Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah prensese yinede normali beklemek daha iyi tabi sonuçta ilk bebeğin bi düzenli sancın açılman olsun öyle yani önden gidiyor diye niye sezaryen olasınki haa farklı bi şey olur sezaryen olmak zorunda kalırsın o ayrıEvet canim hep oyleydi ama bu kez acik ara onden basi normal cikti boyu 50 cm gibi bisey dedi kilosuda 3100 doktir simdi dogsa cok rahat dogarsin dedi hatta
Teşekkürler canımEvet, 37. Haftada çalışamaz raporu alınması gerekiyor.
Canim dun yatsam o sancilarla bugune dogardim az destekle heralde kactim ki dogurtmasinlar diyeMaşallah prensese yinede normali beklemek daha iyi tabi sonuçta ilk bebeğin bi düzenli sancın açılman olsun öyle yani önden gidiyor diye niye sezaryen olasınki haa farklı bi şey olur sezaryen olmak zorunda kalırsın o ayrı
Sende şeker vardı dimi canım? Suyu nasıl?Benim yavrum cok onden gitmeye basladi belkide o yuzden dogcam diye calisiyor
Ayy bir kuzucuk daha geliyor desene doğum kilosu gayet iyi olur canım ona takılma şu sıralar çok hızlı kilo aliyorlar gerçekten. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah saf salim gelsin minnoşKızlar selamlar herkese bugün kontrolümüz vardı oğlum 3020 gram olmuş bence az gibi ama doktor iyi dedi nst de sancıda 40 dan yukarı çıkmadı çok şükür haftaya çarşamba sabah 9 da geliyor oğluşum
Rabbim güç kuvvet versin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımKuzular suyum geldi hastaneye gidiyoruz doktorum da yok başka doktor yapacak dua edin lütfen
Allah yardımcınız olsun kolaylıkla atlat sağlıkla kavuş yavruna inşallah canımKuzular suyum geldi hastaneye gidiyoruz doktorum da yok başka doktor yapacak dua edin lütfen
SEKERIM NORMAL CIKIYOR CANIM TEK TESTTE YUKSEK CIKMISTI DOKTOR ONEMSEMEDI ONU SUYUM IYI FAZLALIK AZLIK YOK MUSSende şeker vardı dimi canım? Suyu nasıl?
Allah yar ve yardımcın olsun canım kolaylıklar nasip olsun sağlıkla kavuş evladına inşallahKuzular suyum geldi hastaneye gidiyoruz doktorum da yok başka doktor yapacak dua edin lütfen
Benimki de zayıf ablası da öyle olmuştuCiktimi canim sancin birde bebegin kilosunu ogrenebilir miyim benim bebisim tombis ciktida baya
Göbek akıntısında koku varsa sorun olurmuş canım. Enfeksiyon olabiliyor . Ona dikkat ediyorsundur ama ben yine de yazayım dedim ☺Cok sagol canım cok şükür iyiyiz. Göbek problemi yasıyoruz sadece akıntısı var. Sen nasılsın bebeğin nasıl?
Hepimiz sağlıcakla alalım inşallah canım yengeç olsun istiyordum ben de ama hiç yükselen ve ay burcuna bakmadım ama yay hava burcu değil miOy sağlıcakla al kucağına al canım
1 günle yengeç oluyor pamuğun
Yükseleni aslan ay burcu yay oluyo iki ateş grubu bi su grubuna nasıl etki edecek bakalım
Hepimiz sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah haftaya kadar 200-300 gram daha alsa yeter şişi inince tam3 kilo anca kalırÇok az kalmış kuzucuguna kavuşmaya annesi sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah. Benim de 2900 dendi kilosuna iki gün önce. Gayet iyi bence normal bi kiloda takma onu yeter ki sağlıklı olsun şuan ortalama bi kiloda.
Sana da hayırlı olsun inşallah ilk doğuracaklar arkaya kaldık bizHadi hayırlısı olsun cnm 1 gun arayla doguralm
Evet ikinciyi sakin sakin aheste aheste yapalım acelemiz yok kaçan yok kovalayandaaIlk ya acemiliye geldi
32. Haftada aldk bfahamı alıoruzEvet, 37. Haftada çalışamaz raporu alınması gerekiyor.
Bir temmuz bebesi daha geliyor...Kuzular suyum geldi hastaneye gidiyoruz doktorum da yok başka doktor yapacak dua edin lütfen
Ben bugün hesapalttirdim 37 de ayrılırsam geri doğumdan sonra dönüşüm Nezmaan olacak diye ben yanlış hesaplamışım yarim gün çalışmayı süt iznini birnkagida yazdılar iyi olduTeşekkürler canım