2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben 12lisinden sipariş verdim yeter heralde.yetmezsede sonra yine veririm artık.kutu kola şeklinde hepsi açılmadığı sürece 2022ye kadar skt si varmış
Hah bende tam gözüm onu arıodu..
2022 ne zamanına kadar acaba ben göremedm..
24lü verecektm bendemi 12li versem
Ya içemezsem felan

Hah bende tam gözüm onu arıodu..
2022 ne zamanına kadar acaba ben göremedm..
24lü verecektm bendemi 12li versem
Ya içemezsem felan
Canım günde 3 4 kutu içilmesini öneriyor satıcı hadi günde 2 kutu içsen bile 12lisi 6 güne zaten biter.ben humana still süt artırıcıda aldım onuda çok severek içtiğimi söyleyemicem ama bebeğe süt olsun diye içtim yani.sevmesekte annelik işte içmek zorunda kalıyorsun

Insallah düşer kuzum ya için rahat eder. Ilk çocuk demi senin de nasi bi duygu alıştın mi :) Annen ya da kaynanandan destek aliyor musun

Insallah düşer kuzum ya için rahat eder. Ilk çocuk demi senin de nasi bi duygu alıştın mi :) Annen ya da kaynanandan destek aliyor musun
İlk canım evet Annem benimlr kalıyor bebeğin bakımını tamamen kendim yapıyorum en basından beri ev işi yemekte annemde böyle idare ediyoruz. Yani hep benimleymiş gibi hissediyorum bebeği. Su korona beni cok korkutuyor sadece kimseyi kabul eymiyorum eve ama kardeşlerim falan arada geliyor onlar bile dokunmasın yakşasmasın istiyorum ve söylüyorumda bunu psikolojik olarak bu konuda stresliyim. Bitsede su hastalık bebeklerimizi rahat büyütsek

İnşallah tez zamanda atlatin canım En korktuğum benimde doktor değiştirmek son anda. Benim doktorumda tatile gidecek galiba bayram öncesine denk geliyor. Ne yapsak önüne geçmeyiz bazı şeylerin. O yüzden rabbim herşeyin hayırlısını versin iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizin yavrularımıza sağlıkla kavuşalim
Canım gecmis olsun riskli haftaları atlattık inşallah bende bugün yarın bekliyorum bir aksiyon. Artık Rabbime kaldı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kızlar yarım saattir adet sancısı gibi sancım var kesintisiz endişelenmelimiyim?
Kesildi mi şimdi canım? Geçmezse mutlaka git. Senin ikinci bebiş. Biraz daha erken gelebiliyormus ikinciler. Çok bilgim yok ama ihmal etme kendini en iyi sen anlarsın

İyi akşamlar kızlar temmuz annelerinde temmuz annesi kalmayacak gibi Benim tansiyonum yine 14/9larda. Çok korkuyorum 1 kg vermişim dört günde. Kendime göre bir diyet uyguluyorum bol yeşillik minimum tuz minimum karbonhidrat bol su içmeli bir diyet. İnşallah bebekde vermemiştir. O hastaneye düşmek istemiyorum tekrar. Bir iki hafta daha dayansak bebişimle inşallah sağlıkla kavuşalim hepimiz yavrularımızla

Hadi hayirlisi olsun

Aşı gelmiş sanırim gebelere. Gebeler riskli gruptadır kendi isteginizle aşı olabilirsiniz falan yazıyor e nabizda randevu açılmış aşı için. Ben olmayı düşünmüyorum isteyen varsa bi kontrol etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…