Acilma var mi canimKızlar sancılarım 60-70 en son 80e dayandıEki Görüntüle 2869884
Ama allahtan cok duzenli degil buda iyi bisey heraldeKızlar sancılarım 60-70 en son 80e dayandı , aşağıda batma da hissediyorum çok açılma değildir inşallah ama geliyor sanırım benimkiEki Görüntüle 2869884
Hayırlı olsun bebeğin. Allah kavuştursun canım. İnşallah tez zamanda çıkar yavrunAllah razı olsun hepinizden dün den beri evdevsuyum geldiği gibi çin biraz hızlı nefes aldığı için yeni doğan ünitesi aldilar inşallah tez zamanda bebeğim yanıma gelir
Maşallaj bebeğinee. Güçlü bir bebişin var. Süt sağmayı manuel mi yapıyosun. Manuel çok çekmediği için süt artmıyo. Ben elektrikli ile yapıyorum. Çok şükür sıkıntı yaşamadım. Bol sıvı tüketmeye çalış. Bebeğin emdikten sonra bide sağmayı dene. Zamanla artıcağına inanıyorum.Kızlar iyi geceler ben bebişten çok giremez oldum uyurken ya dinleniyorum ya iş yapıyorum vs derken baya sayfalar birikmiş bebişi dünyaya gelenler olmuş rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kavuşamayanlara tez vakitte kavuşmayo nasip etsin beklerken dinlenmeyi unutmasın çok ihtiyacı olucakbebişini bekliyenlerede vaktinde en güzel günde kavuşmayı nasip etsin kolay doğumları olsun inşallah biz iyiyiz şükür prematüre olduğumuz için biraz sık gidip gekiyoruz yarın tekrar kontrolümüz var kötü haberim sütüm kesildi sanırım mamayı bırakıcam derken birtek ağladım duygusal oldum o gün göğüslerim resmen yumuşadı söndü bebeğim emiyor o emerken biraz geliyor sütüm ama kaşları çatınca bittiğini anlayıp mamaya geçiyorum önce meme sonra mama ki kızımda biberonu hiç sevmiyor yarın doktora danışıcam herşeyi deniyorum birsürü destekleyiciker aldım ama ilk zamanlar sağınca fışkıran sütüm şimdi sağmaya kalkınca anca biberon kirleniyo en fazla 2 damla ama şükür yine halimize ben toparladım inşallah sütüm normale döner boşta olsa emzirmekten ve emmekten vazgeçmiyoruz kızımın kilo alışı güzel doktorlar hep şaşırıyor gelişimimize ve küvöze girmeyişimizi hiç sarılık olmayışımıza birşey soracağım sezaryen olanlara bana 1 hafta sonra dikişleri kontrole gel dediler ben gitmedim kızımda hiç öyle bişey dememişlerdi yarın 15 günlük olucaz ama int. Bakınca estetik dikiş hemen kayboluyormuş iple dikiş 1 hafta sonra alınıyormuş acaba bana normal dikişmi attılar yani ip görünmüyor ama yara kabuğu gibi siyahlık var normal dikişse alınması sıkıntımı olur 2 hafta oldu korkuyorumda hayla gitmeye yarın kdikişleride göstericem
Sabah rahim ağzı yumuşamış ama açılman yok demişti doktorum canım yarın sabah yine bakar büyük ihtimalle şu an ben de bilmiyorumAcilma var mi canim
Baktılar mi bir daha açılma var mi diyeKızlar sancılarım 60-70 en son 80e dayandı , aşağıda batma da hissediyorum çok açılma değildir inşallah ama geliyor sanırım benimkiEki Görüntüle 2869884
Canım e bebek ve jokerde multimalt ve promalt olsrak süt arttıran içecekler var benimde sütüm azal ıştı onla biraz arttırdım dene istersenKızlar iyi geceler ben bebişten çok giremez oldum uyurken ya dinleniyorum ya iş yapıyorum vs derken baya sayfalar birikmiş bebişi dünyaya gelenler olmuş rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kavuşamayanlara tez vakitte kavuşmayo nasip etsin beklerken dinlenmeyi unutmasın çok ihtiyacı olucakbebişini bekliyenlerede vaktinde en güzel günde kavuşmayı nasip etsin kolay doğumları olsun inşallah biz iyiyiz şükür prematüre olduğumuz için biraz sık gidip gekiyoruz yarın tekrar kontrolümüz var kötü haberim sütüm kesildi sanırım mamayı bırakıcam derken birtek ağladım duygusal oldum o gün göğüslerim resmen yumuşadı söndü bebeğim emiyor o emerken biraz geliyor sütüm ama kaşları çatınca bittiğini anlayıp mamaya geçiyorum önce meme sonra mama ki kızımda biberonu hiç sevmiyor yarın doktora danışıcam herşeyi deniyorum birsürü destekleyiciker aldım ama ilk zamanlar sağınca fışkıran sütüm şimdi sağmaya kalkınca anca biberon kirleniyo en fazla 2 damla ama şükür yine halimize ben toparladım inşallah sütüm normale döner boşta olsa emzirmekten ve emmekten vazgeçmiyoruz kızımın kilo alışı güzel doktorlar hep şaşırıyor gelişimimize ve küvöze girmeyişimizi hiç sarılık olmayışımıza birşey soracağım sezaryen olanlara bana 1 hafta sonra dikişleri kontrole gel dediler ben gitmedim kızımda hiç öyle bişey dememişlerdi yarın 15 günlük olucaz ama int. Bakınca estetik dikiş hemen kayboluyormuş iple dikiş 1 hafta sonra alınıyormuş acaba bana normal dikişmi attılar yani ip görünmüyor ama yara kabuğu gibi siyahlık var normal dikişse alınması sıkıntımı olur 2 hafta oldu korkuyorumda hayla gitmeye yarın kdikişleride göstericem
Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim benimki de bir hafta önden gidiyor ama kilosu 3 ün az üzerinde paşa kendisi acele edip gelmezse 23 ü dedi doktor güzel haberlerini alalım sonra da doğumda yaşadıklarını öğrenir ona göre ben de yapılacakları not ederimTarihlerimz aynı benim önümüzdeki cuma alacak doktor ama. Yani ayın 18inde gelişimi 10 gün önde çıkıyor zaten kilosu geçen hafta 4 e yakındıbende çok beklemesini istemedim o yüzden 38+0da alck doğum yapayım size anlatırım inşallah yaşadıklarımı
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallahKizlar doğum yaptım 37+0 idim bugün suyum geldi
Iki gögsümü emziriyorum sonra mama veriyorum saol cnımİnşallah canım
Şöyle biraz daha ısırılcak kadar butlansınlar kaçışları yok
Amin canım. Hepimiz sağ sağlim alalım kucağımıza. Planlı doğumum olsaydı nasıl hissederdim bilmiyorum ama ani doğum yapmak şok içinde geçirmeme sebep olmuştu. Doktor geliyo seni sezeryana alcaz diyene kadar ağlayamadım bile. Sonrasında da tutabilene aşk olsun. Çocuklarımı koycakları küvözü gördüm ameliyathaneye giderken bu sefer katıla katıla ağlamaya başlamıştım. Sedyede titriyodum resmen aldıklarında. Kendimi sakinleştirememiştim. Çok şükür bugünlere geldik.
Çok geçmiş olsun canım. Yine ara da sütte veriyosun dimi. Mama +süt şeklinde mi devam ediyosun. Sütün varsa sen daha iyi bilirsin annesisin tabi ama sütünü eksik etme yine de.
Aynen benim sütümle doymuyor mecbur mama veriyorum canımŞükür canim mama takviyesi sart sanirim simdi bebeklere bende vermeyi dusunuyorum geceleri ozellikle
Aynen tam tuvaletimi yaparken sanki karnımın altında bir katman kesildi gibiydiNasil bir agri sanki kesiyorlar gibi mi
Bu akşama kalmaz doğurursun gibi geliyor canım banaKızlar sancılarım 60-70 en son 80e dayandı , aşağıda batma da hissediyorum çok açılma değildir inşallah ama geliyor sanırım benimkiEki Görüntüle 2869884
Hayır canım sabah doktorum yine bakar diye düşünüyorum.Baktılar mi bir daha açılma var mi diye
Ay deme canım ya bu haftayı da atlatsaydik bariBu akşama kalmaz doğurursun gibi geliyor canım bana
Geçmiş olsun canım dediğin gibi herkesin süreci farklı. Ciğer geliştiricini de oldun haftan da çok iyi maşallah. Doğum yaparsan bebeğinin kuvoze gireceğini sanmıyorum. O yuzden hiç korkma panik de yapma bunu da atlatacaksın inşallahGünaydınnnnYine 3 saat uyuyup uyandım hastanede kolunda serumla uyumak çok zor Minik minik sancım var sanki yine. Gece nstde 70-80i görünce hemen annemin biletini aldım ne olur ne olmaz diye sabah 9'da binecek Düzce'den geliyor. Kayınvalidem de kardeşi yarın açık kalp ameliyatı olacak diye geçen hafta Sivas'a gitmişti şimdi kafayı yiyor orada ya doğurursan gelemezsem diye Daha şimdiden torununa aşık da kendisi Arada kaldı şu an ne kardeşini bırakıp gelebiliyor ne aklını buradan alabiliyor
Ben sancılara ragmen doktor bugün çıkarır diye düşünüyorum ya artık der yani sancıları gördün biliyorsun şiddeti sıklığı artınca ya da suyun falan gelince gel doğum için heralde. Doğuma kadar burada kalacak halim yok belki bir iki hafta sürecek herkesin süreci farklı ilerliyor sonuçta.
İnşallah canım bir haftaya dogururum gibi geliyor bana da tabi belli olmaz belki de bugün bile olabilir artık hiç bir şeye emin olamıyorumGeçmiş olsun canım dediğin gibi herkesin süreci farklı. Ciğer geliştiricini de oldun haftan da çok iyi maşallah. Doğum yaparsan bebeğinin kuvoze gireceğini sanmıyorum. O yuzden hiç korkma panik de yapma bunu da atlatacaksın inşallah
Doktor geldi mi canım ne dedi?İnşallah canım bir haftaya dogururum gibi geliyor bana da tabi belli olmaz belki de bugün bile olabilir artık hiç bir şeye emin olamıyorum
Daha gelmedi canım 9dan sonra gelir heraldeDoktor geldi mi canım ne dedi?