2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canim durumun nasil baktimi doktorun
Evet canım açılmam yokmuş bugün çıkabilirsin ilaçlara evde devam et dedi ama yarın tekrar Nst için gelicem tabi takip edicez yine.
Canım karnın aşırı sertleşiyor taş gibi oluyor dokunamiyosun bile. Aynı anda alt taraftan adet sancısı gibi ağrı giriyor. Sırttan ve belden de ağrı girebiliyor aynı anda.

snapsnap Canım fotoğrafçıyla görüştüm simdi 250 liraymis çekim. 10 pozluk bir albüm veriyormuş artı 60-70 poz çekiyorum digitalleri de veriyorum dedi. Doğum mesai saatleri içinde olursa doğumhaneye de gelip çekiyormuş. Mesai saatleri dışındaki doğum için eğer doğum anında fotoğraf istiyorsanız arıyorsunuz geliyorum saat kaç olursa olsun ama +300 lira dedi. Ben ona gerek duymadim. Doğum mesai saati dışında olursa ve çağırmak istemezseniz ertesi gün odada çekiyoruz fotoları dedi. Doğum için giriş yaptığımızda hastane fotoğrafçıya bilgi veriyormus zaten bilgin olsun

Ekstra albüm paketleri de varmış da ben bilgi almadim ilgilenmedigim için. Bu bahsettiğim standart paket.

Kızlar doktordan geliyoruz miniğimle 2400 ağırlığında 46-47cm boyundaymış gayet iyi dedi Nst çektirdik arada 100e dayanan sancımda olsa düzensizdi 2 haftaya tekrar gidicem.en son kontrolümde bebeğim başı aşağıda sırtı sağımdaydı o kadar hareketinden sonra yerini değiştirdiğini anlamalıydım halbuki şimdi yine baş aşağı ama sırtı solumdaydı

Masallah canim sancilarini hissetmiyor musun peki? Acaba bende sanci var da anlamiyor muyum diye telas yaptim

Kızlar selam. Bugün kontrolümüz vardı. Beyne giden kan akışında artış devam etmiş. Müşade altında tutalım dedi yatış verdi. Ciğer geliştirici yapılacak sancı verilecek bebeğin kalp atışında azalma olursa sezeryana alacak eğer azalma olmazsa herşey yolunda giderse yarın öğlen çıkış yapacağız

Güzel canım teşekkürler ben de o şekilde standart paket alırım herhalde doğumdan bir hafta sonra başka fotoğrafçıya konsept çekime götürmeye düşünüyorum Allah izin verirse .

Canım çok geçmiş olsun inşallah bebişin kalp atışında azalma olmaz, sezaryen olsan bile haftan çok güzel hakkında hayırlısı olsun

Maşallah bebişe canım , 100 e varan sancıları hic hissetmedin mi :)

Masallah canim sancilarini hissetmiyor musun peki? Acaba bende sanci var da anlamiyor muyum diye telas yaptim
Hissettim canım nst deyken belime ve kasığıma bi anda ağrı girdi,bebeğin kalp atışlarıda hızlandı ebede gelince dedi sancın çıkmış diye evet farkettim dedim ama okadar yüksek çıkacağını düşünmedim.son günlerde oluyo ara ara öyle tahmin etmiştim sancı çıkacağını ama düzensiz sancılar yani

Bugün bende ilk kez nst ye gireceğim bakalım arada olan adet sancilari gözükecek mi. Ve açlık şekerinin çok düşük olması inşallah sorun yaratmamıştır. Hamileligimizi öğrendiğimize 5 haftalık 6 haftalık diye sayiyorduk çok şükür son 5 haftadan düştük şaka gibi zaman ne çabuk geçiyor

Maşallah bebişe canım , 100 e varan sancıları hic hissetmedin mi :)
Hissettim kuzum belime ve kasığıma aniden ağrı girdi bebeğin kalp atışları hızlandı bi anda eşimde dedi hatta bişey oldu heralde diye bende dedim sancı geldi ondan.zaten ebede dedi sancın çıkmış diye ama 100 e çıkacağını hiç düşünmemiştim.son günlerde oluyo arada ama sonra geçiyo hatta öyleki kasığımdan bacaklarıma doğru bi anda karıncalanma hissediyorum.

Rabbim yardımcın olsun canım.umarım herşey yolunda gider ve bebeğin biraz daha durur sakın stres yapma sende,iyi düşün iyi olsun.durumundan haberdar et bizi

Aynen öyle canım ya bugün doktorumlada konuştukta eğer sancım yada suyum gelmezse 39.haftada alırım dedi planlı sezaryen ya.bakalım miniğim ne kadar daha benimle duracak.benim sancılarım nst de çıktı bugün belliydi zaten ara ara yokluyor artık seninde çıkar nst de diye düşünüyorum.inşallah şekerinde normal çıkar canım

Cekilemiyecek gibi bir agri mi canim yoksa rahat mi karsiladin 80e cikinca

Gecmis olsun canim haberdar et bizide allahim sifa versin insallah

Anladim canım benim ilk ya merak ediyorum nasi bi ağrı şancı olacak acaba hissedecek miyim

Anladim canım benim ilk ya merak ediyorum nasi bi ağrı şancı olacak acaba hissedecek miyim
Acı eşiğim yüksek heralde canım o yüzden çok yükselmedikçe hissetmiyorum.nst de 70 80 olan sancılarımda var ama ben sadece 100 e çıkanı hissettim ama yinede şiddetli bi şekilde hissetmedim.ilk hamileliğimde düzenli ama hafif sancılarım vardı en azından ben öyle hissermiştim o halimle 2 saat kadar evde vakit geçirdim duşumu aldım nişanım gelmese hala evde dururdum zaten.hastaneye gittiğimde hala rahattım ama sancım tavandı resmen ebe sen bu sancıyla ne kadar rahatsın böyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…