Bende her muayene de bakıyor doktor.Kizlar yarin sancim cikarsa catiya bakacaktir doktor mutlaka nasil bir his zor mu oluyor
Bence korkulacak birsey yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende her muayene de bakıyor doktor.Kizlar yarin sancim cikarsa catiya bakacaktir doktor mutlaka nasil bir his zor mu oluyor
Yok canım ya,kendini rahat bırak saniyelik bişey zaten.kendini kasma sakın ne kadar kasarsan okadar zor olur senin içinKizlar yarin sancim cikarsa catiya bakacaktir doktor mutlaka nasil bir his zor mu oluyor
Iki parmakla mi yapiliyor canimBende her muayene de bakıyor doktor.
Bence korkulacak birsey yok.
Oy kurban olsunlar ayaklarinaHayırlı geceler kızlar epeydir ultrason fotografı paylaşan yok galiba baya uzak kaldım forumdan artık ultrason fotoğrafları ile yetinmiyoruz hepimiz arka arkaya doğurmaya başladık Rabbim doğuracak arkadaşlara da hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ben mucizemle kavuşalı yarın bir hafta olacak öyle güzel bir duygu ki inşallah Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Insallah kolay atlatirim agdamizi yaptirdik sanci cikinca korkudan dogar heran diye bir kere daha yaptircaz herald gelis gidisYok canım ya,kendini rahat bırak saniyelik bişey zaten.kendini kasma sakın ne kadar kasarsan okadar zor olur senin için
Oyy kurban olurum o ayaklara bizim yerimize çok çok öp annesi Rabbim hayırlısıyla bizede o günleri gösterir inşallahHayırlı geceler kızlar epeydir ultrason fotografı paylaşan yok galiba baya uzak kaldım forumdan artık ultrason fotoğrafları ile yetinmiyoruz hepimiz arka arkaya doğurmaya başladık Rabbim doğuracak arkadaşlara da hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ben mucizemle kavuşalı yarın bir hafta olacak öyle güzel bir duygu ki inşallah Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Evlat bambaşka bir şeymiş kokusu bile o kadar güzel ki Rabbim sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin canım sağlıcakla kavuşun yavrularınızaOy kurban olsunlar ayaklarina
Valla temmuz bebeleri çok şakacı bi bakıyosun hiç beklemediğin bi anda çıkıp geliyo bi bakıyosun gelecek gibi olup gelmemezlik yapıyo o yüzden herşeye hazırlıklı olmakta fayda varInsallah kolay atlatirim agdamizi yaptirdik sanci cikinca korkudan dogar heran diye bir kere daha yaptircaz herald gelis gidis
Öperim canım Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin sizlere de Rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese nasip etsinOyy kurban olurum o ayaklara bizim yerimize çok çok öp annesi Rabbim hayırlısıyla bizede o günleri gösterir inşallah
Amin inşallah canımÖperim canım Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin sizlere de Rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese nasip etsin
Ben kendimi bu cumartesiye ayarladım sen de hazırlığını yap ona göre Evrene mesaj gönderiyorumAynı gün doğuruyormuşuz
Canım bana son iki üç hafta içinde dört kez falan yapıldı hiç korkma iki parmağıyla bakıyor zaten girerken hissetmiyorsun bile jel sürüyor içeride açıklığa bakarken biraz bastirabilir ama kendini kasmazsan saniyelik bir şey iki üç saniye bakıp çekiyor elini. Emin ol çocuğu yaparken daha çok acımıştırKizlar yarin sancim cikarsa catiya bakacaktir doktor mutlaka nasil bir his zor mu oluyor
Amin insallah canimEvlat bambaşka bir şeymiş kokusu bile o kadar güzel ki Rabbim sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin canım sağlıcakla kavuşun yavrularınıza
Aynen aynen benim kiz da duruyordu yerinde babasi gidince costuValla temmuz bebeleri çok şakacı bi bakıyosun hiç beklemediğin bi anda çıkıp geliyo bi bakıyosun gelecek gibi olup gelmemezlik yapıyo o yüzden herşeye hazırlıklı olmakta fayda var
Benim ki kesin daha cok acimistirBen kendimi bu cumartesiye ayarladım sen de hazırlığını yap ona göre Evrene mesaj gönderiyorum
Canım bana son iki üç hafta içinde dört kez falan yapıldı hiç korkma iki parmağıyla bakıyor zaten girerken hissetmiyorsun bile jel sürüyor içeride açıklığa bakarken biraz bastirabilir ama kendini kasmazsan saniyelik bir şey iki üç saniye bakıp çekiyor elini. Emin ol çocuğu yaparken daha çok acımıştır
Maşallah yesinler o ayakları.Hayırlı geceler kızlar epeydir ultrason fotografı paylaşan yok galiba baya uzak kaldım forumdan artık ultrason fotoğrafları ile yetinmiyoruz hepimiz arka arkaya doğurmaya başladık Rabbim doğuracak arkadaşlara da hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ben mucizemle kavuşalı yarın bir hafta olacak öyle güzel bir duygu ki inşallah Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Evet cnm... Ama bence hiç mi hiç acımıyor. Kasma kendini yeter. Normal dogum yapacaklar için o yanında hiiiiccccIki parmakla mi yapiliyor canim
Insallah aslinda rahatim korkum yok ama insan bilmedigi biseyden korkuyorMaşallah yesinler o ayakları.
Nasil giyindiriyor sun bebisi. Benim iki kızım kış çocuğudu. O yüzden bilemedim ve fazla birsey almadım.
Evet cnm... Ama bence hiç mi hiç acımıyor. Kasma kendini yeter. Normal dogum yapacaklar için o yanında hiiiicccc
Bende Allah nasip ederse 40 i çıkınca diyordum ama burda bir Dr önermiyorum sünnet derisi çok erken kesilince tekrar buyuyebiliyor demiş yapmamis ilk kez duydum kafam karıştıKızlar erkek bebeği olanlara soruyorum bebeği doğunca hemen sünnet ettirmeyi düşünen var mı ilk bir ay içinde yani? Biz öyle yapmayı düşünüyoruz herkes öneriyor. Ne zaman yapılıyor acaba bilgisi olan var mı göbeği düşünce yapılıyor diye duymuştum ama
O zaman hiç korkma alt tarafı iki parmakcıkBenim ki kesin daha cok acimistir
Onu ilk defa duydum canım ya öneriyorlar diye biliyorumBende Allah nasip ederse 40 i çıkınca diyordum ama burda bir Dr önermiyorum sünnet derisi çok erken kesilince tekrar buyuyebiliyor demiş yapmamis ilk kez duydum kafam karıştı