- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
Hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah haftaya çarşamba da ben doğuracam nasipseKizlar hftaya sali doguruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah haftaya çarşamba da ben doğuracam nasipseKizlar hftaya sali doguruyorum
Aynen canim bu zamana kadar öyle bi durum yoktu. Bi terslik hissedersem hemen giderim dediğin gibiCanim son haftalarda suyun azalmasi normal diyorlar artik hareketlerini sayacaksin hareketsizlik hissedersen doktora gidersin bu sekilde anlarsin ancak
35den sonra her hafta gidiyorum canım bu hafta 38 olduk haftaya nasipse doğacak inşallahKızlar sizleri doktorunuz hangi aralıklarla muayeneye çağırıyor cumartesi günü gitmiştim haftaya yine gel dedi. İki haftada bir çağırır diye düşünüyordum.
Hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah haftaya çarşamba da ben doğuracam nasipse
Kizlar Allahim kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsinKizlar hftaya sali doguruyorum
35 haftaya kdar 3 haftada bir cnmKızlar sizleri doktorunuz hangi aralıklarla muayeneye çağırıyor cumartesi günü gitmiştim haftaya yine gel dedi. İki haftada bir çağırır diye düşünüyordum.
Geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider eğer sezaryene alacak olursa da en azından haftan güzel Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar selam. Bugün kontrolümüz vardı. Beyne giden kan akışında artış devam etmiş. Müşade altında tutalım dedi yatış verdi. Ciğer geliştirici yapılacak sancı verilecek bebeğin kalp atışında azalma olursa sezeryana alacak eğer azalma olmazsa herşey yolunda giderse yarın öğlen çıkış yapacağız
Bana da kardeşim verdi. Galiba aventti. Bana da zor geliyor. Nasıl kullancam bilmiyorm. Belki de bi parca vs almam gerekecek. Aslında iyi hatirlattin. Akşam bi deneme yapayimKızlar philips aventin süt sağma makinasını alan..
Yada çevrenizde kullanan varmı?
Bana arkadaşm verdi.. Kendi sadece 2 ay kullanmş snra kullanmamş.. Sende kalsn bana gerek yok dedi.. Bende seve seve aldm
Ama şöyle bakıormda cok parçası var
Gözüme zor göründü
Her doktor yapmıyor canım ama 37-40 Hafta arası zamanında doğmuş bebek sayılıyorAma planlı sezeryanda 37 biter bitmez aliyorlar ya o yüzden tam bayrama denk geliyor diye düşündüm ben. Heryerde 37. Hafta biter bitmez mi sezeryan yapiyorlar o konuda bilgim yok aslında.
Beni 34-36-38 2 haftada bi çağırdı en son 34 te gittim ama bir dahaki randevumu 37+3 e aldım. Nst bile sokmuyor zaten bebeğin hareketlerini takip ediyorum bi aksilik olmazsa erken gitmeyeceğim boşuna.Kızlar sizleri doktorunuz hangi aralıklarla muayeneye çağırıyor cumartesi günü gitmiştim haftaya yine gel dedi. İki haftada bir çağırır diye düşünüyordum.
Bende manueli var canım ilk gebelikte kullandım. bu gebelikte yine aldım hatta senin bahsettiğin elektrikli olsa gerek çok parçalı demişsin çünkü onu bilmiyorum. Manuelden memnundum ben işimi rahat gördü sadece 4 ay meme ucu problemi yaşamıştım. doktora gitmiştim o gögüsümü emzirmemem bir süre sağmam gerektiğini söylediğinde kullandım zatenKızlar philips aventin süt sağma makinasını alan..
Bana arkadaşm verdi.. Kendi sadece 2 ay kullanmş snra kullanmamş.. Sende kalsn bana gerek yok dedi.. Bende seve seve aldm
Gözüme zor göründü
Sağolasın canım Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah haftaya yengeç oluyorKizlar Allahim kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin
Haftaya ikizler burcu mu oluyor peki? Aman ikizler burcu olmasın muhabbeti vardi ya hani ondan merak ettim
Senin erkenden başlamış ama ikiz diye sanırımBeni haftada bir çağırıyor 3 haftadır
o zaman normal. 38. Haftada çatıya bakacak benim de35den sonra her hafta gidiyorum canım bu hafta 38 olduk haftaya nasipse doğacak inşallah
Anladım demek ki rutin uygulama bu bebişi görmek güzel de sıra beklemek yorucu35 haftaya kdar 3 haftada bir cnm
Ondan sonra haftada bir dedi
Youtubedan videolarını izle canım ben de aynı şekilde 5000 parca puzzle yapıyormuş gibi hissettim pompanın parçalarını birleştirirken ama videolarda ayrıntılı göstermişler özellikle markaların videolarını izlersen çok açiklayicilar. Bi de internetten hangi parçaların sterilize edilebildigine bak her parçası kaynatılmıyor ya onlarınKızlar philips aventin süt sağma makinasını alan..
Gözüme zor göründü
Aynen canım artık her hafta olması normal benim sezaryen olacağı için çatı muayenesi olmayacakSenin erkenden başlamış ama ikiz diye sanırım
o zaman normal. 38. Haftada çatıya bakacak benim de
Anladım demek ki rutin uygulama bu bebişi görmek güzel de sıra beklemek yorucu
Bilmiyorum ki ikiz diye mi gerçi surda duracakları daha ne kadar temmuz başı gibi doğum bekliyorum ben. Dedigin gibi bebisleri görmek güzel ama sıra beklemek işkence. Hele ben nasıl denk getiriyorsam hastanenin yoğun olmadığı bi saate randevu alayım diyorum oturmayı bırak insanlardan kaçacak yer bulamıyorumSenin erkenden başlamış ama ikiz diye sanırım
o zaman normal. 38. Haftada çatıya bakacak benim de
Anladım demek ki rutin uygulama bu bebişi görmek güzel de sıra beklemek yorucu
Ben de hep gitmek isterdim bebeği göreceğim diye nedense bu sefer iki hafta beklemek istedim. tembelleştim iyiceHer doktor yapmıyor canım ama 37-40 Hafta arası zamanında doğmuş bebek sayılıyor
Beni 34-36-38 2 haftada bi çağırdı en son 34 te gittim ama bir dahaki randevumu 37+3 e aldım. Nst bile sokmuyor zaten bebeğin hareketlerini takip ediyorum bi aksilik olmazsa erken gitmeyeceğim boşuna.
Bende manueli var canım ilk gebelikte kullandım. bu gebelikte yine aldım hatta senin bahsettiğin elektrikli olsa gerek çok parçalı demişsin çünkü onu bilmiyorum. Manuelden memnundum ben işimi rahat gördü sadece 4 ay meme ucu problemi yaşamıştım. doktora gitmiştim o gögüsümü emzirmemem bir süre sağmam gerektiğini söylediğinde kullandım zaten
Sakın göğsünde deeneme kuzum..Bana da kardeşim verdi. Galiba aventti. Bana da zor geliyor. Nasıl kullancam bilmiyorm. Belki de bi parca vs almam gerekecek. Aslında iyi hatirlattin. Akşam bi deneme yapayim
Evet kuzum elektirikli bu..Her doktor yapmıyor canım ama 37-40 Hafta arası zamanında doğmuş bebek sayılıyor
Beni 34-36-38 2 haftada bi çağırdı en son 34 te gittim ama bir dahaki randevumu 37+3 e aldım. Nst bile sokmuyor zaten bebeğin hareketlerini takip ediyorum bi aksilik olmazsa erken gitmeyeceğim boşuna.
Bende manueli var canım ilk gebelikte kullandım. bu gebelikte yine aldım hatta senin bahsettiğin elektrikli olsa gerek çok parçalı demişsin çünkü onu bilmiyorum. Manuelden memnundum ben işimi rahat gördü sadece 4 ay meme ucu problemi yaşamıştım. doktora gitmiştim o gögüsümü emzirmemem bir süre sağmam gerektiğini söylediğinde kullandım zaten
Aaaaaaa doğru diosunnnnnnYoutubedan videolarını izle canım ben de aynı şekilde 5000 parca puzzle yapıyormuş gibi hissettim pompanın parçalarını birleştirirken ama videolarda ayrıntılı göstermişler özellikle markaların videolarını izlersen çok açiklayicilar. Bi de internetten hangi parçaların sterilize edilebildigine bak her parçası kaynatılmıyor ya onların
Gözün aydın cnmmmmKızlar acil sezeryana alındım 13.37 de bebeğime kavuştum
Kuzumm gözün aydın nasılsınız bebek nasılKızlar acil sezeryana alındım 13.37 de bebeğime kavuştum
Ayıcıktan içindekü aparatı cıkarıp yatgına koyarsan verim alıyorsun ama odada herhangi bir yerdeyken yenidoğanon sesini algılanıyor malesef canımŞuan tüm yelkenlerim suya düştü
Teşekkür ederin