2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Allah razı olsun hepinizden dün den beri evdevsuyum geldiği gibi çin biraz hızlı nefes aldığı için yeni doğan ünitesi aldilar inşallah tez zamanda bebeğim yanıma gelir
Hayırlı olsun bebeğin. Allah kavuştursun canım. İnşallah tez zamanda çıkar yavrun
Maşallaj bebeğinee. Güçlü bir bebişin var. Süt sağmayı manuel mi yapıyosun. Manuel çok çekmediği için süt artmıyo. Ben elektrikli ile yapıyorum. Çok şükür sıkıntı yaşamadım. Bol sıvı tüketmeye çalış. Bebeğin emdikten sonra bide sağmayı dene. Zamanla artıcağına inanıyorum.

Canım e bebek ve jokerde multimalt ve promalt olsrak süt arttıran içecekler var benimde sütüm azal ıştı onla biraz arttırdım dene istersen

Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim benimki de bir hafta önden gidiyor ama kilosu 3 ün az üzerinde paşa kendisi acele edip gelmezse 23 ü dedi doktor güzel haberlerini alalım sonra da doğumda yaşadıklarını öğrenir ona göre ben de yapılacakları not ederim

Mide yanması, sıcak, uykusuzluk şimdiden sinirlerim çok bozuluyor dinlenemedikçe nasıl bebek büyütcem ben normal mi bu endişeler çok mutsuzum

Iki gögsümü emziriyorum sonra mama veriyorum saol cnım

Günaydınnnn Yine 3 saat uyuyup uyandım hastanede kolunda serumla uyumak çok zor Minik minik sancım var sanki yine. Gece nstde 70-80i görünce hemen annemin biletini aldım ne olur ne olmaz diye sabah 9'da binecek Düzce'den geliyor. Kayınvalidem de kardeşi yarın açık kalp ameliyatı olacak diye geçen hafta Sivas'a gitmişti şimdi kafayı yiyor orada ya doğurursan gelemezsem diye Daha şimdiden torununa aşık da kendisi Arada kaldı şu an ne kardeşini bırakıp gelebiliyor ne aklını buradan alabiliyor

Ben sancılara ragmen doktor bugün çıkarır diye düşünüyorum ya artık der yani sancıları gördün biliyorsun şiddeti sıklığı artınca ya da suyun falan gelince gel doğum için heralde. Doğuma kadar burada kalacak halim yok belki bir iki hafta sürecek herkesin süreci farklı ilerliyor sonuçta.

Geçmiş olsun canım dediğin gibi herkesin süreci farklı. Ciğer geliştiricini de oldun haftan da çok iyi maşallah. Doğum yaparsan bebeğinin kuvoze gireceğini sanmıyorum. O yuzden hiç korkma panik de yapma bunu da atlatacaksın inşallah

İnşallah canım bir haftaya dogururum gibi geliyor bana da tabi belli olmaz belki de bugün bile olabilir artık hiç bir şeye emin olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…