- 1 Ekim 2020
- 2.340
- 3.434
İnan doğuma gittiğim sabah bile kustum kuzum ama sonu sürprizli bitti :)Oy maşallah annesi nasıl dayandın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan doğuma gittiğim sabah bile kustum kuzum ama sonu sürprizli bitti :)Oy maşallah annesi nasıl dayandın
Hayırlısı ile kucağınıza alınBen yarın doğum yapacağım inşallah. 38+4 oluyorum ben de
2 gün önce saçımı kestirdim bu uzunlukta maşallah ya maşallahBiz evimize geldik teyzoşlar, 9 ay boyunca boşuna her gün kusmadım sırma saçlı kızıma bi masallah alirim :)
Ilk süt sarı renkli koyu bir şey oluyor ya ağız sütü. O biraz akıp kuruyor canım.Ama şey gibi mesela
Sanki süt akmış kurumuş gibi
Ama süt akmadı eminim
Bilemedim.. Sanki yara olmuş kurumuş gibiIlk süt sarı renkli koyu bir şey oluyor ya ağız sütü. O biraz akıp kuruyor canım.
Oh sonu güzel bitmiş çok şükür geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün ömür boyu saç sorunu olmasınİnan doğuma gittiğim sabah bile kustum kuzum ama sonu sürprizli bitti :)
e devlette raporlar kısmında var . arama kısmına raporlar yazar mısın ?Kızlar merhaba, doğum yapanlara hayırlı olsun
Şu doğum izni raporuyla ilgili bir sorum var. Çalışabilir almıştım, şimdi 37 haftalık olduğum için tekrar mı gidip alacağım? Hastanede tekrar gelmenize gerek yok demişlerdi ama e-devletten göremiyorum. Nerden takip edebilirim biliyor musunuz sitede? Kafam karıştı valla artık
Olsun canım ikinizin sağlığı önemli neticede haftası çok şükür iyi, Prematüre sınırını aştılar. bende 39 beklemek isterdim biraz daha durabilirlerdi tabi ama sağlık olsun yakında kucağına almış olacaksın öyle düşünBenim böbrek dgerlerim artmis canim bebeğim maşAllah gayet saglikli ama ben riskli oldugum icin erken alabiliriz dedi
Günaydın herkese hayırlı cumalarGünaydın kızlar
Topiğe bir heycanla girdim ama neyseki gce herkes uslu durmulş
Kontrolü olacak olanlara bol şanslar
Doğum yapacak olan arkadaşlar sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar inşallah
buketim_0688 haberlerini bekliorus
Bu B BaSa86 bizi sollayacak gibi
Umudum sensn
M Mincir38 koşşş yetişşşGünaydın herkese hayırlı cumalar
Baloncuk. 26 temmuza gün verdiler bana. Ama hiç de o kadar bekleyeceğini zannetmiyorum
Cemren0604 canim ben gün veren kişiye soracaktım o bana sordu. Neden bu kadar önceden gün al dedi doktorun diyor ben de bilmiyorum neden dedim :) neyse olsun dedi
Evet cnm sancım var, ama hastaneye gidilecek kadar değil. Geceleri çok kötü sancilaniyorum.Yaa bu erkenci kuş mu çıkacak acaba var mı sancın canım ?
Kaan da güzel isim inşallah gönlünüze göre olur annesi
Bugün kontrole gidince haber ver bakalım ne zaman gelecek kaan bey
Aa bi 5 temmuz bebeği daha mı geliyor yoksa senin bebeğinde mi iri ? neden 39+ civarı beklemiyorlar canım
Ben daha sapa sağlam ayaktayım gece ama az kalsın gidecektim sancılar uyutmadı beni.Günaydın kızlar
Topiğe bir heycanla girdim ama neyseki gce herkes uslu durmulş
Kontrolü olacak olanlara bol şanslar
Doğum yapacak olan arkadaşlar sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar inşallah
buketim_0688 haberlerini bekliorus
Bu B BaSa86 bizi sollayacak gibi
Umudum sensn
Gün yüzüyle doğurduğunu göreymEvet cnm sancım var, ama hastaneye gidilecek kadar değil. Geceleri çok kötü sancilaniyorum.
Ben daha sapa sağlam ayaktayım gece ama az kalsın gidecektim sancılar uyutmadı beni.
Her an hersey ola bilir diyorum
Evet anahtarları verin bana. Temmuz sonu ben kapatir çıkarım
Ben seni yolicam dogumhaneye ondan sonra doğuracağımGün yüzüyle doğurduğunu göreym
Kız fazla heveslenme bak bizden önce dogurursun... Dikkat etEvet anahtarları verin bana. Temmuz sonu ben kapatir çıkarım
20 temmuzBen seni yolicam dogumhaneye ondan sonra doğuracağım
Ne zmn Di sezeryan tarihin?
Güzel haberlerle kuzumGunaydin kizlar prensesler gibi uyumusum uzun zaman sonra ogleden sonra doktora gitcem yine bakalim nolmus
Gören o güne yer kalmayacak diye şimdiden ayırttı sanar neden bu kadar erken verildi anlamadım vallahi..Günaydın herkese hayırlı cumalar
Baloncuk. 26 temmuza gün verdiler bana. Ama hiç de o kadar bekleyeceğini zannetmiyorum
Cemren0604 canim ben gün veren kişiye soracaktım o bana sordu. Neden bu kadar önceden gün al dedi doktorun diyor ben de bilmiyorum neden dedim :) neyse olsun dedi
Diğer çocukların da böyle erken geldi mi nişanın canım ?Evet cnm sancım var, ama hastaneye gidilecek kadar değil. Geceleri çok kötü sancilaniyorum.
Ben daha sapa sağlam ayaktayım gece ama az kalsın gidecektim sancılar uyutmadı beni.
Her an hersey ola bilir diyorum
Maşallah bu ne güzellikBiz evimize geldik teyzoşlar, 9 ay boyunca boşuna her gün kusmadım sırma saçlı kızıma bi masallah alirim :)