2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Biraz erken değil mi? Doktorum 38+4 ü bile erken buluyor
Benim normalde bu hafta içi gittiğimde doğuma alacaktı canım ama sancım cıkmayınca bekledi. Bebeğim iri ve Önceki doğumdan olan sezeryan dikiş inceliğim sınıra gelmiş. 2. Kez dikilirken o dikişin ince olmaması gerekiyormuş. Rahim ağzı uzunluğumda sınırdaydı her an doğum başlayabilirdi. İlk cocuğum 42 haftayı doldurduğunda doğmuştu 3.800 dü o zaman kilosu, şuan bu bebeğim 37 hafta dolduğunda 3600dü. Önceki dikişim sıkıntı yaratmasaydı iriliği sorun olmazdı belki 39. Dolmasını beklerdim bende zaten sezeryan olacağım varsın 5 kilo doğsun derdim ama şartlar malesef..

Kiz ozlemisim kocisimi sende

Merhaba kızlar doğum yapanlara çok çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün bebişler
Benim gibi hala bekleyenlere de kolaylıklar diliyorum
Ben de çok aktif olamayan ama takip edenlerdenim
2. Sezaryen doğumum olacak inş 12-13 Temmuz gibi ama 2 gündür alt bölgemde makat tarafı dahil baskı ve batma gibi ağrılar var neredeyse her hareketimde oturup kalkarken yürürken vs baya rahatsız edici. yarın haftalık kontrole de gideceğim fakat ilk hamileliğimde sanki olmamıştı ya da ben unuttum
Hatta bazen hareketleri bile adet sancısı şeklinde ağrılara sebep oluyor bacaklarıma kadar
Aynı şeyi yaşayan var mı aranızda

Ama şey gibi mesela
Sanki süt akmış kurumuş gibi
Ama süt akmadı eminim
Kuzum o bende de var kabuk görünümlü ama kremsi kıvamda yumuşak acık kahve ten rengi vs. Nedenini bende bilmiyorum hiç merakta etmedim sadece normal olduğunu biliyorum akıntı kuruyor gibi geldi bana
Gidip alicak mecburen tekrardan ozlemis kizim babasini sesini duyunca yazik nasil donuyor bir oraya bir buraya

Kiz ozlemisim kocisimi sende
Özlemezmi sende merak ediyordun çok iyi oldu gelmesi gözün aydın canım

Ben varım canım ilkinde zaten hamileliğe dair hiç bir belirti yaşamamıştım. Herşeyi bunda yaşıyorum. Batma dediğin ben ince sızı gibi hissediyorum kesiyorlar sanki bu hafta oldu bende de yarın kontrole gidince bi alttan usg ile baksın rahim ağzının uzunluğuna benimki salı günü gittiğimde sınırda cıkmıştı

Cok sukur canim

Aslında her gittiğimde bakıyor haftalık kontrollerde geçen hafta cuma gitmiştim sorun yoktu yarın yine bakar sanırım
Gerçekten benim de 2. Çok farklı geçiyor ilki ne kadar rahatmış diyorum şuan çok zorlanıyorum 2 gündür başladı ve hareketlerimi kısıtlıyor sızlama gibi değil de baskıdan ağrı oluyor bende anlayamadım

Yalancı sancılar olabilir o zaman bende ilk yaşadığımda şaşırmıştım ne olduğunu anlamadım ama sonra öğrendim
Oğlun normal mi doğmuştu

Yalancı sancılar olabilir o zaman bende ilk yaşadığımda şaşırmıştım ne olduğunu anlamadım ama sonra öğrendim
Oğlun normal mi doğmuştu
Kasılma dışında sancım pek olmuyor geçen hafta bi tane 50 çıkmıştı nstde
İlk oğlum 41. Haftada zorunlu sezaryen olmuştu canım suni sancı aldım ama hiç açılma ve ilerleme olmadığı için sezaryene karar vermiştik
Gerçek sancı yalancı sancı nasıl hiç bilmiyorum sanki ilkmiş gibi

Seninle herşeyimiz aynı olduğuna başından beri inanamıyorum zorunlu sezeryan açılma olmaması.. aynı. arden kuzuları da aynı gün doğursaydık tam olacaktı ilk oğlunun doğum tarihi neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…