Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüt miniğiniKızlar hepinizden Allah razı olsun, ara ara karın agrım var onun dışında iyiyim bebeği her fırsatta emziriyorum eve cikinca her seyi ayrıntılı yazcam Allahın izniyle
Bitsin nolurBen eminim doğurduktan sonrada bitmez o ekşın sizde bu bebeler olduktan sonra
Karnında komple Sertleşme oluyorsa o hareketinden sonra kasılma kuzum ama korkulacak bir durum değil o
Hoşgeldin 5 temmuzda doğuracak 4 kişi olduk genellikle ilk olarak spinal tercih ediliyor ama randevu alırken sorsaydın keşke ameliyatta da karar verilebiliyor soruyorlar gerçi. Epilasyona gebelikten dolayı ara verdim Ağdaya gittim ben
Yaaa bebişine mi kavuşuyorsun yarın
Bence artık heyecanı da kalmadı biz yazınca hee doğurmaz ki diyorlardırEşimin de işleri çok yoğun bu ara gece yarıları gelebiliyor eve nolur bu hafta doğurma diyor O yüzden aksiyon bitmiyor bizde yarın yine sancım olur kesin
Heh aynı ben
Ben çok uğraşıyorum ama tık yok
Dimi ama ya heyecan katıyoruz foruma
Galiba bende oyle olucam kiz bebegimin kafasini elledi ebelerBitsin nolur
Bence artık heyecanı da kalmadı biz yazınca hee doğurmaz ki diyorlardır
Aslinda sancilarin cok guzel cikmis canim dogurur insan bundaKizlar bu sancı düzensiz dimi?
Beni eve yolladıAslinda sancilarin cok guzel cikmis canim dogurur insan bunda
Beni de gerci ben gitmek istedimBeni eve yolladı
Kız senin açıklığın da var nasıl güvendin ebe kafasını elledi diyonBeni de gerci ben gitmek istedim
Gözün aydın canım Allah acısını göstermesin analı babalı büyüsün minnoşCanlarım iyiyim, 4 de spinal oldum bebek 3600 52 cm yanımda şükür emdi kakasini yaptı, benim biraz agrım var ama genel olarak her şey yolunda şükür
39. haftada olacak şu an 3850 görünüyor, bir de pozisyonda değil kafası midemde hâlâ, çok çok zorlaniyorum artık, doktorum direk sezeryan önermedi ama risklerini anlatınca ikna oldumKacinci hfta olck 5 temmuzda? Bi de kilosu kac ki kilodan dolayı dediler?Merak ettm sakncasi yoksa..
Sanciya gore gitcem canim sanci zorlamazsa cuma gunu gitcemKız senin açıklığın da var nasıl güvendin ebe kafasını elledi diyon
Geri kacta gitcen ne zaman tekrar bakacaklar?
Hayırlısı olsun canım inşallahBen bile biktim kendimden sürekli bugün doğurdum yarın doğurcam deyip bi türlü doğuramamaktan
5 cm açıklık var. Sancın var. Bebeğin kalp atışı yavaşlamış diyorsun suni sancı vermeyi hızlandırmayi teklif etmedimi doktor senmi istemiyorsun yoksaSanciya gore gitcem canim sanci zorlamazsa cuma gunu gitcem
Beni bilmem kaçıncı kere arıyorlar..Canım sağlik ocagi hic aramiyor diye seninle konuşmuştuk sanırım misery89
Bebek doğduktan sonra da hiç aramadılar normalde topuk kanı için falan arıyorlarmış
Allahtan ben hastanede hallettim o işi de
Bu riski nasıl göze aldıklarını ben de tam algılayabilmiş değilim aslında...Bi bildiği var demek ki doktorun5 cm açıklık var. Sancın var. Bebeğin kalp atışı yavaşlamış diyorsun suni sancı vermeyi hızlandırmayi teklif etmedimi doktor senmi istemiyorsun yoksa
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar herkese merhaba 37+4 de sabırsız oğluşum 29 haziran 18.04te doğdu Çok şükür ikimiz de iyiyiz ve evimizdeyiz. Normal doğum ve epidural ile gerçekleşti doğumum. Kesi atılmadı ancak ıkınmadan dolayı çatlaklar oluştuğu için biraz dikişlerim var. İnşallah kısa zamanda toparlayacağım emmeyle ilgili biraz problem yaşıyoruz ama sanırım benim tecrübesizliğimden kaynaklanıyor, çünkü oğlumun emme refleksi gayet iyi çok şükür sormak istediğiniz olursa fırsat buldukça mutlaka cevaplarım iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim, Rabbim herkese evladını hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin