- 22 Mayıs 2015
- 219
- 243
- 34
Evet ilk sen bulmuşsun bence deValla o konuda ben önce bulmuşumdur kesinilk oğlum 2 yaşındayken duydum Ardeni. aslında tek çocukta mutabıktık daha düşünmüyordum ama ismi duyunca olur da yine bir erkek çocuğum olursa sırf erkek çocuklarını seviyorum diye bu ismi koyarım diye içimden geçirdim eşim benimsemedi başta. Farklı çok isim baktım ama yok bir türlü beğenemedim.. Birde anlamı güzel olmasına dikkat ediyordum. Dedim iş başa düştü Eşimi ikna edeyim öyle oldu sen nasıl karar verdin ?
Yaa yeni görüyorum. Maşallah sübhanallahBiz evimize geldik teyzoşlar, 9 ay boyunca boşuna her gün kusmadım sırma saçlı kızıma bi masallah alirim :)
Merak ettim şimdi normalde erken gelme riski mi var yarın haber ver canımValla sorma daha yeni geldim kendime. Bide bugün yazın en sıcak günüymüş. 42 dereceydi, donduk
Prosedür böyle heralde. 35+3 teyim yani ama erken gelme ihtimaline karşı olabilir. Bugün tahlilleri yaptırdım sonuç çıkınca gel dediler.yani yarın sabah.
Bu arada Arden ismine bayılıyorumkaç kere aile meclisine sundum reddedildi kapı süsünü de gördüm. Bayıldımm gerçekten. Yazmaya fırsatım olmadi.
Allah'ım analı babalı büyütsün canim. Ne güzel sen de doğurdun kurtuldun. Ağrıların da biran önce geçsin inşallah
Ne mutlu sana. Sağlıkla gelsin bebeğin canım.
Uyumlu olmasını bende istedim aslında zaten bu ismi duyduğumda farklı ve anlamlı oluşuyla aklımda kaldı ama eşim beğenmeyince başka isim bakarken uyumlu olsun diyerek baktım beğenemedim.. ilk oğlumun isminide ben koymuştum çok ısrar edecek yüzü bulamadım açıkcasıEvet ilk sen bulmuşsun bence deçünkü ilk oğluma isim ararken hep Türkçe kökenli isimler üzerine yoğunlaştık biz
Bunda da önce ilk oğlumuzun adıyla uyumlu isimleri düşündük içimize sinmedi hiçbiri sonrada az duyulmuş az bilinen isimlerden araştırma yaparken ben de anlamına çok önem veriyorum bu ismi sevdik en çok. anlamı da güzel olduğu için ortak karar oldu bizde de
Uyumdan çok anlam benim de önceliğim ama bizim hiç uymuyorMerak ettim şimdi normalde erken gelme riski mi var yarın haber ver canım
Yaa teşekkür ederim teyzesiolsun içinize sinen ortak bir isim buldunuz mu peki
Uyumlu olmasını bende istedim aslında zaten bu ismi duyduğumda farklı ve anlamlı oluşuyla aklımda kaldı ama eşim beğenmeyince başka isim bakarken uyumlu olsun diyerek baktım beğenemedim.. ilk oğlumun isminide ben koymuştum çok ısrar edecek yüzü bulamadım açıkcasıtekrar şansımı denedim koyalım mı diye sağolsun 2 sinde de kırmadı beni. bu isimde ucundan kıyısından gene son hecesiyle uyumlu sayılır
Uyumdan çok anlam benim de önceliğim ama bizim hiç uymuyorisimleriyle yaşasın Arden kuzucuklarımız ve tüm kuzucuklar biz ilk oğlumuza 2 isim koyduk 2 ismi de çok sevdiğimiz için seçim yapamadık bunda da ortak fikir Arden olunca çok problem olmadı zaten
Maşallah kafanin guzelligine saclarinin tatliliginaBiz evimize geldik teyzoşlar, 9 ay boyunca boşuna her gün kusmadım sırma saçlı kızıma bi masallah alirim :)
Amin inşallah canımNe mutlu sana. Sağlıkla gelsin bebeğin canım.
Bilmiyorumki canim. Bi risk varsa söylerlerdi heralde.. yarın sorayım bakalım neden bu kadar erkenmis, dertleri neymişMerak ettim şimdi normalde erken gelme riski mi var yarın haber ver canım
Yaa teşekkür ederim teyzesiolsun içinize sinen ortak bir isim buldunuz mu peki
Ee o kadar iş güç yaparsaniz ben bile gelirimBenim Nişanim geliyor yine, parça parçabakalım bizimkisi ne zmn gelecek
Kız kimim var yapacakEe o kadar iş güç yaparsaniz ben bile gelirimmaşallah anneler yerinde durmuyorki bebekler dursun
İyi yapmışsın canim. Takılıyorum işte ben sanaKız kimim var yapacak
Ilaki ben yapcam. Birde şimdi yapayım ki bebisime vakit geçireyim doğunca.
Bugün yıkadım daha muslin bezleri i. Yarın ütülicem.
Burda öyle temizlikçi tutmuyor kimse. Herkes kendi işini kendi yapior.
Sende kim yapti
Benim de sabah belli olcak canım sezeryan yada normal olacağı kontrolüm var 5temmuz olabilirim sezeryan tahminim normali bekletmicekler galibaYok mu arttıran demiştim ayağımı süreyerek gidiyorum 5 temmuza
İşte 5 temmuz bebişleri
@WomenClub
@BirVarmisimBirYokmusum
@KediMelegiii
@masal-86
Ve ben
Süpriz yapan bebişlerde çıkabilir belki
Benim oğlumun da kafası büyüktü ona takılmayın hatta ona rağmen normal doğum denedik 6-7 saat sancı çektim suyum gelmişti açıklık 4-5 cm di yanlış hatırlamıyorsam ama kafası büyük lldugu için kanala girmedi en son ben dayanamamistim doktora sezeryana alın diye yalvarmistim. Yani demem o'ki kafasının büyük olmasına takılmayın bazı bebekler öyle koca kafalı olarak geliyorlar dünyayaMerhaba Hanımlar..Doğum için gün aldım bugün.5 Temmuz Pazartesi kısmetse sezaryen olacm.38+4 haftalık olacak.
Yalnız doktorum bebeğin başı büyük diyor sürekli.Bugün de söyledi.Buraya da yazıp duruyorum ama aklıma takılıyor işte elimde değil
Yarında yaparsam bittim cnm. Benim isimde sildi sagolsun camları ama yinede dolandım onu yaptım bunu yaptım.İyi yapmışsın canim. Takılıyorum işte ben sana
Dediğin gibi bebek doğunca en değerli vaktin ona kalsın. Bi de diğer çocuklarına..
Ben temizlikçi tuttum. Eşimikapilari duvarları camları ona sildirdim karın tokluğuna bebek kıyafetlerini de valla parça parça yaptim. Hastane çantasını falan.. Çalıştığım için fırsat buldukça.. ailem yok yanımda. İnşallah doğum öncesine yetişirler de son hazirliklara yardım ederler
Yaa bu erkenci kuş mu çıkacak acaba var mı sancın canım ?Benim Nişanim geliyor yine, parça parçabakalım bizimkisi ne zmn gelecek
Kaan da güzel isimBilmiyorumki canim. Bi risk varsa söylerlerdi heralde.. yarın sorayım bakalım neden bu kadar erkenmis, dertleri neymişKaan diyoruz bakalim. Başına Arden getiriyorum olmadi diyorlar
Arada bir şansımı deniyorum işte böyle..
Aa bi 5 temmuz bebeği daha mı geliyor yoksaBenim de sabah belli olcak canım sezeryan yada normal olacağı kontrolüm var 5temmuz olabilirim sezeryan tahminim normali bekletmicekler galiba
Benim böbrek dgerlerim artmis canim bebeğim maşAllah gayet saglikli ama ben riskli oldugum icin erken alabiliriz dediYaa bu erkenci kuş mu çıkacak acaba var mı sancın canım ?
Kaan da güzel isiminşallah gönlünüze göre olur annesi
Bugün kontrole gidince haber ver bakalım ne zaman gelecek kaan bey
Aa bi 5 temmuz bebeği daha mı geliyor yoksasenin bebeğinde mi iri ? neden 39+ civarı beklemiyorlar canım
Oy maşallah annesi nasıl dayandınBiz evimize geldik teyzoşlar, 9 ay boyunca boşuna her gün kusmadım sırma saçlı kızıma bi masallah alirim :)
Öyle oluyor zaten canim. Temizlikçi bile gelse biz de onla beraber yoruluyoruz. Bi de iş bitmiyorki anasını satayimYarında yaparsam bittim cnm. Benim isimde sildi sagolsun camları ama yinede dolandım onu yaptım bunu yaptım.
Yani hiç boş durmadım. Zaten doktora gittiğimde çarşamba günü demişti alt tarafımin yumsadigini.
Hayirli gelsinler, acele etmeden