- 11 Haziran 2021
- 85
- 81
- 30
Vallah açıkçası bende öyle düşünüyorum genelde insan hisselerinden yanilmazCanım karnım düşmedi ama bu gece bişeyler olduğu kesin. İçimi yırtıyor sanki anlamadım ki kanala mı giriyor açılmam mı oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallah açıkçası bende öyle düşünüyorum genelde insan hisselerinden yanilmazCanım karnım düşmedi ama bu gece bişeyler olduğu kesin. İçimi yırtıyor sanki anlamadım ki kanala mı giriyor açılmam mı oluyor.
Hayırlısı olur inşallahArtik yakin canin dogumun normaldir ilk gebeliklerde 2 ile 4 hafta oncesi dusmesi normal diyor ama sizin ikinciymis belki 1 haftaya supriz yapar bebisin
O belli olmuyor . Kuzenim sanci ve 2 3 cm açılmaya yaklaşık 2 ay bekledi ilaçlarla falanİnşallah canım bir haftaya dogururum gibi geliyor bana da tabi belli olmaz belki de bugün bile olabilir artık hiç bir şeye emin olamıyorum
Hadi hayırlı olsun canımKizlar hftaya sali doguruyorum
Ay ne heyecanlı bi bekleyisKizlar hftaya sali doguruyorum
Senin inadın galip geldiKızlar doktorum geldi açıklığa baktı açıklık yokmuş şükür bugün çıkaralım seni dedi idrarda iltihap çıkmış yine antibiyotiklere evde devam edicez ama yarın yine kontrole geliceksin Nst takibine devam edeceğiz dedi çıkış işlemlerini bekliyorum simdi
39 hafta bitiyor sanırım. Sezeryani genelde daha erken veriyorlar. Ben de durabildigi kadar kalsın istiyorum inşallah bize de doktor geç tarih verir. Kavuşmanıza son 1 haftaKizlar hftaya sali doguruyorum
Evet bu seferlik ben kazandım doğurmadan taburcu oluyorum bakalım ne kadar sürecekSenin inadın galip geldi
Maşallah, hayırlı, sağlıklı, çabuk dogumlar nasip etsin Allahim.Kizlar hftaya sali doguruyorum
Canim durumun nasil baktimi doktorunSabah rahim ağzı yumuşamış ama açılman yok demişti doktorum canım yarın sabah yine bakar büyük ihtimalle şu an ben de bilmiyorum
Bende ayniyim yarin kontrolum var ne diyecek bakalim doktorAynen tam tuvaletimi yaparken sanki karnımın altında bir katman kesildi gibiydi
38 bitiyo yarin cnm bu hfta doluymus Perşembe pzr tekrar gelcem sali dogurcamSenin inadın galip geldi
39 hafta bitiyor sanırım. Sezeryani genelde daha erken veriyorlar. Ben de durabildigi kadar kalsın istiyorum inşallah bize de doktor geç tarih verir. Kavuşmanıza son 1 hafta
Amin ins cnm hepimize insMaşallah, hayırlı, sağlıklı, çabuk dogumlar nasip etsin Allahim.
Bnde oyle dedim dedm sona kaldimAy ne heyecanlı bi bekleyis
Ben sanki hic dogurmicakmisim hep icimde kalcakmis gibi hissediyorum hem belirsizlikten hem de dogurmaktan korkmamin sonucu olarak
Sagol cnmHadi hayırlı olsun canım
Oyyy cnm benm ellerine sağlık uzun uzun yazmışsın..Kızlar günaydın Sizlere bi kaç öneri veriyim dedim. Kesinlikle süt sağma makinesi edinin eğer mama vermek istemiyorsanız. Cünkü basta bebeginiz tam emmiyorken doyacak kadar sütünüzü sağıp sağıp verirsiniz mama yerine hemde sütünüzde coğalır sagdıkca. Cevrede herkes biberon verme memeni emmez emzik verme vs dedi ama ilk hünler o kadar zorluyduki uykusuzluk dikiş yerlerim kasıkla vercek en son sabrım kalmadı biberonuda verdim emziğide verdim ve memeide cok şükür bırakmadı bunlarıda cok umursamayın bence herkes bişey söylüyor stres oluyosun emecek cocuk zaten emiyor o memeyi. Bide erkek bebek anneleri özellikle bol bol yenidoğan kıyafet zıbın alın cünkü nerdeyse her alt acmada bi çiş kazası yasıyoruz üstü bası mahvoluyor günde 3-4 kez değiştiğim oluyor kusuyor bazen bazen bezden tasıyor yani 3-5 tane yeni doğanla idare edersin hemen büyür zaten cok alma vs demişelrdi bana yani 3-5 taneyle idare edenlete helal olsun bende daha cok vardı üstüne doğduğu hafta hemen bi 5 takım daha aldık hediye falan geldi derken ancak idare ediyoruz. Bide e bebekte süt arttırıcı malt içeceği var jokerde de var şimdiden alın bnece hastane cantanıza atın dığuödan sonra içersiniz bana kesıe biri bunu önerseymiş ilk günler süt gelsin diye gögsümü sıkmaktan mahvoldum. Bide yara olmasın diye sütyen falan hiç takmadım saldım gezdim valla memelerimi ucunada bepathen krem sürdüm lanolinli olanlar zararlı diye okuduğum için ondan cok hafif kızarıklıklarla geciyorum su an umarım fazlası olmaz. Aklımdayken sizlere yazayım dedim
Veee anne kazanırKızlar doktorum geldi açıklığa baktı açıklık yokmuş şükür bugün çıkaralım seni dedi idrarda iltihap çıkmış yine antibiyotiklere evde devam edicez ama yarın yine kontrole geliceksin Nst takibine devam edeceğiz dedi çıkış işlemlerini bekliyorum simdi
Beklediğimiz haberKizlar hftaya sali doguruyorum