Rabbim yardımcınız olsun sağlıcakla kucağına alırsın insallah ağrısız sızmışız insallahKuzular suyum geldi hastaneye gidiyoruz doktorum da yok başka doktor yapacak dua edin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yardımcınız olsun sağlıcakla kucağına alırsın insallah ağrısız sızmışız insallahKuzular suyum geldi hastaneye gidiyoruz doktorum da yok başka doktor yapacak dua edin lütfen
Hayırla sağlıkla kucağına al canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKuzular suyum geldi hastaneye gidiyoruz doktorum da yok başka doktor yapacak dua edin lütfen
Tabi tabi canimEvet ikinciyi sakin sakin aheste aheste yapalım acelemiz yok kaçan yok kovalayandaa
Azcik ben vereyim size ya ne guzel kolay rahat dogumunuz olur zayif bebekten korkmayin diyor doktorlarBenimki de zayıf ablası da öyle olmuştu
Saglikla gelsin bebeginiz sizede sifa versin rabbimKuzular suyum geldi hastaneye gidiyoruz doktorum da yok başka doktor yapacak dua edin lütfen
Walla öyleler. Gıcık oldum resmen huc iyi tarafları yok desem yeridir.Ana ne kotuler ben en cok babamla takisirdim gen cok onu severdum ay canim gomduler geldiler
Hayırlı doğur cnm Allah yardımcın olsunKuzular suyum geldi hastaneye gidiyoruz doktorum da yok başka doktor yapacak dua edin lütfen
Evet canım 37 de tekrar rapor alıyormuşuz sonra hesaplamaya başlıyoruz yani benimki 1 temmuzda ayrılıyorum ben bunun üzerine 112 gün ekleyip nezmana doğum yaparsam yapayim 20 ekimde ise başlamam lazım sonra süt izni basliyor
Ah canım daha dün konuşmuştuk ya demek ki sancılarin boşuna değilmiş Allah kolay bir doğum nasip etsin inşallah mutlaka yaz bize de Ben de yeni geldim eve hastaneden yarın yine Nst ye gideceğim oralardayim yani hep bir şeye ihtiyacın olursa elimden geleni yaparımKuzular suyum geldi hastaneye gidiyoruz doktorum da yok başka doktor yapacak dua edin lütfen
Buyuk kizim 3.100 gram doğdu benim. 5.gün 2900 gelmişti kilosu. Sonra 3 aylıkken tospik olmuştu anne sütüyle. Toparliyorlar merak etme sen canımHepimiz sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah haftaya kadar 200-300 gram daha alsa yeter şişi inince tam3 kilo anca kalır
Rica ederim canım, sen şuanda çalışıyorsun diye düşünerek cevap verdim.Teşekkürler canım
32. Haftada çalışamaz aldıysan almıyorsun ama çalışabilir aldıysan onu calisamaza döndürüyorsun canım.32. Haftada aldk bfahamı alıoruz
Bir temmuz bebesi daha geliyor...
Moral bozma kuzum, sağlıkla kucağına al
Hyırlısı ile doğur cnm
Canım sen kamuda mıydın? 37de ayrilirsan Doğum yaptığın günün üzerine 13 hafta ekliyorlar diye biliyorum. Benim ilkinde öyle oldu bunda da ona göre hesapladilar. Sezaryen olacağım tarihe 91 gün ekledik.Evet canım 37 de tekrar rapor alıyormuşuz sonra hesaplamaya başlıyoruz yani benimki 1 temmuzda ayrılıyorum ben bunun üzerine 112 gün ekleyip nezmana doğum yaparsam yapayim 20 ekimde ise başlamam lazım sonra süt izni basliyor
Sağlıkla alırsın inşallah kucağına canım. Allah kolaylık versin.Kuzular suyum geldi hastaneye gidiyoruz doktorum da yok başka doktor yapacak dua edin lütfen
Canım dün sancılarında vardı baya belliydi zaten o sancıyla bişey olacağı.Rabbim yar ve yardımcın olsun sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahKuzular suyum geldi hastaneye gidiyoruz doktorum da yok başka doktor yapacak dua edin lütfen
Sağolasın canım inşallah iyi olur biraz küçük gibi geldi ama sağlıklı olsun yeter hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallahAyy bir kuzucuk daha geliyor desene doğum kilosu gayet iyi olur canım ona takılma şu sıralar çok hızlı kilo aliyorlar gerçekten. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah saf salim gelsin minnoş
Biz seninle aynı ilerliyoruz sanırım benimde pazartesi gittiğimde 3110 gramdi 35+3 dü.35+3 te 3 kiloydu. Haftada 250 gram alsa 4 haftada ancak 4 kilo oluyor. Kızım 38de doğmuştu bununda çok duracağını sanmiyorum
İnşallah sütüm bol bol gelir de benimki de tospik olur sağlıcakla gelsinler inşallahBuyuk kizim 3.100 gram doğdu benim. 5.gün 2900 gelmişti kilosu. Sonra 3 aylıkken tospik olmuştu anne sütüyle. Toparliyorlar merak etme sen canım
Kuzum senindemi bebek önde gidiyoBiz seninle aynı ilerliyoruz sanırım benimde pazartesi gittiğimde 3110 gramdi 35+3 dü.
Rabbim senin de bebeğinin de yardımcısı olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın hayırlı haberlerini bekliyoruzKuzular suyum geldi hastaneye gidiyoruz doktorum da yok başka doktor yapacak dua edin lütfen
Aynen kuzum öyleymiş doktor söyledi işde pazartesi günü gittiğimdeKuzum senindemi bebek önde gidiyo
Kaç hafta kadar önde canım.önde gidiyo diye doğum için bişey söyledimi doktorun?Aynen kuzum öyleymiş doktor söyledi işde pazartesi günü gittiğimde
10 gün önce filan gittiğimde 3 hafta önde demişti, hatta son adet tarihinden eminmisin filan diye sormuştu. Bu pazartesi gittiğimde 2 hafta önde dedi kuzum. Ama bizimki başdan beri hep önden gidiyordu kuzum. 2 hafta önce şehir Hastanesi'ne gittiğimde ordaki doktorda tekrar şekerime bakmıştı ordada aynı seyleri söylemişlerdi.Kaç hafta kadar önde canım.önde gidiyo diye doğum için bişey söyledimi doktorun?