2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar merhaba, doğum yapanlara hayırlı olsun ❤️
Şu doğum izni raporuyla ilgili bir sorum var. Çalışabilir almıştım, şimdi 37 haftalık olduğum için tekrar mı gidip alacağım? Hastanede tekrar gelmenize gerek yok demişlerdi ama e-devletten göremiyorum. Nerden takip edebilirim biliyor musunuz sitede? Kafam karıştı valla artık 😩
e devlette raporlar kısmında var . arama kısmına raporlar yazar mısın ?

Benim böbrek dgerlerim artmis canim bebeğim maşAllah gayet saglikli ama ben riskli oldugum icin erken alabiliriz dedi😥
Olsun canım ikinizin sağlığı önemli neticede🙏🏻 haftası çok şükür iyi, Prematüre sınırını aştılar. bende 39 beklemek isterdim biraz daha durabilirlerdi tabi ama sağlık olsun yakında kucağına almış olacaksın öyle düşün
Güzel haberle gel inşallah🌸

Günaydın kızlar 🎈🎈🎈🎈
Topiğe bir heycanla girdim ama neyseki gce herkes uslu durmulş :KK70: :KK70: :KK70:

Kontrolü olacak olanlara bol şanslar ♥️

Doğum yapacak olan arkadaşlar sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar inşallah 🤲

buketim_0688 buketim_0688 haberlerini bekliorus
Bu B BaSa86 bizi sollayacak gibi
Umudum sensn :KK70:
Günaydın herkese hayırlı cumalar 💕
Baloncuk. 26 temmuza gün verdiler bana. Ama hiç de o kadar bekleyeceğini zannetmiyorum ☺️☺️
Cemren0604 Cemren0604 canim ben gün veren kişiye soracaktım o bana sordu. Neden bu kadar önceden gün al dedi doktorun diyor 😅 ben de bilmiyorum neden dedim :) neyse olsun dedi

Baloncuk. 26 temmuza gün verdiler bana. Ama hiç de o kadar bekleyeceğini zannetmiyorum ☺️☺️
Cemren0604 Cemren0604 canim ben gün veren kişiye soracaktım o bana sordu. Neden bu kadar önceden gün al dedi doktorun diyor 😅 ben de bilmiyorum neden dedim :) neyse olsun dedi
M Mincir38 koşşş yetişşş
Topiği ben kapatamıorm :KK70:
Benden 6 gn snra olan var 🙈

Yaa bu erkenci kuş mu çıkacak acaba var mı sancın canım ?

Kaan da güzel isim 😍 inşallah gönlünüze göre olur annesi
Bugün kontrole gidince haber ver bakalım ne zaman gelecek kaan bey 🤗

Aa bi 5 temmuz bebeği daha mı geliyor yoksa 🌸 senin bebeğinde mi iri ? neden 39+ civarı beklemiyorlar canım
Evet cnm sancım var, ama hastaneye gidilecek kadar değil. Geceleri çok kötü sancilaniyorum.
Günaydın kızlar 🎈🎈🎈🎈
Topiğe bir heycanla girdim ama neyseki gce herkes uslu durmulş :KK70: :KK70: :KK70:

Kontrolü olacak olanlara bol şanslar ♥️

Doğum yapacak olan arkadaşlar sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar inşallah 🤲

buketim_0688 buketim_0688 haberlerini bekliorus
Bu B BaSa86 bizi sollayacak gibi
Umudum sensn :KK70:
Ben daha sapa sağlam ayaktayım 😂 gece ama az kalsın gidecektim sancılar uyutmadı beni.
Her an hersey ola bilir diyorum

Gören o güne yer kalmayacak diye şimdiden ayırttı sanar 😂 neden bu kadar erken verildi anlamadım vallahi..
bana da 5 temmuza verirken 3 kişi daha vardı listede. salı mı olsa felan dedik ama ameliyat saati geç veriyorlardı diye pazartesi olsun dedik.
sağlıcakla gününü beklesin bebişin 25 gün sonra kucağında 😅
Evet cnm sancım var, ama hastaneye gidilecek kadar değil. Geceleri çok kötü sancilaniyorum.

Ben daha sapa sağlam ayaktayım 😂 gece ama az kalsın gidecektim sancılar uyutmadı beni.
Her an hersey ola bilir diyorum
Diğer çocukların da böyle erken geldi mi nişanın canım ?
oradan belki anlarsın doğumun erken olup olmayacağını

X