Bana da çok uygun geldi canım cektirecegim ben deValla cok uygunmuş paketler...
Bizim burda anlaşmalo fotocu yok
Sen ayarlıosn..
100 tane dijital foto.. Büyük fotoğraf albümü
Doğum öncesi odada çekim
Doğum sonrası odada çekim var..
Doğuma girmek yasak şuan için.. Değişirmi bilmiyor..
Girsede girmesede 500 tl dedi
Aynen benim de öyle canım yerlerde yuvarlandigimi bilirim acidan. İlk baştaki sancılar bize koymaz o yüzden son bir iki saat zorlanırız diye düşünüyorum sadece.Benim adetlerim cok siddetli olurdu aglatirdi beni oyle ise dogururum insallah rahat
Ben artık bir haftaya bile razı durumdayım canım yaGözün aydın canım inatlaşmayı sen kazandın sonunda 2 hafta daha beklesin kuzucuk en azından
Gözün aydın canım inşallah iyisinizdirKızlar acil sezeryana alındım 13.37 de bebeğime kavuştum
Maşallah canımKizlar sancı minik minik var dedi Dr bebekte baya inmiş aşağı. Aksi gibi haftaya izinliymis bir hafta fazla hareket etme yorma kendini erken doğum riskin var dedi. 3 kilo olmuş bu arada. Sancılar düzenli gibi geldi bana Dr korkutmak istemedi gibi geldi bana ama anlayanlar bakabilirmi
Hadi hayrlisi hakkimzdaHayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallahhaftaya çarşamba da ben doğuracam nasipse
Sağol canım evet önde ama Dr hiç belli olmaz dedi. İki bebek ikiside aynı kilo aynı hafta biri kuveze girdi biri girmedi dedi. 37 yi gorsek yeter. Egzersizler yapıyordum normal doğuma hazırlık onları bıraktırdıMaşallah canımzaten senin bebiş önden gidiyordu değilmi.tabi ne kadar anne karnında dursa iyi ama en azından gelişimi önde ya erken doğsa bile sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Aa.. Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsünKızlar acil sezeryana alındım 13.37 de bebeğime kavuştum
Amann. Bide doğumu tetikler falan demi..Sakın göğsünde deeneme kuzum..
Bende ondan anlamadm işte deniemedm sadece öalştırdım çalıştı o kdar
Aunen canım bu ve su hangisini bulursan artık senin attıgın seker katkısız daha iyiymiş ama buda iyi süt arttırıyor ikisideŞumu cnm
Giymeyiöneriyorlar korseyi zaten canım giyebilirsen giyYüksek bel tayt da ilk zamanlar işimi görür iyi fikirBen iki tip korse aldim valla. birisi bacak ve göbeği sariyor. Birisi sadece bel için. Geçen gün giydim hatta. Acayip tatlı durdu göbeğimle zor olacak ama ilk defa bi korseyi giymek için sabırsızlanıyorum. Hiç göbek kalmasın istiyorum.
İnşallah beni de guldurmezler bu sefer.
Canım ben de 3 gündür 8-10 kez Nst çektirdim öğrendim artık 50yi geçmemiş sancin hic yüksek olduğu durumlarda 40-50 arası çıkmış en yüksek yani evet ufak ufak sancıların var ama doğuracak kadar değil. Beni 70-80le eve yolladı bugün kendini yormayacaksin diyerek haftamız da aynı senleKizlar sancı minik minik var dedi Dr bebekte baya inmiş aşağı. Aksi gibi haftaya izinliymis bir hafta fazla hareket etme yorma kendini erken doğum riskin var dedi. 3 kilo olmuş bu arada. Sancılar düzenli gibi geldi bana Dr korkutmak istemedi gibi geldi bana ama anlayanlar bakabilirmi
Neden beyne giden kan akışında artış oluyormuş canım bir şey dedi mi doktorunKızlar selam. Bugün kontrolümüz vardı. Beyne giden kan akışında artış devam etmiş. Müşade altında tutalım dedi yatış verdi. Ciğer geliştirici yapılacak sancı verilecek bebeğin kalp atışında azalma olursa sezeryana alacak eğer azalma olmazsa herşey yolunda giderse yarın öğlen çıkış yapacağız
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah.dediğim gibi ne kadar anne karnında dursa okadar iyi.doktorun bu şekilde düşündüğüne göre planlı bir sezaryenmi düşünüyor yoksaSağol canım evet önde ama Dr hiç belli olmaz dedi. İki bebek ikiside aynı kilo aynı hafta biri kuveze girdi biri girmedi dedi. 37 yi gorsek yeter. Egzersizler yapıyordum normal doğuma hazırlık onları bıraktırdı
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar acil sezeryana alındım 13.37 de bebeğime kavuştum
Benim de hastanede eşimle annemi haşlamışlığım var bu yüzden.Benim bebeğimde emzikten sonra mememi daha iyi tuttu canım zaten emmeyi kuvvetlendirdi ver bencefe dinleme kimseyiiyiym vanım ya bi ara altında kanama olmustı biraz sonra gecyi o da öksürmeye gülmeye falan baglı olabiliyormus eşime sürekli diyodum beni güldürme diye dikişlerim ağrıyodu o da kendince moral veriyodu kanattı en son
Aa hadi gözün aydın. Güle güle büyüt bebeğini. Nasil iyi misinizKızlar acil sezeryana alındım 13.37 de bebeğime kavuştum
Canım inanmıyorlar abartıyosun sanıyolar ama cok ciddi acıyor yani ilk günlerBenim de hastanede eşimle annemi haşlamışlığım var bu yüzden.Güldürmeyin dikislerim ağrıyor dedikçe espri yapıyorlardı sonunda güldürmeyin dedim diye ağladım
Anammm büyükler bide... Bitirebilirmiyizki bi açışta..Aunen canım bu ve su hangisini bulursan artık senin attıgın seker katkısız daha iyiymiş ama buda iyi süt arttırıyor ikiside
70-80le eve yolladıCanım ben de 3 gündür 8-10 kez Nst çektirdim öğrendim artık 50yi geçmemiş sancin hic yüksek olduğu durumlarda 40-50 arası çıkmış en yüksek yani evet ufak ufak sancıların var ama doğuracak kadar değil. Beni 70-80le eve yolladı bugün kendini yormayacaksin diyerek haftamız da aynı senle
Aynen fena acıyor anlamıyorlarCanım inanmıyorlar abartıyosun sanıyolar ama cok ciddi acıyor yani ilk günler
Btiirirsin canım kutu kola kadar. Sekerli biraz tadı sulandırılmış pekmez gibiAnammm büyükler bide... Bitirebilirmiyizki bi açışta..
Tadı nasıl bişi acaba