Uyursan kacirirsinAynen öyle yaa baksana sıraya girdi herkes ama benim sabah 8 de mesaim başlıyor uyumam lazim.
Gelişmelerden haberdar edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyursan kacirirsinAynen öyle yaa baksana sıraya girdi herkes ama benim sabah 8 de mesaim başlıyor uyumam lazim.
Gelişmelerden haberdar edin
Bacım dün düşündüm de biz bence hicbir zaman hazır olmayacaz. 40 hafta dolsa da hazır olmayızYa
Ya hazir degilim ki daha
Viy sanırsın uyuyan güzel öpücük bekliyor oynamak içinAğır uykuya dalmış annesi
Bir tane penye battaniye yetti bana canım. Evet normal oldu benim.ilk üç gün kolostrum denilen ağız sutu geldi evet o yeterli oluyo zaten bi damlası bile çok kıymetli. 2.gün duştan sonra indi sütüm çok şükür. mama kullanmadık hiç.Normaldi değil mi senin canım hemen sütün geldi mi mama gerekti mi :) bende hep muslin koydum bitanede penye koydum battaniye
Ben 5 temmuzda hazirdimBacım dün düşündüm de biz bence hicbir zaman hazır olmayacaz. 40 hafta dolsa da hazır olmayız
Viy sanırsın uyuyan güzel öpücük bekliyor oynamak için
Hayy masallah sizee hoşgeldin prenses aybukeCanlarım iyiyim, 4 de spinal oldum bebek 3600 52 cm yanımda şükür emdi kakasini yaptı, benim biraz agrım var ama genel olarak her şey yolunda şükür
Almış demekki öpücüğü yaramazlar yaramaz bu bebelerBacım dün düşündüm de biz bence hicbir zaman hazır olmayacaz. 40 hafta dolsa da hazır olmayız
Viy sanırsın uyuyan güzel öpücük bekliyor oynamak için
Geçmiş olsun canım gozunuzaydin analı babalı büyüsün yavruşCanlarım iyiyim, 4 de spinal oldum bebek 3600 52 cm yanımda şükür emdi kakasini yaptı, benim biraz agrım var ama genel olarak her şey yolunda şükür
Demek bebeler hazır değil o zaman da baksana durmuyorlarBen 5 temmuzda hazirdim
Ben bile biktim kendimden sürekli bugün doğurdum yarın doğurcam deyip bi türlü doğuramamaktanAlmış demekki öpücüğü yaramazlar yaramaz bu bebeler
Kuzum yerleri daraldığı için artık dalgalanma şeklinde hissetmen normal. Eğer bir taraf yükseliyor felan o anda da sertleşiyorsa karnın komple sonra serbest bırakıyorsa o da kasılma oluyor hazırlıyor kendini endişelencek durum yok senin kız uslu maşallah sakin olacak öyle hissediyorumKızlae benim kızın hareketleri artk tekme şeklinde değil...
Böyle içimde esniyor gibi, yukarı doğru geriyor kendini.. Göğsümün altında midemde felan hissediyorm
Normalmi.. Böyle olan varmı...
bir senin birde gmz41 bebeği bitiriyor beni sağlıcakla kucağınıza alsaydınız hayırlısı ile oh çekseydik topikçe yarım saat girmedim kaç sayfa birikmiş yineKızlar allah razı olsun sormuşsunuz doktoru aradım nst istedi hastaneye geldik nstdeyim şimdi ama tam nst bağladı ebe benim kız hareketlendi boşuna gelmişim
Aynen öyle oluyorKuzum yerleri daraldığı için artık dalgalanma şeklinde hissetmen normal. Eğer bir taraf yükseliyor felan o anda da sertleşiyorsa karnın komple sonra serbest bırakıyorsa o da kasılma oluyor hazırlıyor kendini endişelencek durum yok senin kız uslu maşallah sakin olacak öyle hissediyorum
bir senin birde gmz41 bebeği bitiriyor beni sağlıcakla kucağınıza alsaydınız hayırlısı ile oh çekseydik topikçe yarım saat girmedim kaç sayfa birikmiş yine
Kız biz doğursak size kim ekşın yaşatacakKuzum yerleri daraldığı için artık dalgalanma şeklinde hissetmen normal. Eğer bir taraf yükseliyor felan o anda da sertleşiyorsa karnın komple sonra serbest bırakıyorsa o da kasılma oluyor hazırlıyor kendini endişelencek durum yok senin kız uslu maşallah sakin olacak öyle hissediyorum
bir senin birde gmz41 bebeği bitiriyor beni sağlıcakla kucağınıza alsaydınız hayırlısı ile oh çekseydik topikçe yarım saat girmedim kaç sayfa birikmiş yine
Canım kendini çok kasıyosan eğer malum sende kv sorunsalıda var strese girdikçe kasılmışsındır ondan da toparlanman zor olmuştur.bi arkadaşımızda demiş korse kullanmıyorsan bide korse kullan belki daha çabuk toparlanırsınBenim bugün bir hafta oldu bugün toparladım ama sırt ağrısı geçmiyor
Sanırım benim olacaksabah 7 buçukta hastanede olacağızEvet kızlar an itibari ile temmuza girdik temmuzun ilk bebeği kim olacak bakalım
Ben eminim doğurduktan sonrada bitmez o ekşın sizde bu bebeler olduktan sonraKız biz doğursak size kim ekşın yaşatacak
Karnında komple Sertleşme oluyorsa o hareketinden sonra kasılma kuzum ama korkulacak bir durum değil oAynen öyle oluyor
Bu durunda kasılmam mı varrr z
Hoşgeldin 5 temmuzda doğuracak 4 kişi olduk genellikle ilk olarak spinal tercih ediliyor ama randevu alırken sorsaydın keşke ameliyatta da karar verilebiliyor soruyorlar gerçi. Epilasyona gebelikten dolayı ara verdim Ağdaya gittim benSelam güzel anneler nasılsınız?
Uzun süredir yazmamıştım ama takip ediyorum. 5 Temmuz için sezeryan randevusu aldık, bebek kilosundan dolayı, spinal mi genel mi belli değil bunu son anda biz mi tercih ediyoruz ?
Bir de epilasyon olayını nasıl çözdünüz
Hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah
Yaaa bebişine mi kavuşuyorsun yarınSanırım benim olacaksabah 7 buçukta hastanede olacağız
Aynensabah sezaryenle alınacakBen eminim doğurduktan bitmez sizde bu bebeler olduktan sonra
Karnında komple Sertleşme oluyorsa o hareketinden sonra kasılma kuzum ama korkulacak bir durum değil o
Hoşgeldin 5 temmuzda doğuracak 4 kişi olduk genellikle ilk olarak spinal tercih ediliyor ama randevu alırken sorsaydın keşke ameliyatta da karar verilebiliyor soruyorlar gerçi. Epilasyona gebelikten dolayı ara verdim Ağdaya gittim ben
Yaaa bebişine mi kavuşuyorsun yarın