- 1 Mayıs 2020
- 3.243
- 3.401
Bende öyle canım hamilelikte bos bos canım sıkılıyor derdim şimdi azıcık sıkılsam uyusam diyorumRabbim şifa versin canım iyi cok şükür emzirip mama veriyorum eskiden sıkılırdım simdi çok şükür sıkılmaya vakit kalmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle canım hamilelikte bos bos canım sıkılıyor derdim şimdi azıcık sıkılsam uyusam diyorumRabbim şifa versin canım iyi cok şükür emzirip mama veriyorum eskiden sıkılırdım simdi çok şükür sıkılmaya vakit kalmıyor
Canım hayırlı olsun, sağlıklı uzun ömürlü olsun bebişinKızlar selam. Mesajlarınızı gördüm tek tek okudum ama alıntılayamadım kusura bakmayın pazartesi günü acil sezaryana alındım 35+4 te. Hep derdim ki inşallah haziran da doğurmam ve sezaryan olmam diye ve başıma geldi ilk söylemek istediğim şey eğer zorunlu Bi durumunuz yoksa sezaryan olmanızı tavsiye etmem . Bebeğim erken doğdu 37.haftaya kadar bebekler prematüre sayılıyor ve benim bebeğimde de nefes problemi olduğu için yeni doğan yoğun bakıma alındı. Hala Orda yatıyor bebeğim. Ben dün taburcu edildim. Bebeğini arkada bırakıp gitmek çok kötü bir hismiş ama napalım nasip diyoruz. Bebeğim iyi olsun yeterki. Doğum yaptığım gün sabahında ultrasonda 2540 çıkmıştı kg. 2690 ve 48cm olarak dünyaya geldi. Ben ağrılar ve uykusuzluktan çok dağılmış durumdayım sormak istedikleriniz ve merak ettikleriniz olursa yazmaya çalışırım
Aynen uykusuzluk zor oluyor allahtan eşim gece idare ediyor ben bi emzirmeye kalkıyorum mama verip yatıyorum oda bakıyorBende öyle canım hamilelikte bos bos canım sıkılıyor derdim şimdi azıcık sıkılsam uyusam diyorum
Dogum yapınca hamilelik günlügünü nasıl düzenliyoruz ben yapamadımdaBende öyle canım hamilelikte bos bos canım sıkılıyor derdim şimdi azıcık sıkılsam uyusam diyorum
Eğer bebeklerin tuvalete tutulmasından bahsediyorsanız dikkatli olun derim. Bir arkadaşımda burnunu dikti ben yaşına gelmeden bezi bırakacağım vs diye o kitabı sürekli övdü vs sonuç çocuk 4 yaşında hala bezliTuvalet iletişimi mi valla taktım ben kafayı kitabını da aldım uygulayacağım onu
AminnCanım hayırlı olsun gözünaydın . Üzülme bebegin iyi olcak gercekten seni cok iyi anlıyorum bol dua et tez zamanda kavuşun miniginle insallah
Sağol canım çoook teşekkür ederimmCanım hayırlı olsun, sağlıklı uzun ömürlü olsun bebişin
Gozun aydin canim biran once uyum saglarsiniz insallahGece 11 de bebeğime kavuştum çok zor bir doğum oldu normal doğdu sonunda ama ben de çok çektim dikişlerim çok fazla ağrım var bebeğim ememiyor pek zorlanıyor ama ikimizde sağlıklıyız kavuştuk şükürler olsun. Darısı sizlerin başına
Cnm hesap detaylarına gir orda aşağdaDogum yapınca hamilelik günlügünü nasıl düzenliyoruz ben yapamadımda
Amanın sıksın dişini minnoşşGunaydin kizlar gece acayip sancilarim vardi ama cok duzensizdi
CNm gözün aydın.. Herşey yoluna girer birkaç güne inşallahGece 11 de bebeğime kavuştum çok zor bir doğum oldu normal doğdu sonunda ama ben de çok çektim dikişlerim çok fazla ağrım var bebeğim ememiyor pek zorlanıyor ama ikimizde sağlıklıyız kavuştuk şükürler olsun. Darısı sizlerin başına
Insallah babasi gelebilse dogmadan ınsallahCnm hesap detaylarına gir orda aşağda
Bebeğin tahmini doğum tarihi var
Oraya doğduğu günü gir
Amanın sıksın dişini minnoşş
CNm gözün aydın.. Herşey yoluna girer birkaç güne inşallah
Gözün aydın olsun cnm allah analı babalı büyüsün insGece 11 de bebeğime kavuştum çok zor bir doğum oldu normal doğdu sonunda ama ben de çok çektim dikişlerim çok fazla ağrım var bebeğim ememiyor pek zorlanıyor ama ikimizde sağlıklıyız kavuştuk şükürler olsun. Darısı sizlerin başına
İns cnm bnm kntrlum yok ama nst ye grip gelcmGünaydınnnnnnnnn
Kontrolü olan herkese bol şanslar
Güzel haberlerle inşallah
Minnoşlarda akıllı uslu beklesinler ya
Çok şükür sağlıcakla kucağına aldın gül kokulu miniğini Çok geçmiş olsun sana da.Kısa sürede toparlanırsın inşaallahGece 11 de bebeğime kavuştum çok zor bir doğum oldu normal doğdu sonunda ama ben de çok çektim dikişlerim çok fazla ağrım var bebeğim ememiyor pek zorlanıyor ama ikimizde sağlıklıyız kavuştuk şükürler olsun. Darısı sizlerin başına
Bende baya uğrastım ya ayarlara girdim takvimde tahmini doğum tarihini bebeğin dpğduğu günü secince olmustu sanırımDogum yapınca hamilelik günlügünü nasıl düzenliyoruz ben yapamadımda
Canım sağlıkla büyüt minnoşunu inşallah ikinizde hemencecik toparlarsınızGece 11 de bebeğime kavuştum çok zor bir doğum oldu normal doğdu sonunda ama ben de çok çektim dikişlerim çok fazla ağrım var bebeğim ememiyor pek zorlanıyor ama ikimizde sağlıklıyız kavuştuk şükürler olsun. Darısı sizlerin başına
Allah analı babalı büyütsün. Gözüm aydın. dikişlerine Allah şifa versin inşallahGece 11 de bebeğime kavuştum çok zor bir doğum oldu normal doğdu sonunda ama ben de çok çektim dikişlerim çok fazla ağrım var bebeğim ememiyor pek zorlanıyor ama ikimizde sağlıklıyız kavuştuk şükürler olsun. Darısı sizlerin başına
Öncelikle gözün aydın canım. Doğumu zorlaştıran ne oldu acaba?Gece 11 de bebeğime kavuştum çok zor bir doğum oldu normal doğdu sonunda ama ben de çok çektim dikişlerim çok fazla ağrım var bebeğim ememiyor pek zorlanıyor ama ikimizde sağlıklıyız kavuştuk şükürler olsun. Darısı sizlerin başına