2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canmmmm cok geçmiş olsun :KK43:

Ederiz tabi.. Ne heycanlıdır.. Yaşayan bilir :KK43:
Zor gerçekten..
Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲
Aynen canım yaa aslında 2 tup bebekleri tuttu ama 6 aylıkken kaybettiler çok üzüldüm kendileri toparlanamadi şimdi tekrar başladılar rabbim emeklerini zai etmesin 🤲🤲

Geçmiş olsun canım salgın var ozellikle çocuklarda ishal, kusma,ateş yapıyormuş inşallah çabuk toparlar. Şebeke sularında sıkıntı var diyorlar. Bir sure yemeklere dahi kullanmayın musluk suyunu.
Salgını duydum canım bende ama evden çıkmıyorum diye sıcaklardan dolayı sürekli kapı pencere açık yatıyorum o yüzden üşüttü diye düşünmüştüm.şebeke suyuda olabilir bak bazen evde su bitince yenisi gelinceye kadar musluk suyu kullandığımızda oluyo 😒

DefneninAnnesi07 DefneninAnnesi07 Canım çok geçmiş olsun çocukların hasta olması hastanede yatması çok zor gerçekten insanın yüreği eriyor hemen düzelir inşallah 🥰
Günaydın kızlar 🎈🎈🎈🎈🎈

Bugn doğuran yok demi, akıllı akıllı uzanıp dinlenin, bebeleri dellendirmeyin :KK70:

Kontrolü olanlara bol şanslar 🌹
Günaydınnnn ❣️ Benimki bile uslu duruyor bugün 😂 Hatta o kadar uslu ki fırsat bulup kuaföre geldim 🙈😄

Evet kuzum öyleymiş geçen yeğenimde aynı sebepten hastanede yattı ama onlar vaktinin çoğunu parkta geçiriyo mahallenin çocuklarıyla birlikte kardeşimde salgından dolayı parktayken bulaştı diye düşünmüştü ama biz evden hiç çıkmıyoruz kızımla.zaten malum hepimizin son zamanları ağırlaştık o sebeple bi yere gidesim gelmiyor.virüsden dolayıda kimseyle görüşmüyorum.evde kapı pencere açık yatıyorum sıcaklardan dolayı muhtemelen bana iyi gelirken o üşüttü sanırım 😔
Evet olabilir banada sıcak basıyor diye bende aynısını yapıyorum benim kızımda geçen üşüttü biz farkında değiliz ama geceleri havalar soğuk kapı penceleri kapatınca uyuyamıyorum sıcaktan benim vucüd ısım zaten yüksek hamile olunca 2 kat hissediyorum sıcaklığı

Günaydın kızlar 🌺🌺🌺
Dün akşam kızım rahatsızlandığı için geceyi doğum yapacağım hastanede geçirdik kızımın doktoruda bu hastanedeydi.gerçi halada taburcu olmadık hastanedeyiz 😔 ilk doğumumuda bu hastanede yapmıştım,o dönem her katta su sebili vardı.doğum sonrası kahve ve rezene gibi sıcak içecekler için onu kullanmıştık.bu yıl pandemiden dolayı çok şey değişmiş.ben çantama ısıtıcı falan koymamıştım var nasıl olsa diye ama yokmuş eve geçince onuda ekleyeceğim.sizde koymadıysanız eğer doğum yapacağınız hastaneden bilgi alın yoksa mutlaka çantanıza ısıtıcıyıda ekleyin 😉
Gecmis olsun canim. Bir an önce toparlar da evinize dönersiniz insallah 🥰

DefneninAnnesi07 DefneninAnnesi07 Canım çok geçmiş olsun çocukların hasta olması hastanede yatması çok zor gerçekten insanın yüreği eriyor hemen düzelir inşallah 🥰

Günaydınnnn ❣️ Benimki bile uslu duruyor bugün 😂 Hatta o kadar uslu ki fırsat bulup kuaföre geldim 🙈😄
Sağol canım,valla dediğin gibi oluyor onlar olmasında biz olalım diyoruz

Evet olabilir banada sıcak basıyor diye bende aynısını yapıyorum benim kızımda geçen üşüttü biz farkında değiliz ama geceleri havalar soğuk kapı penceleri kapatınca uyuyamıyorum sıcaktan benim vucüd ısım zaten yüksek hamile olunca 2 kat hissediyorum sıcaklığı
Aynen öyle canım maalesef havalarda bi öyle bi böyle ama yinede bana hep sıcak gibi 😒

Günaydın kızlar 🌺🌺🌺
Dün akşam kızım rahatsızlandığı için geceyi doğum yapacağım hastanede geçirdik kızımın doktoruda bu hastanedeydi.gerçi halada taburcu olmadık hastanedeyiz 😔 ilk doğumumuda bu hastanede yapmıştım,o dönem her katta su sebili vardı.doğum sonrası kahve ve rezene gibi sıcak içecekler için onu kullanmıştık.bu yıl pandemiden dolayı çok şey değişmiş.ben çantama ısıtıcı falan koymamıştım var nasıl olsa diye ama yokmuş eve geçince onuda ekleyeceğim.sizde koymadıysanız eğer doğum yapacağınız hastaneden bilgi alın yoksa mutlaka çantanıza ısıtıcıyıda ekleyin 😉
Kızına geçmiş olsun canım Allah şifa versin🤲

Kızlar mide yanmanız kaçıncı haftada geçti?
34. Haftamdaym bu hafta sıkı başladı...
Süt içemiorm o yüzden süt şıkkını eledim..
İlaç kullanmak istemiyorm cnkü yeterinxe ilaç yükledim kendime tüp bebelten dolayı..

Başka çözümü olan varmı :KK43:
Benim bir haftadır baya azaldi yok denecek kadar nerdeyse. Bulantı var bu seferde.hayırlısıyla tamamlariz inşallah. Tansiyon sorunun yoksa maden suyu öneririm canım onun sayesinde bir şişe gaviscon bitmedi bile gebelik boyunca

Sağolasın canım 🤲 iyiyiz hamdolsun bebiş de sarılık başlangıcı var dediler anne sütü elinden geldiğince ver dedi Dr. Süt yeni yeni geliyor daha. Bende toparlanmaya çalışıyorum. Dikişler önceki doğumdan sıkıntılı olunca çok uğraşmış Dr ağrım çok ama hamdolsun geçer inşallah.
Çok geçmiş olsun canım geçer inşallah sütün bol olsun şifa olsun inşallah ❤

X