İyiyiz çok şükür. Nefes problemi vardı biraz yoğun bakıma müşade altına aldılarSakın göğsünde deeneme kuzum..
Bende ondan anlamadm işte deniemedm sadece öalştırdım çalıştı o kdar
Evet kuzum elektirikli bu..
Aaaaaaa doğru diosunnnnnn
Cok saol cnmmm
Gözün aydın cnmmmm
Allah analı babalı büyütsün
Sen ve bebek iyimisiniz?
Canım bana da doktor 2 hafta önce suyu az gibi dedi sonraki hafta normal dedi bence bebişler büyüdüğü icin normal bi durumSelam kızlar bizim de kontrol vardı bugün 37+3 olduk 2900 dedi kilosuna. Haftasıyla uyumluymus şükür. Ama suyu biraz azalmış haftaya bi daha bakalım dedi başka da bi açıklama yapmadı. Son haftalarda normal diye okudum bi kac yerde ama yine de canim sıkıldı biraz. Ya birden azalırsa biterse suyu anlayamam diye kafama taktım şimdi.nst de hiç sancim çıkmadi. Hayırlısıyla kucagimiza alsaydık inşallah
Tecrübeli annemiz ss aldim yazdıklarını, süt artırıcı içecekten gidip alip çantama koyacağım:) Nasilsiniz bebiş nasilAyıcıktan içindekü aparatı cıkarıp yatgına koyarsan verim alıyorsun ama odada herhangi bir yerdeyken yenidoğanon sesini algılanıyor malesef canım
Ayy inşallah öyledir canım zaten son zamanlar stres yaptım ıyice. Bi kucagimiza alsaydık sağlıkla.Canım bana da doktor 2 hafta önce suyu az gibi dedi sonraki hafta normal dedi bence bebişler büyüdüğü icin normal bi durum
Geçmiş olsun canım inşallah bebek de çok durmaz hemen kavuşursunuz. Sen nasilsin peki doğumun nasıl geçti?İyiyiz çok şükür. Nefes problemi vardı biraz yoğun bakıma müşade altına aldılar
Hiç stres olma annesi bebişler büyüdü ya normal, bol su iç beslenmene özen göster senAyy inşallah öyledir canım zaten son zamanlar stres yaptım ıyice. Bi kucagimiza alsaydık sağlıkla.
Sağolasın canım benim rahatlattin içimi❤Hiç stres olma annesi bebişler büyüdü ya normal, bol su iç beslenmene özen göster sen
Gözün aydın canım. Acil sezeryan sebebin nedir acabqKızlar acil sezeryana alındım 13.37 de bebeğime kavuştum
Olsın ne yapalm bizde ayıcıktan ayırırızAyıcıktan içindekü aparatı cıkarıp yatgına koyarsan verim alıyorsun ama odada herhangi bir yerdeyken yenidoğanon sesini algılanıyor malesef canım
Cnm benm normal... İnşallah biran önce kavuşursunuz birbirinizeİyiyiz çok şükür. Nefes problemi vardı biraz yoğun bakıma müşade altına aldılar
Kesinlikle koy cantana canım keske biri banada deseydi süt derdine ilk günler canım cıktıTecrübeli annemiz ss aldim yazdıklarını, süt artırıcı içecekten gidip alip çantama koyacağım:) Nasilsiniz bebiş nasil
Aynen ayıcıkta göbeksiz bi bicimsiz duruyor ama artık yaocak bişi yokOlsın ne yapalm bizde ayıcıktan ayırırız
Ayıcığıda yanına koyarız teselli oluruz
Cnm benm normal... İnşallah biran önce kavuşursunuz birbirinize
Canım benim biraz canım tatlıfır dikişlerime baktıkca bayılcak gibi oluyodum ilk günler korse takmadım ondan tabiki sanki korse taksam patlarmıs gibi bi psikolojideyimAyy ben de bugün seni soracaktım canim merak etmiştim. Verdiğin bilgiler için sağol canım. Bakalım uygulamada nasıl olucazkorse giyebildin mi peki, yoksa herhangi biseyle sarıyor musun göbeğini?
Benim de ilk sezeryandan sonra dikişlerim gülmekten hafif kanamisti. Bi gülme krizine girdim mi susturamiyordum kendimi. Artık dikişlerim nasıl ağrıyorsa o sırada bi yandan da ağlıyordum
Allahim yardımcın olsun canım.İnşallah herşey yolunda gider de bebeğin biraz daha durur
Şu e bebekte satılan çaydanmı aldn cnm?Aynen ayıcıkta göbeksiz bi bicimsiz duruyor ama artık yaocak bişi yok
Aynen canım çay değil aslında malt arpa ve hurma suyu. jokerde de multimalt olanı var o şeker katkısız daha saglıklıymıs ben önce e bebektekini aldım şimdi pnu kullanıyorum o bitince jokerdekinden alcamŞu e bebekte satılan çaydanmı aldn cnm?
Şumu cnmAynen canım çay değil aslında malt arpa ve hurma suyu. jokerde de multimalt olanı var o şeker katkısız daha saglıklıymıs ben önce e bebektekini aldım şimdi pnu kullanıyorum o bitince jokerdekinden alcam
Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canımKızlar acil sezeryana alındım 13.37 de bebeğime kavuştum
Yüksek bel tayt da ilk zamanlar işimi görür iyi fikirCanım benim biraz canım tatlıfır dikişlerime baktıkca bayılcak gibi oluyodum ilk günler korse takmadım ondan tabiki sanki korse taksam patlarmıs gibi bi psikolojideyimtayt giyiyorum yüksek bel ve sıkı ama korse kullanmıyorum kullancagımıda sanmam Gülmenin canımı acıtacagını hiç düşünmemiştim gercekten güldürmeyin diye hastanede ilk gün yalvardım yani eşime aileme komik seyleri yanımda konuşturtmadım
ağırlaştık birde canımBen de hep gitmek isterdim bebeği göreceğim diye nedense bu sefer iki hafta beklemek istedim.tembelleştim iyice
Gözün aydın canımKızlar acil sezeryana alındım 13.37 de bebeğime kavuştum
Elektrikliside iyidir philpsin kötü olan bir ürününe hiç denk gelmedim canım kaynatırsın güzelce kullanırsın iyi olmuş çok pahalı şimdi herşeySakın göğsünde deeneme kuzum..
Bende ondan anlamadm işte deniemedm sadece öalştırdım çalıştı o kdar
Evet kuzum elektirikli bu..
Aaaaaaa doğru diosunnnnnn
Cok saol cnmmm
Gözün aydın cnmmmm
Allah analı babalı büyütsün
Sen ve bebek iyimisiniz?