- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
İnş canım aklım hep sende inan dua ediyorum inş eşin gelmeden bebiş gelmez diyeInsallah babasi gelebilse dogmadan ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canım aklım hep sende inan dua ediyorum inş eşin gelmeden bebiş gelmez diyeInsallah babasi gelebilse dogmadan ınsallah
Seni artk saymıorusİns cnm bnm kntrlum yok ama nst ye grip gelcm
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım Bir an önce seninde acıların geçsin inşallah anneliğin tadını çıkart Darısıda başımıza olsunGece 11 de bebeğime kavuştum çok zor bir doğum oldu normal doğdu sonunda ama ben de çok çektim dikişlerim çok fazla ağrım var bebeğim ememiyor pek zorlanıyor ama ikimizde sağlıklıyız kavuştuk şükürler olsun. Darısı sizlerin başına
günaydın kızlarGunaydin kizlar gece acayip sancilarim vardi ama cok duzensizdi
Amin canım Allah analı babalı büyütsünGece 11 de bebeğime kavuştum çok zor bir doğum oldu normal doğdu sonunda ama ben de çok çektim dikişlerim çok fazla ağrım var bebeğim ememiyor pek zorlanıyor ama ikimizde sağlıklıyız kavuştuk şükürler olsun. Darısı sizlerin başına
Gozünaydın canım . Geçmiş olsun . Allah analı babalı büyütsün inşallahGece 11 de bebeğime kavuştum çok zor bir doğum oldu normal doğdu sonunda ama ben de çok çektim dikişlerim çok fazla ağrım var bebeğim ememiyor pek zorlanıyor ama ikimizde sağlıklıyız kavuştuk şükürler olsun. Darısı sizlerin başına
Tamam canım teşekkür ederimCnm hesap detaylarına gir orda aşağda
Bebeğin tahmini doğum tarihi var
Oraya doğduğu günü gir
Amanın sıksın dişini minnoşş
CNm gözün aydın.. Herşey yoluna girer birkaç güne inşallah
Yok canım ne korkması biraz panikledim sadece düzen oturtmak lazım işte düzeni oturtmayı başarabilirsek bi şekilde hlederizBencede gelsin gelsin gozunu korkutmak gibu olmasin ama mart başında arkadaşımın biri ikiz doğum yaptı hiç durmuyolarmis yanında kayınvalidesi olduğu halde hiç birşekilde yetismeiyoruz diyor birini karnını doğururken biri ağlıyormuş avazı çıktığı kadar zaten biri emene kadar doyurdugu diyeri tekrar açılıyor diyor al başa akşamlarında eşi geliyor kız gözün korkmadı dimi rabbim yardımcımız olsun bize sabur versin ama sana 2 kat versin insallah
Teşekkür ederim canımBende baya uğrastım ya ayarlara girdim takvimde tahmini doğum tarihini bebeğin dpğduğu günü secince olmustu sanırım
Aynen benim de canım saat 3-4 arası aşırı şiddetli sancı girdi eşimi kaldırmayı bile düşündüm sonra bekleyince geçti bir daha olmadı. Düzensiz diye sabrediyorum ben de.Gunaydin kizlar gece acayip sancilarim vardi ama cok duzensizdi
Gözün aydın canım Neden zorlandın açılman falan mı zor oldu ya da sancin mi çok ağırdı?Gece 11 de bebeğime kavuştum çok zor bir doğum oldu normal doğdu sonunda ama ben de çok çektim dikişlerim çok fazla ağrım var bebeğim ememiyor pek zorlanıyor ama ikimizde sağlıklıyız kavuştuk şükürler olsun. Darısı sizlerin başına
Gidiyorum canim esim ne zaman donebilir bilmiyorum ki resmi isler borc mezar isleri surer birazgünaydın kızlar
canım eşin ne zaman dönüyor? kontrole fln gidebildin mi
Aynen benim de canım saat 3-4 arası aşırı şiddetli sancı girdi eşimi kaldırmayı bile düşündüm sonra bekleyince geçti bir daha olmadı. Düzensiz diye sabrediyorum ben de.
Gözün aydın canım Neden zorlandın açılman falan mı zor oldu ya da sancin mi çok ağırdı?
Azcik daha bekleseler insallahAynen benim de canım saat 3-4 arası aşırı şiddetli sancı girdi eşimi kaldırmayı bile düşündüm sonra bekleyince geçti bir daha olmadı. Düzensiz diye sabrediyorum ben de.
Gözün aydın canım Neden zorlandın açılman falan mı zor oldu ya da sancin mi çok ağırdı?
Insallah canim ilk bebegimiz birdeİnş canım aklım hep sende inan dua ediyorum inş eşin gelmeden bebiş gelmez diye
Gözünüz aydın ikinizde çok çaba sarfettiniz annesi yorulmaniz normal. İnşallah kısa zamanda toparlarsiniz. Açılma olmadığı için mi çok dikişin var?Gece 11 de bebeğime kavuştum çok zor bir doğum oldu normal doğdu sonunda ama ben de çok çektim dikişlerim çok fazla ağrım var bebeğim ememiyor pek zorlanıyor ama ikimizde sağlıklıyız kavuştuk şükürler olsun. Darısı sizlerin başına
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah umarım tez zamanda toparlarsınız ikinizdeGece 11 de bebeğime kavuştum çok zor bir doğum oldu normal doğdu sonunda ama ben de çok çektim dikişlerim çok fazla ağrım var bebeğim ememiyor pek zorlanıyor ama ikimizde sağlıklıyız kavuştuk şükürler olsun. Darısı sizlerin başına
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallahGece 11 de bebeğime kavuştum çok zor bir doğum oldu normal doğdu sonunda ama ben de çok çektim dikişlerim çok fazla ağrım var bebeğim ememiyor pek zorlanıyor ama ikimizde sağlıklıyız kavuştuk şükürler olsun. Darısı sizlerin başına
Canım son günlerde bende de oluyo öyle ağlama krizleri.benim ilk hamileliğimde de öyle olmuştu hamileliğin son günleri ve lohusa dönemim hep öyle geçti.kendime engel olamıyorum içimde kaynıyo resmen ağlamak içinKızlar ben cok duygusal oldum..
Normalde hç değildim..
Yani tüp bebek süreci geçirdim
Sonra gebeliğim kötü geçti 5 ay ayağa kalkamadm vs o yüzden hiç duygusal bağ kuramamıştm
Ama son 1 haftadır herşeye ağlıyorum
Hastaneye gidiyorum ağlıyorum
Bebeği görüyorum ağlıyorum
Yeni doğan bebek videosu görüorm ağlıorum ve öyle böyle ağlama değil kriz gibi