- 4 Mayıs 2015
- 1.754
- 6.288
Kız benim doğum perşembe günü benim bile tam hazır değil,rahatlıktan ölücemKzzzz neyi varki
Tut çantaya koy değilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız benim doğum perşembe günü benim bile tam hazır değil,rahatlıktan ölücemKzzzz neyi varki
Tut çantaya koy değilmi
Cemren0604 Haklı kız ben ilk önce eşimle hazırladım sonra durup durup bir şey ekledim sonra annem gelince onunla bir daha düzenledik hala durdukça aklıma bir eksik geliyor ekliyorum onu bari hazırla bekleme Bal0ncuk
Ay ben öyle olur diyordum kaç kere o valiz açılıp kapandı saymadım.
poşetler değişti adetler değişti o unutuldu alındı yine yıkandı ütülendi koyuldu çıldırdım
Ohhhhhhh helal sanaaaaaaaKız benim doğum perşembe günü benim bile tam hazır değil,rahatlıktan ölücem
Herşey 2 gece hastanede kalındığını öğrenince değişti ne yapayım birde kızlar burda doğurdukça yok ağız bezi yok yedek kıyafet yettiremedik felan deyince her deyişlerinde açıp kapandı o valiz valiz boyutunu değiştirecektim artık utandımKızlarrrrr tatilemi gidiosunuz?
Ne ediosnuz o kadar da
Sanki tam hazır olursa doğurcam diye düşündüm hepdaha diyorum şunlar şunlar koyulacak,ay valla sıcaktan yerimden kalkmaya üşeniyorum.Ay hiç bitmiyor ki koyulacaklar.Sonra dedim ki amaaan hastane 15 dk mesafede.Lazım olursa eşim getiriversin.Sanki askere mi gidiyoruzOhhhhhhh helal sanaaaaaaa
Duysunlar seni duysunlar
Birtek bana yükleniolar
Burda 1 günHerşey 2 gece hastanede kalındığını öğrenince değişti ne yapayım birde kızlar burda doğurdukça yok ağız bezi yok yedek kıyafet yettiremedik felan deyince her deyişlerinde açıp kapandı o valiz valiz boyutunu değiştirecektim artık utandım
Ayyy aynen hastane evim arası mesefa arabayla 5 dk o yzden dert etmiormSanki tam hazır olursa doğurcam diye düşündüm hepdaha diyorum şunlar şunlar koyulacak,ay valla sıcaktan yerimden kalkmaya üşeniyorum.Ay hiç bitmiyor ki koyulacaklar.Sonra dedim ki amaaan hastane 15 dk mesafede.Lazım olursa eşim getiriversin.Sanki askere mi gidiyoruz
Tatile giderken aynı gece 10 dk da hazırlamıştım valizimi ama hastane çantası öyle olmuyor bir hazırla da gorcem ben seniKızlarrrrr tatilemi gidiosunuz?
Ne ediosnuz o kadar da
Tam onu diyecektim kesin eşine güveniyorsundur diye benimki de 5 dk dibimde ama ben eşime güvenemiyorum tulum derim zıbın getirir pişik kremi derim gögüs ucu kremi getirir felanSanki tam hazır olursa doğurcam diye düşündüm hepdaha diyorum şunlar şunlar koyulacak,ay valla sıcaktan yerimden kalkmaya üşeniyorum.Ay hiç bitmiyor ki koyulacaklar.Sonra dedim ki amaaan hastane 15 dk mesafede.Lazım olursa eşim getiriversin.Sanki askere mi gidiyoruz
Bende emin gibiyimBen varım canım. Haftaya gittiğimde sonraki haftaya gün verecek. İki gün önce kontrolde herşey normaldi doğru düzgün sancı bile çıkmadı. Herşeyi yıkadım utuledim ama çantam hâlâ hazır değil alınacak bir iki şey var onları bekliyorum. O zamana kadar bekleyeceginden emin gibi oturuyorum öyle
Doktor da kendinden emin olamadı senin bebişler doktoru da sasirtti
Ben sana senin oğlun olacak dedim inanmadin, bak şimdi 5 temmuz u da tutturayim da gor
Zamanında gelsin inşallah cnm.Biz 8 Temmuz’da doğarız oğluşumun çok bekleyeceğini düşünmüyorum
Ben de öyle hissediyorum nedense bana sürpriz yapmazsa gününe yakın gelir gibi
İnşallah canım hepimizin ki sağlıkla bir avazda gelsin
Hadi bakalım herkesin gönlüne göre versin Allahim 36. Haftadan sonra farketmez ama gününde gelse tamamen gelişimini tamamlamış olurÖyle canım inşallah 4 u çok gecmeden gelirde sezeryan olmam
Öyle bir tembih ettim kisonunda ya sen bunların hepsini koy ne olacak ki dedie dedim dönüşü var bi de bunun boşaltması falanTam onu diyecektim kesin eşine güveniyorsundur diye benimki de 5 dk dibimde ama ben eşime güvenemiyorum tulum derim zıbın getirir pişik kremi derim gögüs ucu kremi getirir felan
fazla fazla koy sen yinede eve dönüşü artık o düşünsünÖyle bir tembih ettim kisonunda ya sen bunların hepsini koy ne olacak ki dedie dedim dönüşü var bi de bunun boşaltması falan
6 kilo felan doğumda bi gidiyor. Sonra senşn yeme alışkanlığına bağlı gidiyor canım. İlk gebelikte 13 kilo almıştım verirken 30 kilo vermiştim mesela 1 sene olmadan diyet vs de yapmadım emzirdim ve gün boyu belki 1 ekmek ucu kadar yiyecekle duruyordum. Şimdide 25 kilo aldım yine veririm iş güç bebek koşturmaktan diyorum. Bol sıvı tüket ev işine ver kendini gün içinde aktif ol giderKızlar selam 15 kilo gibi bi kiloyla doğuma giricem.. daha önce anne olanlar ne kadar sürede gidiyor bu kilolar
Bende temmuz annesi olucam canimKızlar kimler temmuz annesi olacağım. İnşallah diyor, yani kimler öyle hissediyor?
Ben temmuzu beklerim gibi hissediyorum. Hata günüme yakın dogururum gibi hissediyorum. Biliyorsunuz ki hislerim kuvvetlidir o yüzdende hastane çantam hazır değil
Valla canim benim tam dedigin gibi oldu tut cantayi koy oldu masallah eksikte birakmamisimKzzzz neyi varki
Tut çantaya koy değilmi
Hah işte örnek bir anneValla canim benim tam dedigin gibi oldu tut cantayi koy oldu masallah eksikte birakmamisim
İlk gebeliğimde 22 kilo aldım,emzirme döneminde sütüm olsun diye aşırı yemek yesem bile 25 kilo verdim 1 yıl içindeŞimdi 9 kilo aldım.Her şeyi yiyorum ama kilo almıyorumBebiş 2.500 yani normal kiloda.Kilo vermek için ayrıca çaba sarf etmeye gerek yok doğum sonrası.Tek formülEmzirmekKızlar selam 15 kilo gibi bi kiloyla doğuma giricem.. daha önce anne olanlar ne kadar sürede gidiyor bu kilolar
Utanma utanma benim iki valizim varHerşey 2 gece hastanede kalındığını öğrenince değişti ne yapayım birde kızlar burda doğurdukça yok ağız bezi yok yedek kıyafet yettiremedik felan deyince her deyişlerinde açıp kapandı o valiz valiz boyutunu değiştirecektim artık utandım
Aceleyle olan daha iyi oluyormus bilmiyorum ama annem vardi belki o yuzden unutulmadi bisey canimHah işte örnek bir anne