2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
e devlette raporlar kısmında var . arama kısmına raporlar yazar mısın ?

Benim böbrek dgerlerim artmis canim bebeğim maşAllah gayet saglikli ama ben riskli oldugum icin erken alabiliriz dedi
Olsun canım ikinizin sağlığı önemli neticede haftası çok şükür iyi, Prematüre sınırını aştılar. bende 39 beklemek isterdim biraz daha durabilirlerdi tabi ama sağlık olsun yakında kucağına almış olacaksın öyle düşün
Güzel haberle gel inşallah

Günaydın herkese hayırlı cumalar
Baloncuk. 26 temmuza gün verdiler bana. Ama hiç de o kadar bekleyeceğini zannetmiyorum
Cemren0604 canim ben gün veren kişiye soracaktım o bana sordu. Neden bu kadar önceden gün al dedi doktorun diyor ben de bilmiyorum neden dedim :) neyse olsun dedi

M Mincir38 koşşş yetişşş
Topiği ben kapatamıorm
Benden 6 gn snra olan var

Evet cnm sancım var, ama hastaneye gidilecek kadar değil. Geceleri çok kötü sancilaniyorum.
Ben daha sapa sağlam ayaktayım gece ama az kalsın gidecektim sancılar uyutmadı beni.
Her an hersey ola bilir diyorum

Gören o güne yer kalmayacak diye şimdiden ayırttı sanar neden bu kadar erken verildi anlamadım vallahi..
bana da 5 temmuza verirken 3 kişi daha vardı listede. salı mı olsa felan dedik ama ameliyat saati geç veriyorlardı diye pazartesi olsun dedik.
sağlıcakla gününü beklesin bebişin 25 gün sonra kucağında
Evet cnm sancım var, ama hastaneye gidilecek kadar değil. Geceleri çok kötü sancilaniyorum.

Ben daha sapa sağlam ayaktayım gece ama az kalsın gidecektim sancılar uyutmadı beni.
Her an hersey ola bilir diyorum
Diğer çocukların da böyle erken geldi mi nişanın canım ?
oradan belki anlarsın doğumun erken olup olmayacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…