2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Evet ilk sen bulmuşsun bence de çünkü ilk oğluma isim ararken hep Türkçe kökenli isimler üzerine yoğunlaştık biz
Bunda da önce ilk oğlumuzun adıyla uyumlu isimleri düşündük içimize sinmedi hiçbiri sonrada az duyulmuş az bilinen isimlerden araştırma yaparken ben de anlamına çok önem veriyorum bu ismi sevdik en çok. anlamı da güzel olduğu için ortak karar oldu bizde de

Kızlar bu saç boyasını aldım gratisten. Nasıl bi marka bilen var mi? Amonyaksız diye yazinca kaptim. Bi de siyaha boyucam. İnşallah pişman olmam
Hi bide kullanan varsa tek kutu yeter mi sizce? Uzun saçım. Doğum öncesi boyayım istiyorum. Boya yetismezse saçımın uçlarından aldiririm artık

Eklentiler

• IMG_20210701_231853.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 29
Merak ettim şimdi normalde erken gelme riski mi var yarın haber ver canım
Yaa teşekkür ederim teyzesi olsun içinize sinen ortak bir isim buldunuz mu peki

Uyumlu olmasını bende istedim aslında zaten bu ismi duyduğumda farklı ve anlamlı oluşuyla aklımda kaldı ama eşim beğenmeyince başka isim bakarken uyumlu olsun diyerek baktım beğenemedim.. ilk oğlumun isminide ben koymuştum çok ısrar edecek yüzü bulamadım açıkcası tekrar şansımı denedim koyalım mı diye sağolsun 2 sinde de kırmadı beni. bu isimde ucundan kıyısından gene son hecesiyle uyumlu sayılır

Uyumdan çok anlam benim de önceliğim ama bizim hiç uymuyor isimleriyle yaşasın Arden kuzucuklarımız ve tüm kuzucuklar biz ilk oğlumuza 2 isim koyduk 2 ismi de çok sevdiğimiz için seçim yapamadık bunda da ortak fikir Arden olunca çok problem olmadı zaten

vallahi iyi olmuş ortak beğenmeniz genelde eşler birbirinin zıttı isimler söylüyor özellikle benim eşim..
istediği ismi söylemeyeyim o nasıl isim diye linç edilebilirim
Oyy evet isimleriyle yaşasın tüm yavrular

Merak ettim şimdi normalde erken gelme riski mi var yarın haber ver canım
Yaa teşekkür ederim teyzesi olsun içinize sinen ortak bir isim buldunuz mu peki
Bilmiyorumki canim. Bi risk varsa söylerlerdi heralde.. yarın sorayım bakalım neden bu kadar erkenmis, dertleri neymiş Kaan diyoruz bakalim. Başına Arden getiriyorum olmadi diyorlar
Arada bir şansımı deniyorum işte böyle..

Ee o kadar iş güç yaparsaniz ben bile gelirim maşallah anneler yerinde durmuyorki bebekler dursun
Kız kimim var yapacak
Ilaki ben yapcam. Birde şimdi yapayım ki bebisime vakit geçireyim doğunca.
Bugün yıkadım daha muslin bezleri i. Yarın ütülicem.
Burda öyle temizlikçi tutmuyor kimse. Herkes kendi işini kendi yapior.

Sende kim yapti

İyi yapmışsın canim. Takılıyorum işte ben sana
Dediğin gibi bebek doğunca en değerli vaktin ona kalsın. Bi de diğer çocuklarına..
Ben temizlikçi tuttum. Eşimi kapilari duvarları camları ona sildirdim karın tokluğuna bebek kıyafetlerini de valla parça parça yaptim. Hastane çantasını falan.. Çalıştığım için fırsat buldukça.. ailem yok yanımda. İnşallah doğum öncesine yetişirler de son hazirliklara yardım ederler

Benim oğlumun da kafası büyüktü ona takılmayın hatta ona rağmen normal doğum denedik 6-7 saat sancı çektim suyum gelmişti açıklık 4-5 cm di yanlış hatırlamıyorsam ama kafası büyük lldugu için kanala girmedi en son ben dayanamamistim doktora sezeryana alın diye yalvarmistim. Yani demem o'ki kafasının büyük olmasına takılmayın bazı bebekler öyle koca kafalı olarak geliyorlar dünyaya şuan 2 yaşında kafası gayet normal yaşıtlarıyla

Yarında yaparsam bittim cnm. Benim isimde sildi sagolsun camları ama yinede dolandım onu yaptım bunu yaptım.
Yani hiç boş durmadım. Zaten doktora gittiğimde çarşamba günü demişti alt tarafımin yumsadigini.
Hayirli gelsinler, acele etmeden

Benim Nişanim geliyor yine, parça parça bakalım bizimkisi ne zmn gelecek
Yaa bu erkenci kuş mu çıkacak acaba var mı sancın canım ?
Kaan da güzel isim inşallah gönlünüze göre olur annesi
Bugün kontrole gidince haber ver bakalım ne zaman gelecek kaan bey

Benim de sabah belli olcak canım sezeryan yada normal olacağı kontrolüm var 5temmuz olabilirim sezeryan tahminim normali bekletmicekler galiba
Aa bi 5 temmuz bebeği daha mı geliyor yoksa senin bebeğinde mi iri ? neden 39+ civarı beklemiyorlar canım

Benim böbrek dgerlerim artmis canim bebeğim maşAllah gayet saglikli ama ben riskli oldugum icin erken alabiliriz dedi

Öyle oluyor zaten canim. Temizlikçi bile gelse biz de onla beraber yoruluyoruz. Bi de iş bitmiyorki anasını satayim
Aynen acele etmesinler, hayırlısı ile güzel bir zamanda gelsin kuzucuklar. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…