2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim bebeğimde emzikten sonra mememi daha iyi tuttu canım zaten emmeyi kuvvetlendirdi ver bencefe dinleme kimseyi iyiym vanım ya bi ara altında kanama olmustı biraz sonra gecyi o da öksürmeye gülmeye falan baglı olabiliyormus eşime sürekli diyodum beni güldürme diye dikişlerim ağrıyodu o da kendince moral veriyodu kanattı en son

Ay darisi basimiza az sancili dogumlar insallah kolayda dogurmussundur masallah

Geçmiş olsun canım ben de yeni çıkış yapıp eve geldim inşallah sen de hayırlısıyla çıkarsın yarın
Güzel canım teşekkürler ben de o şekilde standart paket alırım herhalde doğumdan bir hafta sonra başka fotoğrafçıya konsept çekime götürmeye düşünüyorum Allah izin verirse .
Rica ederim
Cekilemiyecek gibi bir agri mi canim yoksa rahat mi karsiladin 80e cikinca
Yok canım adetin ilk günü yaşanan ağrı gibi gayet de dayanılır bir ağrı yani hiç korkma

Ay darisi basimiza az sancili dogumlar insallah kolayda dogurmussundur masallah
Amin inşallah canım Rabbim sağlıklı ağrısız acısız doğumlar nasip etsin hepimize ama normal ama sezaryen herşeyden önce bebeklerimizin ve bizim sağlığımız önemli olan ilkinde 5 cm açıklığım vardı kuzum ama sonra suyum geldi mekonyumlu bi şekilde daha fazla açılmayı bekleyemeyiz bebek yutmadan almamız lazım zehirlenebilir dediler 10 dk içinde apar topar sezaryene aldılar kaldıki bebeğim yutmuş birde ameliyathanede onu kusturmuşlar şükürler olsunki o da kusmuş.

Canım verdiğin bilgiler için teşekkürler bebeğini güle güle sağlıkla büyüt inşallah göğüs pompası olarak hangi marka kullanıyorsun memnunmusun

Valla cok uygunmuş paketler...
Bizim burda anlaşmalo fotocu yok
Sen ayarlıosn..
100 tane dijital foto.. Büyük fotoğraf albümü
Doğum öncesi odada çekim
Doğum sonrası odada çekim var..
Doğuma girmek yasak şuan için.. Değişirmi bilmiyor..
Girsede girmesede 500 tl dedi

Doktorun yanından çıktım şimdi, 3110 gram boyuda 49 cm olmuş. NST istedi bekliyorum şuan, onun dışında herşey yolundaymis çok şükür
Maşallah... Sağlıkla ilerlesin..

Maşallah cnm..
Kız 100e dayanan sancımı.. Aman diyim
Bari seninki uslu dursun

Aaa neyden oluomuş ki o cnm..
Ciğer geliştirici vurulunca en azndan için rahat eder..
Cok geçmiş olsn

Evet ya...
Zalim zaman
Ama son ay hiç geçmior gibi..
Bende zaman durdu

Yaaa çılgın çift
Kullanmaya başladınızmı telsizi

Aynen canım başladık ama beklentimin altında

İlki kaç haftalık doğdu. 40 dan sonra genelde kakasını yapar diyorlar da merak ettim

Benim adetlerim cok siddetli olurdu aglatirdi beni oyle ise dogururum insallah rahat

Selam kızlar bizim de kontrol vardı bugün 37+3 olduk 2900 dedi kilosuna. Haftasıyla uyumluymus şükür. Ama suyu biraz azalmış haftaya bi daha bakalım dedi başka da bi açıklama yapmadı. Son haftalarda normal diye okudum bi kac yerde ama yine de canim sıkıldı biraz. Ya birden azalırsa biterse suyu anlayamam diye kafama taktım şimdi.nst de hiç sancim çıkmadi. Hayırlısıyla kucagimiza alsaydık inşallah

Tabi canim onemli olan saglikla kavusmak kavusma giden yol pek onemli degil acikcasi

Canim son haftalarda suyun azalmasi normal diyorlar artik hareketlerini sayacaksin hareketsizlik hissedersen doktora gidersin bu sekilde anlarsin ancak

Gözün aydın canım inatlaşmayı sen kazandın sonunda 2 hafta daha beklesin kuzucuk en azından

Ayy ben de bugün seni soracaktım canim merak etmiştim. Verdiğin bilgiler için sağol canım. Bakalım uygulamada nasıl olucaz korse giyebildin mi peki, yoksa herhangi biseyle sarıyor musun göbeğini?
Benim de ilk sezeryandan sonra dikişlerim gülmekten hafif kanamisti. Bi gülme krizine girdim mi susturamiyordum kendimi. Artık dikişlerim nasıl ağrıyorsa o sırada bi yandan da ağlıyordum
Allahim yardımcın olsun canım. İnşallah herşey yolunda gider de bebeğin biraz daha durur

Kızlar sizleri doktorunuz hangi aralıklarla muayeneye çağırıyor cumartesi günü gitmiştim haftaya yine gel dedi. İki haftada bir çağırır diye düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…