2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    289
Kızlar benimde normalde doktorum temmuzun 5 alırız dedi. Normalde 12-13 diyordu ama şimdi bebeğin iri vs o kadar beklemez demişti. 38 dolunca yani alacak Ben ayın 3 ü düşündüm çok birşey fark edermi sizce ?
İri olsada durabildiği kadar dursun diyeceğim ama çok fazla ödemim var ayaklarımda özellikle dayanamıyorum. Ayaklarım resmen silindir şeklinde basamıyorum taban yok yani o derece evde 5 yaşında oğlum var zorlanıyorum. Ne yapsam bilemedim bende
 
İnsallah korkma cnm, sonrası çok rahat oluyor. Hiç doğum yapmamış gibi oluyorsun. Alt tarafta çok çabuk toparlıyorum kendini.
Canim dogumdan simdi korkuyorum ama inan ki acisindan degil esimsiz dogmaktan korkuyorum cunku dogduktan sonra babasi ni aliyorlar dogumhaneye kordon kesilmeden dualari yapiliyor bebisimizin herkes hayir dualari ediyor sonra kordon kesiliyor o arada video foto cekiliyor cok hevesliydik insallah nasip olur dua edin bize ya
 
Allah herkesin gönlüne göre versin cnm. Onun dogacagi zaman belli zaten. Kendini strese sokma hiç. Allahim saatine saniyesine kadar belirledi. Bizlere hayırlısını dilemek düşer.
 
Kızlar selam 15 kilo gibi bi kiloyla doğuma giricem.. daha önce anne olanlar ne kadar sürede gidiyor bu kilolar
İlkinde 14 kilo almıştım. Doğumda 5-6 kilo arası gitmişti. Kırkimiz çıktığında ise hepsi gitmişti. Ama ben durmadan yedim kıştı birde çok hareketde edemedim. Geri aldım birazını. Benimki emmiyordu sağmak zorunda kalmıştım. Ondan dolayı fazla almış olabilirim.
Canım bizim günümüz aynı seninle benimki de 10undan önce alacak. Benim bebeğim tam günüyle uyumlu çıkıyor ama iki sezaryen arası az olduğu için beklemek istemedi. Birde izne gidecek, gerçi istersen başka bir doktora devredebilirim seni dedi ama dikişlerimden dolayı erken olsun dedik bizde. Bebeğin tam olarak ne kadar önde gidiyor? 3unde 37+4 oluyor. Dayanabilirsen biraz daha bekleyebilirsin bence..
 
Norml dogumda mi o kadar gidiyor kilo? Gobegnz kaldi mi? Korse kullandnz mi?
 
Canım 35+0 iken 38+0 cıkıyordu. İki sezeryan arası kısaysa riske atma ben 5 sene olmasına rağmen birşey olur diye korkuyorum yine de. Tam tarih verdi mi sana?
Norml dogumda mi o kadar gidiyor kilo? Gobegnz kaldi mi? Korse kullandnz mi?
Yok sezeryandı benim hiç korsede kullanmadım göbekte kalmadı o kadar kilo verince
 
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederiz iyiyz
 
Kızlar tuvalete gidip geldikten 5 dk sonra bir şey akıyor gibi hissettim sonra baktım iç çamaşırında 4-5 damla ıslaklık vardı. Bu arada yarım saatte bir tuvalete gidiyorum çişimi asla tutmuyorum altıma kaçırma olmasın diye. Tuvalete gidip geldikten sonra böyle bir kaç damla kaçıran oldu mu acaba yoksa başka şeylerden şüphelenmeli miyim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…