her gün kusmadım sırma saçlı kızıma bi masallah alirim :)