- 5 Ocak 2021
- 2.152
- 2.015
Kelebekk3404 amin canım doğumu bekleyen hepimize inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz dogarsin o zaman pembe gelen nisan iste bu netİşte tam doguramicam ben diyorum sonra bir şey oluyo kafam karışıyor şimdi de lavaboda pembemsi hafif kanli akıntım geldi Bu oğlan beni delirtecek
Doğru haklısın ben de korktum şimdi Allah korusun. Gözetim altında tutmak daha iyi tabi.Yani canim garanticiler biraz galiba. Aslinda oyle olmalari daha iyi. Mesela taburcu etseler cocugun sekeri dusse hipoglisemi gecirse farketmeyebilirmisiz. Uzun sure oyle kalirsa havale gecirirmis bir de zaten sarilik muhabbeti var.
Rabbim insAllah yavrularimiza sifa versin, kucagimiza en kisa surede almayi nasip etsin
Tam 20 kilo aldım ben de hayatımda ilk defa 75i gördüm. Inşallah yarısını doğumda bırakırız kalanı da çabucak gider70 kilo olmuşum hayatımda ilk defa 70i gördüm toplam 12 kilo aldım gözler yaşlı
Bacım senin oğlan böyle böyle gününü bekleyecek galiba en son sen doğuruyormuşsunDiyorum ya yalancı çobana döndüm Doğurdum diyip bebemin fotosunu atmadan inanmayın artık bana
İnşallah yarısı gider ya ona da razıyımDoğru haklısın ben de korktum şimdi Allah korusun. Gözetim altında tutmak daha iyi tabi.
Tam 20 kilo aldım ben de hayatımda ilk defa 75i gördüm. Inşallah yarısını doğumda bırakırız kalanı da çabucak gider
Bacım senin oğlan böyle böyle gününü bekleyecek galiba en son sen doğuruyormuşsun
Gider gider canım merak etme. Bebek en az 3 kilo doğar zaten suyu var plasentasi var bunlar da ağırlık yapıyor.İnşallah yarısı gider ya ona da razıyım
İşte böyle diyorum sonra doguramiyorumKiz dogarsin o zaman pembe gelen nisan iste bu net
En sona kalırsam çok gülerimBacım senin oğlan böyle böyle gününü bekleyecek galiba en son sen doğuruyormuşsun
Inannmam senin gözlerin kararmıştır halüsinasyon görmüşümdür yok öyle birseyİşte tam doguramicam ben diyorum sonra bir şey oluyo kafam karışıyor şimdi de lavaboda pembemsi hafif kanli akıntım geldi Bu oğlan beni delirtecek
Aynen öyle benim de gören diyor ki sadece karnın var. Yoksa çok daha fazla moralim bozulurdu bu kiloyla. Şimdi yeni yeni ellerim de şişti yüzük falan olmuyor o da ödem diye düşünüyorum. Emzirirken süt olsun diye yediklerimizi abartmazsak biraz daha kilo veririz inşallahGider gider canım merak etme. Bebek en az 3 kilo doğar zaten suyu var plasentasi var bunlar da ağırlık yapıyor.
Benim kilolar orantılı dağılmış galiba gören hiç kilo almamışsın diyor. 20 kilo fark edilmeyecek gibi de değil ki. Normalde alsam o kadar suratımda gözlerim kaybolur
Doğurursun kız az kaldı her gün heyecanla giriyoruz acaba doğurdun mu diyeİşte böyle diyorum sonra doguramiyorum
En sona kalırsam çok gülerim
Süt olsun diye tatlıyı abartmazsak bir sey olmaz bence. Kilo verelim derken daha çok almayalım daAynen öyle benim de gören diyor ki sadece karnın var. Yoksa çok daha fazla moralim bozulurdu bu kiloyla. Şimdi yeni yeni ellerim de şişti yüzük falan olmuyor o da ödem diye düşünüyorum. Emzirirken süt olsun diye yediklerimizi abartmazsak biraz daha kilo veririz inşallah
Akşama sancm var dersen sana inanmayacazKızlar ben dogurmuyorum vazgeçtim Açılmam da artmamış sancım da çıkmadı siz benden ümidi kesin
Yalancı çobana döndüm
Tatlı sütmü yapıomuşşSüt olsun diye tatlıyı abartmazsak bir sey olmaz bence. Kilo verelim derken daha çok almayalım da
Süt olsun diye tatlıyı abartmazsak bir sey olmaz bence. Kilo verelim derken daha çok almayalım da
Kızlar tatlı süt yapar diye bişey yok sakın süt yapacak diye kendinizi tatlıya kaptırmayın hamilelikte aldığınız kilodan daha çok kilo alırsınız yoksa ben genelde tahin helva yedim tatlı olark onun dışında yeşil sebzelerin çoğu süt yapıyo baklagillerde süt yapıyo ama gazda yapıyo o yüzden genelde yemeklere kimyon attım.yine netten araştırır öyle ne yemelisiniz bi bakarsınızTatlı sütmü yapıomuşş
Şuan söz veremiecem abartmamak için
Rabbim kolaylık versin sağlıcakla al yavrunu kucağına inşallahGünaydın kızlar biz birazdan yola çıkar inşallah kendime gelince yazmaya calıscam dualarimda sizde varsınız sizde bize dua edin herşey güzel gitsin
Ben de her sabah acaba bugün doğurur muyum diye kalkıyorumDoğurursun kız az kaldı her gün heyecanla giriyoruz acaba doğurdun mu diye
Ben de kendime inanmıyorum artık ama az önce kanlı pembe akıntım geldi yine acaba mi dedim Artık gözlerime de güvenmiyorum yanlış mı gördüm acabaAkşama sancm var dersen sana inanmayacaz
Kendimden şüphe ettim ya artıkInannmam senin gözlerin kararmıştır halüsinasyon görmüşümdür yok öyle birsey
Maşallah 40 haftalık olmuş sağlıcakla gelsin hayırlısı olsunKizlar gunydin son rutuslarimi yptim artik yarini bekliyrum zorla cikarcaz bu sipayi
Ne dedim sana ben, nișan geldi diye hemen doğum olacak diye birsey yok... Temmuzu bekleKızlar ben dogurmuyorum vazgeçtim Açılmam da artmamış sancım da çıkmadı siz benden ümidi kesin
Yalancı çobana döndüm
Yarın miydi sezeryanin?Kizlar gunydin son rutuslarimi yptim artik yarini bekliyrum zorla cikarcaz bu sipayi