2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kuzum çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah bundan sonra herşey yolunda gider.tez zamanda hem sen hemde kızlar toparlanırsınız inşallah.Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Saglıcakla buyut yavrularını gozun aydın. Çok geçmiş olsun. en kısa surede toparlanırsın ınşallah.

Büyük geçmiş olsun canım bolca dinlen bak bebişler de çok iyiymis

Cok sükpr 3. De iyisiniz. Allahim bağışlamış kızlarını sana. Senide onlara.

Hepsi geçti gitti cnm.
Anne olmak kolay değil.
Geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım neler yaşamışsın bebeklerin iyi olmasına çok sevindim Allah analı babalı büyütsün

Kızlar merhaba ben de bugün doğum yaptım. Gece hiç uyuyamamıştım ağrım falan da yoktu. Sabah ezanı okundu hala ben de uyku yoktu. Tam dalar gibi oldum çişim geldi sanıp koşa koşa tuvalete gittim ama tutamadım anladım suyum geldi. Benim kan ile beraber geldi her yer kan ve su oldu evde. Hastaneye geldim 1 cm açılmam vardı ama rahmin yumuşamış dedi doktor. Epidural ister misin diye sordular. Ben de size bırakıyorum demiştim. O doğumu uzatır dedi yapmadı. Ara ara yürüyüş yap koridorda açılman hızlansın dedi. İki kez tur attım yine ağrım yoktu. Açılmam 3 cm olmuşu. Sancı verdiler 1 saat içinde şiddetlendi ağrılarım dayanamaz hale geldim doktoru çağırın dayanamıyorum dedim epidural istiyorum dedim doktor baktı bebeğin kafası gelmiş hemen doğumhaneye alın dedi ve iki kez ıkınırsan bebek gelir dedi. 10 dakika içinde bebişim geldi. Saat 10.45 gibi. Çok şükür isteyen herkese nasip olsun

Kızlar hamileyken saçınıza keratin bakım yaptırdınız mı ? Veya yapılır mı bilginiz var öı ? Brezilya fönü felan sakıncalı biliyorum ama keratin hakkında bilgim yok
Canım hamileyken yaptırmadım ama yaptırmazdım da sanırım o kadar ağır ve iğrenç kokuyor ki ayyy allahımmm o neydi. O kimyasal direkt saç derisinden vücuda geçiyodur kesin ısı verdikleri falan için. Bence yaptırma yani

Çok çok geçmiş olsun

Cnmmm benimm
Biraz zor geçmiş ama o an onları görmek bile ömre bedel..
Valla kurtuldn kızzzzzzzzzz
Hadi iyileşte gel sana hatayda yemek ısmarlayacam

Yaaaaaa kıyamammmmmm sendemiii
Hoşgeldii minnoş
Bence cok güzel olmuş doğumun cnm ya...
Maşallh maşallah..
İyisiniz demi ikinizde

Ayy kuzum okurken ağlayacaktım inan. Aşlah yardımcın olsun. Bi yerde okumuştum bu durumu. İnş böyleve atlatmış olursun sonrasına bir sıkıntın kalmaz. Maşallah bebeişler de sağlıklı çok şükür. Rabbim ailece sağlıkla tez zamanda eve çıkmanızı nasip etsin inş

Biz evimize geldik teyzoşlar, 9 ay boyunca boşuna her gün kusmadım sırma saçlı kızıma bi masallah alirim :)
Maşallah kızına benim oğluşum da aynı baya saçlı doğdu boşuna gavisconkolik olmamışım diyorum bende sezaryen olmasaymış da gününü bekleseymiş toka takacak kadar olacakmış

Yaaa ne güzel bir doğum olmuş gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün miniğini
Yok yok vazgeçtim zaten canım sen nasılsın oğlun nasıl daha öncede sordum ama kaçırdın gözden demekki

Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah

Masallah ne guzel kolayca olmshep boyle kolay ve saglikla ilerler devamnda da insallah..gozunuz aydin..saglikli,hayirli olsun,anali,babali büyüsun insallah⚘

Ben de iyiyim canım sıcaklarda ferahlamaya çalışıyorum. Oğlumu soruyosan o 5 yaşındaki iyi şükür kendini televizyona verdi ben sürekli ayılıp bayılıp yattığım için akşama kadar trt çocuk izliyoruz beraber. Karnımdaki kızımı sorarsan onun da rahatı yerinde şükür.

Yaaaaaa kıyamammmmmm sendemiii
Hoşgeldii minnoş
Bence cok güzel olmuş doğumun cnm ya...
Maşallh maşallah..
İyisiniz demi ikinizde
İyiyiz çok şükür canım hafif ağrım var o da normal
Masallah ne guzel kolayca olmshep boyle kolay ve saglikla ilerler devamnda da insallah..gozunuz aydin..saglikli,hayirli olsun,anali,babali büyüsun insallah⚘
Amin inşallah teşekkür ederim canım hepimize acı keder göstermesin Allah

Ooo maşallah canım çok iyi olmuş. Benim de oğlumda 10 da suyum geldiği için yatış yapılmıştı aynı senin gibi odada suni sancıyı çektim saat 16.01 de oğlum doğdu. Beni de odadan doğumhaneye sedyeyi koşturarak götürmüşlerdi bebek geliyor diye. Dığumhanede de 1 kez daha ıkın gelmiş dedi ve anında doğdu

Maşallah iyi olun doğum sonrasını düşünüyormusun hiç benimki güya kardeşini seviyor ama doğunca nasıl olacak endişelenmiyor değilim okula da yazdırdık bu sene.. inşallah hem kardeş hem anaokulu adapte olur. Küçük yaştan beri kreşe gidiyor ama yine de endişeleniyorum.
senin oğlun ne diyor kardeşinin gelmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…