- 23 Kasım 2020
- 124
- 109
İnşallah canım. Heyecan korku bir arada. Saat yaklaştıkça strese girmeye başladımKesin çok heycanlisindir. Gecede uyku tutmaz... İnşallah sağ salim kavuşursun yavruna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım. Heyecan korku bir arada. Saat yaklaştıkça strese girmeye başladımKesin çok heycanlisindir. Gecede uyku tutmaz... İnşallah sağ salim kavuşursun yavruna
Anladım canım..Benim sancım çıkmadı.39.haftaya kadar bekletme taraftarı doktorum ama ben daha fazla dayanabilecegimi sanmıyorum.Çok zorlanıyorum.Bide suyum fazlaymış.Karnım çok büyük mesela.O yüzden aşırı yoruluyorum.Bebegim 3470 olmuş bu hafta.İstersen yarın doğuma alabilirim dedi.Bu sefer de erken gibi geldi kararı doktora bıraktım pazartesi nasipse geliyor kızım :)Benim normalde bu hafta içi gittiğimde doğuma alacaktı canım ama sancım cıkmayınca bekledi. Bebeğim iri ve Önceki doğumdan olan sezeryan dikiş inceliğim sınıra gelmiş. 2. Kez dikilirken o dikişin ince olmaması gerekiyormuş. Rahim ağzı uzunluğumda sınırdaydı her an doğum başlayabilirdi. İlk cocuğum 42 haftayı doldurduğunda doğmuştu 3.800 dü o zaman kilosu, şuan bu bebeğim 37 hafta dolduğunda 3600dü. Önceki dikişim sıkıntı yaratmasaydı iriliği sorun olmazdı belki 39. Dolmasını beklerdim bende zaten sezeryan olacağım varsın 5 kilo doğsun derdim ama şartlar malesef..
Hamile olduğumu bile ilk sen öğrenmiştin burdan sana sormuştum herşeyimizin bu kadar tesadüf olması çok garip bizim arden haftasıyla uyumlu gidiyor bir de herhangi bi sorun olmadığı için dr son haftaya kadar beklemekten yana canımSeninle herşeyimiz aynı olduğuna başından beri inanamıyorum zorunlu sezeryan açılma olmaması.. aynı. arden kuzuları da aynı gün doğursaydık tam olacaktı ilk oğlunun doğum tarihi neydi
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen yarın doğum yapacağım inşallah. 38+4 oluyorum ben de
Sağlıcakla kucağına al inşallahBen yarın doğum yapacağım inşallah. 38+4 oluyorum ben de
38+4 bence kötü bir zaman değil canım riske atmamak en iyisi zaten 37. Hafta dolunca zamanında doğan bebek sayılıyor zaten önemli olan ikinizin sağlığı Allah sağlıcakla kavuştursun hepimizin yavrusunuAnladım canım..Benim sancım çıkmadı.39.haftaya kadar bekletme taraftarı doktorum ama ben daha fazla dayanabilecegimi sanmıyorum.Çok zorlanıyorum.Bide suyum fazlaymış.Karnım çok büyük mesela.O yüzden aşırı yoruluyorum.Bebegim 3470 olmuş bu hafta.İstersen yarın doğuma alabilirim dedi.Bu sefer de erken gibi geldi kararı doktora bıraktım pazartesi nasipse geliyor kızım :)
gözün aydın canımGeldi sagolsun babasi
Amin inşallahSağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bebeğin kaç kilo peki? Benim 3470 olmuş bugün.Doğuma kadar 3500 u geçer inş
Amin inşallah canımSağlıcakla kucağına al inşallah
38+4 bence kötü bir zaman değil canım riske atmamak en iyisi zaten 37. Hafta dolunca zamanında doğan bebek sayılıyor zaten önemli olan ikinizin sağlığı Allah sağlıcakla kavuştursun hepimizin yavrusunu
Evett o zaman demiştim sana hamilesin belirtilerimiz aynı diye En güzeli sağlıcakla gelsin Arden bey inşallah bizde başta 12-13 temmuz diyorduk ama sonradan sıkıntılar çıktı hoş ne kadar önemli bir sıkıntı bilmiyorum doktora güvenmekten başka çaremde kalmıyor. Öyle aşırı sancıda hiç çekmiyorum aslında Bende beklesin isterdim zamanını ama sezeryan dikişim incelmişHamile olduğumu bile ilk sen öğrenmiştin burdan sana sormuştum herşeyimizin bu kadar tesadüf olması çok garip bizim arden haftasıyla uyumlu gidiyor bir de herhangi bi sorun olmadığı için dr son haftaya kadar beklemekten yana canım
İlk oğlum 24 Ekim 2015
Senin de yakındı o tarihlere sanki öyle hatırlıyorum
Ya sadece yarim saatlik iş saatlerce sürdü. Tam bana sira geldi derken doktor gitti baya bi gelmedi. Sonra sekreteri gidin Nst çektirin bari önden dedi. Tamam dedim. Nstde sira varmış beklerken dr geri gelmiş eşim dedi. Hemen koşa koşa doktora gideyim bari dedim doktoru gene kaçırdım sonra tekrar nst ye tekrar doktora yani böyle saçma sapan yoruldum kosturdum.Kuzum ne tersliği buldu seni ? Bi sıkıntı yok değil mi ? İkiniz iyi olun kilonun önemi yok
Karpuzu çok severim burda kilo aldırıyor bebeğe deyince birkaç kişi, işyerine bile götürdüm işten gelince yemek yapamadim yorgunluktan. Peynir karpuz, makarna karpuz.. menüler hep bu tarzdi ama işe yaramamış. 2400 den ,2520 civari bişey olmuş. Nasip sağlıklı olsun da.. sıcaklarda nasıl iştahın açık kizz? Maşallah diyeyim senin bebiş ne alemde?aaa neden sadece karpuzla beslendin ben ne bulduysam yiyorum iştahım feci açık
Aminnn inşEvett o zaman demiştim sana hamilesin belirtilerimiz aynı diye En güzeli sağlıcakla gelsin Arden bey inşallah bizde başta 12-13 temmuz diyorduk ama sonradan sıkıntılar çıktı hoş ne kadar önemli bir sıkıntı bilmiyorum doktora güvenmekten başka çaremde kalmıyor. Öyle aşırı sancıda hiç çekmiyorum aslında Bende beklesin isterdim zamanını ama sezeryan dikişim incelmiş
20 şubat 2016 doğumlu benim oğlanda 4 ay varmış yıl girmiş araya demekki onda hamileliğimiz aynıymış bunda da bebeklerin doğum zamanı, isimleri, sat tarihleri
Anam bu ne okurken yoruldum kan ve ekg sezeryan öncesi tahlil istemiş yaptırdın mı peki ? Bende cumartesi günü yapıcam pazartesi günü doğum diye. Senin neden bu kadar erken yaptırıyor ki acaba tarih almadan dahaYa sadece yarim saatlik iş saatlerce sürdü. Tam bana sira geldi derken doktor gitti baya bi gelmedi. Sonra sekreteri gidin Nst çektirin bari önden dedi. Tamam dedim. Nstde sira varmış beklerken dr geri gelmiş eşim dedi. Hemen koşa koşa doktora gideyim bari dedim doktoru gene kaçırdım sonra tekrar nst ye tekrar doktora yani böyle saçma sapan yoruldum kosturdum.
Doktor da kansizligima hiç bişi demedi. Soruyorum sen git bidaha kan ver sonra ekg çektir 2. Nolu polikliniğe görün dedi. Açıklama yapmaya korkuyorlar.. 2 nolu poliklinik de sezeryan tarihi verilen yermiş. O da yarin sabah bidaha gel dedi.. öyle işte canım. Ben hakettim bunu. Hastane değiştirirsem böyle olur işte
Neyseki yarın sezeryan tarihim kesinleşecek inşallah
Evet öyle olur. Ama bunları çabuk unutacaksın cnm. Kucağına aldığında bütün korkun endişe gidecek inşallah. Tek kalan şey ise sevgi olacak. Annelik olacak. Sanki en başından beri hep annesin gibi davranacaksın.İnşallah canım. Heyecan korku bir arada. Saat yaklaştıkça strese girmeye başladım
Oyyy yüzbinkere maşallahhhh o nasıl saç öyleee sevsinler seniiiBiz evimize geldik teyzoşlar, 9 ay boyunca boşuna her gün kusmadım sırma saçlı kızıma bi masallah alirim :)
Aa masallah vallatoka alalim ya hemen ..Biz evimize geldik teyzoşlar, 9 ay boyunca boşuna her gün kusmadım sırma saçlı kızıma bi masallah alirim :)
Valla o konuda ben önce bulmuşumdur kesin ilk oğlum 2 yaşındayken duydum Ardeni. aslında tek çocukta mutabıktık daha düşünmüyordum ama ismi duyunca olur da yine bir erkek çocuğum olursa sırf erkek çocuklarını seviyorum diye bu ismi koyarım diye içimden geçirdim eşim benimsemedi başta. Farklı çok isim baktım ama yok bir türlü beğenemedim.. Birde anlamı güzel olmasına dikkat ediyordum. Dedim iş başa düştü Eşimi ikna edeyim öyle oldu sen nasıl karar verdin ?Aminnn inş
Olsun canım sağlıkla gelsin de 1 hafta önce olması problem olmaz inş senin Arden bey tombik ya önden gidiyor o yüzden dikişlerde sıkıntı olmasın riske atmamak lazım 2nizin sağlığı da önemli
Evet ilk bebişlerde 4 aydan dolayı denk gelememişiz
2.lerin de nasıl adına kadar aynı karar vermişiz
38+6 oluyor bnmSizlerin doğum kaçıncı haftaya denk geliyor Hanımlar.. Benim 38+4 olacak
Valla sorma daha yeni geldim kendime. Bide bugün yazın en sıcak günüymüş. 42 dereceydi, dondukAnam bu ne okurken yoruldum kan ve ekg sezeryan öncesi tahlil istemiş yaptırdın mı peki ? Bende cumartesi günü yapıcam pazartesi günü doğum diye. Senin neden bu kadar erken yaptırıyor ki acaba tarih almadan daha
Allah'ım analı babalı büyütsün canim. Ne güzel sen de doğurdun kurtuldun. Ağrıların da biran önce geçsin inşallahKızlar sabah 09.42 de oğlum doğdu.3400 gr doğdu.Sağlığı yerinde ama benim ağrılarım çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ne mutlu sana. Sağlıkla gelsin bebeğin canım.Ben yarın doğum yapacağım inşallah. 38+4 oluyorum ben de
Ay masallah sana minik prenses ipek saçlarına kurban Toka bandana tak takıştır annesiBiz evimize geldik teyzoşlar, 9 ay boyunca boşuna her gün kusmadım sırma saçlı kızıma bi masallah alirim :)