Evet evet ebeler çok tatlı nazlı ve endişeli annelere de alışıklarHiç catlamayanlar da varmis canım duyuyoruz
Aa bunları öğrendiğim iyi oldu canım gece sancılarım artarsa boşuna acilden giriş actirmayayim direk doğum katına çıkıyorsun yani
Ayy dilini ısırSon 12 günüm hala çatlamadım
Hala çatlamadım canım bundan sonra ne olur bilemiyorumKızlar kaçıncı haftada çatladı göbecikleriniz
Ve hala çatlamayan varmı?
Hala umudu olanlarda tek değilmişimHala çatlamadım canım bundan sonra ne olur bilemiyorum
Ben de 33. Haftamdayim canim ve benim de senin gibi umudum var33 haftadaym hala umudum var çatlamamaya dair
Evet canım okudum senin eşinin durumuna benziyor kesinlikle katılıyorum panik yapmamam lazım farkındayım yenmeye çalışıyorum inşallah düzelecekCanım ben sana diyorum seninki tamamen psikoljik napsam ne etsen sadece yüksek çıkar takma kafana bazı şeyleri rahat oll dikkat et
Evet canım çok tuhaf değil mi.. dün sıcaktı o ara çıktı bence sonrası da çıktı mı çıkacak mı korkudan psikolojik olduAlla alla hiç bir sebep yokmuymuş tansiyonun çıkmasına canım anlamadım yani
Allah razı olsun canım sağolasın amin inşallah aldık ilacı kenarda duruyor şuan inşallah gerek kalmazCanım çok sevindim iyi olmanıza insallah bir daha o kadar yükselmez ilaca da gerek kalmaz
Benim bacaklarım çatladı canımHala umudu olanlarda tek değilmişim
Ohh tek değilim çoğalıoruzBen de 33. Haftamdayim canim ve benim de senin gibi umudum varbakalim hayirlisi
Anaaammmmm bacaklardamı çatlıooooBenim bacaklarım çatladı canım
Karnıma sürdüm hep bacaklarıma hiç sürmemiştim şuan gümüş gibi parlıyor çizik çizik:)Ohh tek değilim çoğalıoruz
Anaaammmmm bacaklardamı çatlıoooo
Doktorda şaşırmıştım bu nasıl sorular diyeKızım olucak ınşallah. Evet ilk başta sorularıma doktor şaşırıyordu turkıye de boyle o yuzden soruyorum deyıp duruyordum:)))
Canım geçende de konuşmuştuk ya bebek dönmedi falan diyede streslenmiştin kendi kendine evham falan yapıyorsun ya belki onun etkiside olmuş olabilir.sen bence kendini rahatlatmaya bak canım iyi şeyler düşün iyi olsun.çok kafana takınca bak kendi kendine zarar oluyor.Allah korusun son zamanlar zatenEvet canım okudum senin eşinin durumuna benziyor kesinlikle katılıyorum panik yapmamam lazım farkındayım yenmeye çalışıyorum inşallah düzelecek
Evet canım çok tuhaf değil mi.. dün sıcaktı o ara çıktı bence sonrası da çıktı mı çıkacak mı korkudan psikolojik oldu
Allah razı olsun canım sağolasın amin inşallah aldık ilacı kenarda duruyor şuan inşallah gerek kalmaz
Eyvahlar olsnKarnıma sürdüm hep bacaklarıma hiç sürmemiştim şuan gümüş gibi parlıyor çizik çizik:)
Kesinlikle canım bencede psikolojik oldu inşallah düzelir takmayacagim kafayaCanım geçende de konuşmuştuk ya bebek dönmedi falan diyede streslenmiştin kendi kendine evham falan yapıyorsun ya belki onun etkiside olmuş olabilir.sen bence kendini rahatlatmaya bak canım iyi şeyler düşün iyi olsun.çok kafana takınca bak kendi kendine zarar oluyor.Allah korusun son zamanlar zaten
İnşallah olmaz ya herkeste aynı olmuyormuş :)Eyvahlar olsn
Bende hiç sürmedim
Böyle gider inşallah çatlamayızHala umudu olanlarda tek değilmişim
Evet ebelerle tanışmak da iyi olur öncedenEvet evet ebeler çok tatlı nazlı ve endişeli annelere de alışıklarbenim 24. Haftada kasığım ağrıyor diye gitmeme bile çekmişlerdi.
Çatır çatır çatladım gobegimin hali perişan asagidan tut yukariya kadar mor mor hiç bişey kullanmadım benim suçum. tup bebekle çok zor sahip olduğum için hiç umursamadım catlamayiKızlar kaçıncı haftada çatladı göbecikleriniz
Ve hala çatlamayan varmı?
Benmde tüp bebekÇatır çatır çatladım gobegimin hali perişan asagidan tut yukariya kadar mor mor hiç bişey kullanmadım benim suçum. tup bebekle çok zor sahip olduğum için hiç umursamadım catlamayiama feda olsun yavruma catladiktan sonra geçiren bir şey var mı acaba
Benimde ilk çocuk aslında ama genetikte diyorlar bazen neyse son pişmanlık fayda etmiyorBenmde tüp bebek
Hemde cok acılar çektim
Ama annem 14. Haftamdan beri başımda dikiliyor sür sür sür diye.. Bayada pahalıya aldm kremi..
Ama düzenli kullanmadm... İlk cock belki ondan çatlamadm bilemedm
Yaa kurban olurum.. Bebişler iyi olsundaBenimde ilk çocuk aslında ama genetikte diyorlar bazen neyse son pişmanlık fayda etmiyorne yapayım alışacağım catlaklarla yaşamaya
Öyle canim❤Yaa kurban olurum.. Bebişler iyi olsunda